mame koje imaju male i velike plesacice, gdje kupiti triko, bodi s kratkim rukavima i suknjicom okolo? treba mi velika velicina 146-152 ili zenski XS
mame koje imaju male i velike plesacice, gdje kupiti triko, bodi s kratkim rukavima i suknjicom okolo? treba mi velika velicina 146-152 ili zenski XS
ja sam nekad kupovala u rondu
http://www.rondo.hr/
NTS u Medvedgradskoj i Plesna oprema u Importane galeriji.
već sam svugdje tražila ali nigdje nisam našla...
gdje kupiti štrample (ne sokne) sa ABS-om (onim gumicama na stopalima)?
Gdje ima plišanci Kanga i Ro od mede Winnia Pooha? Veći
Ja bih kupila za sebe dolcevite ili majice s dugim rukavima i V-izrezom, pamuk ili viskoza, s elastinom, jednobojne (crne, sive, bordo, maslinastozeelene, bez) i da nije 350kn/kom (nasla samo takve)
Jel vidio tko u gradu/shoping centru? Meni se ovo cini totalno osnovnom jesensko-zimskom odjecom a nigdje za naci
Pred dvije sezone sam kupila genijalne dolcecite u orsay-u i od onda ih nisam vidjela, sad su toliko iznosene i elastin je popustio da moram hitno kupiti nove..
Gdje ima onoga što se na engleski zove "pipe cleaners"? Znam kako glasi prijevod, ali u životu nisam vidjela nekoga kako čisti lulu (ničim pa ni tim) pa sam još malo sumnjičava je li stvarno tome te dlakave žičice služe :D
Voljela bih klincima sakupiti one fora privjeske koji dođu sa XXL pakiranjima Orbit žvaka - Isthisabreakup krafna/kava/slatkač...
Čula sam da ih ima u velikim centrima (Plodine, Billa, Getro, Kaufland, Interspar) ali moj radijus kretanja je centar Zg-a...
sillyme sad je bilo dolčevita s elastinom u lidlu, i raznih majica.
Ima li u dm-u, Bipi ili Kozmu tea tree oil u kapima, i arnika ili kalendula u nekom obliku gela ili kreme za njegu stopala?
koliko koštaju jastuci za djecu, oni skroz tanki, nekoliko cm visoki?
Joj sorry ..iako oni imaju i web shop ...evo na dnu stranice http://www.chemaco.hr/hr/katalog/dek...li/?stranica=2
Last edited by ivano2; 24.09.2013 at 14:26.
pogledaj u Konzumu
gdje kupiti kopču za torbu (obična kopča na aktovki) . pukla je samo kopča i trebam ju zamijeniti. kod torbara u gradu je cijena kao pola torbe. to bi mi napravio lokalni postolar ako nadjem kopču
gdje u zagrebu postoji štand ili trgovina u kojoj na majice lijepe naljepnice (kao "na moru")? vidjeli smo majice s natpisom "bazinga" ali nismo kupili (odgovorila sam filipa od kupovine i sad mi je žao).
Joj, i moji traze Bazingu!
Ja sam je vidjela u nekom web shopu za nekih 70-desetak kuna.
Je l netko vidio negdje bademe i lješnjake jeftinije od 90kn/kg?
da li itko zna gdje kupiti duplu dasku za wc tj. dasku sa umetkom/nastavkom za djecu?
ovako nešto http://www.njuskalo.hr/image-bigger/...a-20793657.jpg
bilo je u kiki, ali vise nema![]()
Čini mi se da sam nedavno vidjela takvu dasku u bauhausu...
To i mene zanima.
Jos nedavno znam da ih je bilo u Metrou, mozda ih ima jos uvijek, ali tamo ne mogu kupovati jer nemam njihovu karticu. I nervira me sto moras imati karticu da mozes kod njih kupovati.
Zato bih radije kupila negdje drugdje.
Cekam vec neko vrijeme da se pojave u Lidlu, ali nikako da ih bude ponovo.
Ako ih tko vidi u Bauhausu molim neka javi. Tamo bi mogli skociti iako nam nije bas blizu...
gdje kupiti tregere, ali da na kraju nemaju onu zupčastu kopču nego rupice ili ovo
Cure jel zna tko gdje ima za kupit donjih dijelova trenirke za dečke (ne neke ful skupe, već one peri deri) veličine 12-14, ali da su šireg kroja, malo komotnije. Ovo sve što sam našla su ful uski modeli i ne pašu mu.
143,99 odnosno 179,99 kn. Ne znam sto im znace te dvojne cijene u katalogu, da li je prva bez PDVa ili sto i tko placa prvu, a tko drugu cijenu...
Ali, evo pogledaj sama ovdje u ovaj katalog, tu imaju tu ponudu na 15. stranici.
Last edited by Aurora*; 01.10.2013 at 13:31.