Jako lijepih tajica ima kupiti u Petri u Sesvetama...
I ako je slučajno netko vidio kostim bogomoljke... Moj F. za maškare želi biti baš bogomoljka. A ja šivati ne znam.
Gdje kupiti Traktor Tom igračke? Vidim da nema u One2play katalogu. Da li ih je netko negdje vidio u zadnje vrijeme?
a gdje da kupim jeftine čizme koje mi neće promočit da imam u čemu vuć svoju princezu na sanjkama, ovako su mi odmah mokre noge
znači kao neke buce za odrasle, bitno da su tople i nepropusne i povoljne
Cure, gdje mogu kupiti mužar? Poželjela prijateljica za poklon, a nemam pojma ni gdje bi ga bilo ni kako izgleda.
Mužar je avan. Postoje keramicki avani koje koriste makrobioticari, a zovu se suribachi i mogu se kupiti u Biobio. Onda postoje kameni koji se mogu kupiti u suvenirnicama, npr. u Sibeniku, na Medulicu. Postoje i metalni ali takve sam vidjela samo starinske.
Tina, ja sam (prije doduše 100 godina) kupila buce u Svijetu obuće, još me dobro služe, a bile su baš jako jeftine, tipa oko 100 kn.
Vikki, mislim da sam mužar vidjela u Home sweet home. Trebalo bi biti u dućanima tipa Kika, Lesnina, Merkur i tako to, na odjelima s posuđem.
Marta, Svimbalo, hvala vam . Zapravo prvi put vidim kako to izgleda iako sam znala što je i za što služi. Ne bih metalni, više mi se sviđaju keramički i mramorni, znate li možda koji je kvalitetniji? Potražit ću i u Home sweet home i Lesnini.
Mislim da ti je to slicno, al ne mogu garantirati. Ja imam suribachi, a druge nisam probala.
Txs! Vidjet ću kako izgledaju jedan i drugi.
danas idem pogledati trgovina koje ste mi naveli za buce, možda nađem nešto prije slijedećeg snijega
imamo winxicu!
ime joj je bloom, iz mullera je i ima krila koja svjetle ako ju se stisne za pupak...cijena 149,00 kn.
sad ja jedva čekam sv. Nikolu da vidim reakciju!
što se tiče dječjih kišobrana, ja danas kupila dva u cicibanu u juirišićevoj, po 60 kn/kom. doduše, ja sam uzela za dečke, ali ima i za curice.
u nami na trgu ima na spidermana, wp i barbie u raznim bojama drške, cijena je 59 kn, na sklapanje je stotinjak kuna.
u o2p je na baltazara 80 kn.
pozdrav svima.
i ja trazim nesto - kupili prosle godine DORA setove (megabloks) kucice za slaganje i luuuudo se igra time. sad bi joj uzela jos, ali ne mogu naci. ima dora sirena i dora gusar, a njoj 'trebaju zidovi'!!!
ili me uputite gdje da pitam za razmijenu - ako netko ima a klinci mu se ne igraju time, otkupila bi...
ovo: http://www.amazon.com/Mega-Bloks-Dor.../dp/B000Q41UHC
thnx...
cure,
jel znate mozda gdje ima za kupiti ok, a povoljnih puzzli?
nisam to nikad kupovala jer mi je starija curka oduvijek nezainteresirana, a mladja je poludila za njima i stalno slaze ovih par kompleta koje je starija dobila i nikad pogledala.
na kaj je popust u mercaTORU???????????
Ines, odi u Getro...
tamo su Treflove puzzle tako jeftine, da možeš odmah kupiti 5 kutija.
a ima svih mogući slika, od Disneya do... neDisneya
Posljednje uređivanje od apricot : 03.12.2010. at 09:33
Ma jesi sigurna da su danas sve igračke u Mercatoru na 50%? Pokušavam doći do te inf na njihovoj stranici pa ne vidim ništa!
super cure, hvala na info!
a jel bitno koja je 'marka' ili svejedno, da biram po motivu?
Gdje još ima za kupiti DINOSAURA osim u Mulleru?
Zanimaju me oni kvalitetniji.
U Škrinjici (Domjanićeva ul.)
ja sam super kutije vidjela nekidan, po pristojnoj cijeni (ne sjecam se vise tocno kojoj) u Baumaxu
Hvala spajalice na info, samo ju nazalost ne mogu iskoristiti - nemam Baumax nigdje u blizini. Ako ima u nekim od ovih uobicajenih ducana, molim vas, javite. Ima li mozda u Metrou?
Gdje ima za kupiti kostur dinosaura?
TL - bar je bilo.
Neki dan sam ja kupila u Kaptol centur u onom dj. dućanu u prizemlju dinosaura u gipsu (ili nečem sličnom) za iskopavanje.
Ma bas mi je za poklon. Inace imam svojih kutija doma ko pljeve, al ne mogu njih pokloniti.
imate li Doma casa dućan?
imate li one dućančiće tipa Morning Glory?