hvala! pogledat ću pašu li mi dimenzije. kutije su zgodne jer ih lakše ukomponiram u prostor.
e to, anasti, tako nešto.
hvala! pogledat ću pašu li mi dimenzije. kutije su zgodne jer ih lakše ukomponiram u prostor.
e to, anasti, tako nešto.
Posljednje uređivanje od mrkvica05 : 11.07.2013. at 12:37
taj regal iz lidla je lijep ali čini mi se da su kutije slabe..
Nisu, mi imamo sličan iz Lidla već godinama, kutije su ko nove.
Uh. Imamo situacijuIzgubio se majmun igracka...
Zna li netko mozda gdje se moze kupiti majmun, velik kao veca lutka, onakav dugih ruku i nogu, presvucen kao pleteninom sarenih boja?
di, osim u onom dućanu na dolcu, kupiti maice i dr. suvenire s hrvatskim motivima?? hitno mi je, a čini mi se da u centru nabijaju cijene zbog turista!
Traže se kožne narukvice - vidjela nećakinja i ima samo polu-informaciju. Dugačke, tanke od pletene kožne trake, kričave boje, omota se nekoliko puta oko ruke i ima male "srebrne" privjeske. Nisu one končane. Navodno se kupuje preko facebooka, ona nije zapamtila ime, nešto kao "loli baby" ali ja sam sve pretražila i ništa.
Nadam se da su popularne pa će netko znati.
Imam pitanje, možda će mi netko znat i odgovorit, di ima za kupit "Ferrari" Bee Bop 3u1 dječija kolica osim u Magic baby_u i Svijetu beba, na net_u sam našla da samo u te dvi trgovine ima? Dal možda netko zna ima li ih u Sloveniji i di?
Npr. ovdje: http://www.kinderwagen.com/ferrari-b...luftraeder-rot
Šalju i u Hrvatsku za 25 EUR poštarine...
ili ovdje (čak i povoljnije, samo treba pitati da li šalju u HR): http://www.amazon.de/Osann-121-165-6...eywords=beebop
Posljednje uređivanje od deeeyoo : 17.07.2013. at 08:46
Tnx![]()
Gdje ima za kupiti raženi i ječmeni griz?
ima Sever preko web shopa raženi (više nema u DM-u), ali nema ječmeni
ima li igdje od nekog drugog proizvođača?
Jel netko negdje slučajno vidio da ima za kupit CD Zagonetni dječak, moj Kokoljubac bi ga silno želio, al nemam pojma da li je uopće izašao.
Gdje povoljno kupiti dvostranu ljepljivu traku? Hvala..
Cure, gdje je najpovoljnije kupiti vješalice?
Mogu biti i one plastične, šarene.
Po sjećanju, mislim da je toga bilo u Mercatoneu.
Ima li toga tamo još uvijek?
Daleko nam je do tamo, ali potegnut ćemo po to ako imaju.
Hvala!
teica, imas na web shopu emezzete. ja vec kupovala preko njih, nikakvih problema.
http://www.emmezeta.hr/pretrazivanje...rch_submit.y=0
gdi ima za kupiti cerada na akciji jer smo ostali bez jedne.
Gdje se kod nas prodaju Teekanne čajevi? Probala sam bazga+limun, super mi je, želim kupiti.
Domino kocke , Ofertisima
Menij ebio jako fin taj čaj... a okus, hm... ima i po bazgi i po limunu... teško je reći, ali tamn mi je pasao za ove vruće dane. Pošaljem ti vrećicu dvije, pa probaj.![]()
I super da ga ima i u CC1, Kaufland mi nije baš usput...
Posljednje uređivanje od Mojca : 07.08.2013. at 22:22
Zna li netko gdje u Zg mogu kupiti omekšivač Felce Azzura? Prije ga je bilo u Mercatoru, zadnjih par puta ga nisam vidjela ni tamo, ni nigdje drugdje.
A Dreft sesnitive 3 l po nekoj akcijskoj cijeni?
Sanja, negdje gdje imaju više talijanskih proizvođača, možda čak Plodine?
da skratim potragu...
jeste li i gdje viđali i ima li toga kod nas - valjak s uzorkom za bojanje zidova? hića mi je![]()
jedino na Britancu u zagrebu - to je sajam antikviteta.
OT - meni su tako obojani zidovi predivni, podsjećaju me na djetinjstvo, ali MM ne žei takve zidove. Ima li uopće majstora koji to rade?
Tražim ljetnu presvlaku za Romer autosjedalicu babysafe plus shr 0-13kg, nema je u baby centru, nema u Magic baby, gdje da još tražim???
gdje ima (provjereno) za kupiti onaj "fiksator" za šminku u spreju?
cca koliko kuna to dođe?
gdje su najpovoljnije plastične kutije za igračke?
plasticne kutije su najpovoljnije po trgovackim centrima.mi smo svoju kupili u getrou,oko 130kn,bas lijepa s poklopcem i kotacima,cvrsta i kvalitetna plastika.
nego,gdje ima najpovoljnijih folija za plastifikator (A4 format),najobicnije,za kucnu upotrebu
ja kupujem ove..i za igračke i za stvari na tavanu
http://www.kaufland.hr/Home/01_Aktua.../index.jsp#top