zna li netko gdje bi mogla kupiti nekakvu zastitu za dijete dok crta vodenim bojama ili temperama? 2 tajice i 2 majice samo ovaj tjedan
hvala
zna li netko gdje bi mogla kupiti nekakvu zastitu za dijete dok crta vodenim bojama ili temperama? 2 tajice i 2 majice samo ovaj tjedan
hvala
Je li netko vidio u zadnje vrijeme one Disneyeve slikovnice, plavih tvrdih korica? Trebaju nam Auti, Tarzan...
Ak ne nađeš po kioscima, imaju u pošti.
A ima i u u redakciji 24 sata, pretpostavljam.
Inače, cijela kolekcija knjiga je izašla po tjednima, pa nije ni čudo da ne nalaziš na kiosku, pošto novih više nema.
Sretno u potrazi.
tih slikovnica ima u Pošti! cini mi se da su oko 30 kn![]()
da, slikovnica ima u posti : )
gdje u centru zg kupiti teniske rekete? ne preskupe, uh...
super, hvala na info! bacamo se u pretragu pošta![]()
Gdje kupiti samo donji dio muške pidžame broj 56-58?
kao pidžama baš nigdje, ali neke hlače-tajce koje bi to mogle glumiti na svakom placu.
Hvala cure, to je za dedu, nadam se da ćemo naći neki mirniji uzorak.
Gdje kupiti dječju posteljninu za krevetić 60x120?
Jel uspio netko danas u Lidlu uhvatiti gumene čizmice 30/31 ..na Sveticama u ZG nema ...
Mislim da je najveci broj bio 28-29. Bila sam na Kneziji oko 9h i bila je vec dosta ispraznjena kutija. Ima li netko iskustva bas s takvim cizmicama?
(kupila sam,ali mi se cine jako teske)
Ja sam bila, mala isprobala i kaze da nece. Da je gore i sa strane zuljaju, a meni se cine jako krute.
Na Sveticam su bile ili male 24/25, 26/27 ili velike 32/33, 34/35 - tako nekako.. I meni su se činile prilično čvrste i teške i dosta široke gore...
Da li ste vidjele negdje kupaonske vage na popustu?
Ne mogu dati 350kn za digitalnuTefalovu,iako bi takvu neku pouzdanu..
znate li prodaje li netko u zagrebu dječje cipele "superfit" (ustvari nam treba br. 38) osim humanica u city centru i west gate-u?
netko je pitao za siroku ogradicu za stubiste ili nesto. vidjela sam ju u novom bubamarinom katalogu. pise od 75 do 114 cm.
http://katalozi.net/buba-mara-katalo...rujan-listopad
gdje ima za kupiti navlaka za školsku torbu, da se zaštiti od kiše?
ne znam jesam li negdje procitala ili umislila da je u mulleru jos danas neko snizenje od 20% na igracke?
cizmice za kisu? neke povoljnije?gledala u mani jer su prosle god imali prekrasne,ovu sezonu jos nisu dobili. u lidlu nismo nasli
da, muller CC1 west
http://www.citycenterone.hr/zg-west/...ti-u-muelleru/
Kaufland, brojevi 27-33, 60 kn
http://katalozi.net/kaufland-katalog...nd-katalog-189
gdje kupiti poklopac za staklenku za zimincu?
znam da u svakom dućanu ima promjer 8 i 10 cm
ali ja imam nekoliko velikih, lijepih staklenki na koje bi išao poklopac promjera nešto između, znači 9 cm
u super marketima nema, mm je išao u jedan dućan kao poljoprivredne zadruge, nema
gdje bi mogla to potražiti?
Aleks, moja baka je te za koje nema poklopca uvijek zatvarala najlončićem i gumicama. Nije idealno, znam, ali ako nigdje ne nađeš poklopac...
Možda u dućanima koji prodaju pčelarsku opremu ..ima jedan na placu na Trnju i jedan na Sigečici ...
televizor, velciina 82 i vise...
poklopci za staklenke znaju biti u plodinama.. ne znam veličine
zna netko di bi nasla povoljne vrece za spavanje vel za 1 god?
muller trenutno nema vece,u bubamari mi se ne svida materijal, u c&a je savrsena,ali 180 kn mi je malo previse.
ima gdje jeftinijih?
pa vel za god dana staro dijete-znaci 80-90 cm i da je mekana i deblja