pepi hvala ti !!
Zanima me zna li netko gdje bi se moglo kupiti plišani Care bear (Medvjedić dobrog srca) u bilo kojoj veličini. Točnije trebam Good Luck Bear.
Nisam 100% sigurna, ali mislim da ih ima u Turbaču - neko od cura nek ti još potvrdi, ako zna.
nema ih turbo limać još od prošle godine, tj.više ih ne prodaju!
Posljednje uređivanje od anitak : 16.12.2010. at 23:32
Gdje kupiti foto tapetu - karta svijeta, veličine bar 200x150, a poželjno i veću?
I tražim zakrpe za jeans, ali da su baš od traper-materijala?
andrijana prvotno napisa
![]()
pozdrav svima.
i ja trazim nesto - kupili prosle godine DORA setove (megabloks) kucice za slaganje i luuuudo se igra time. sad bi joj uzela jos, ali ne mogu naci. ima dora sirena i dora gusar, a njoj 'trebaju zidovi'!!!
ili me uputite gdje da pitam za razmijenu - ako netko ima a klinci mu se ne igraju time, otkupila bi...
ovo: http://www.amazon.com/Mega-Bloks-Dor.../dp/B000Q41UHC
thnx...
Dobili ovu kuću u Av. Mall-u u nedjelju...ima ih dosta.
jeste vidjele negdje za kupiti modlice za kekse, ali po komadu?
u kiki, na snizenju su. mislim na modle.
Meni treba lutka koja ima klasičnu gumenu glavu s očima koje se sklapaju ali noge i ruke moraju biti od tkanine. Gdje da to nađem? Zaljubilo se dite u jednu takvu u vrtiću a tete nemaju pojma gdje je to nabavljano, ja sve pretražila i nigdje nisam našla nikakvu sličnu![]()
Takvu?
evo ovu: http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/60032218
sve je mekano osim glave, ali mislim da nema pomične kapke![]()
Bit će da sam se i ja zakačila za Lucijinu verziju.... stavit ću sutra fotku (u "wanted" stilu) da vidite, baš je lijepa lutka.. probat ću je nekako otkupiti od vrtića...
da li zna netko, moram kupiti pecat na kojem se mogu mjenjati brojevi i slova, onako vrti se pa se moze kombinirati, naravno umocu se u tintu?
Narodne novine.
Gdje kupiti kuglice za vešmašinu (bilo za pranje ili za sušilicu, svejedno) , one koje skupljaju pahuljice s odjeće?!
Mrvna, imaš velik izbor u baby centru u Brežicama
http://b2c.baby-center.si/WebClassif...entClassID=342
ali nema onakve kakvu smo mi tamo kupili prije 6 godina, samo krpeno tijelo, gumeni glava, ruke i noge i nema nikakve funkcije, ne piški, ne kaka, ne govori....
možda je ima u dućanu
veličina 50 cm
ona prava klasična beba
a kak izgleda ta kuglica i kak se točno zove?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 29.12.2010. at 10:54
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 29.12.2010. at 11:29
Hvala klija!
Nikad mi nebi palo napamet tamo pogledati!
Evo loptica..http://www.jysk.com/hr/210/346/3928500/a/catalog
Gdje ima Winx s krilima po normalnoj cijeni ... bilo je u Osijeku u Metrou po 125kn ... dok smo se mi smislili sve su ih rasprodali, a drugdje su od 180kn pa naviše ... Dosta mi je hitno ... Da ne ide netko u zagrebački Metro a da je i voljan kupiti?
Jel znate u kojoj mesnici u Zg prodaju rolane pečenke? Naravno, za pečenje, ne pečene.
Za ove teniske loptice sam ja mislila da se stavljaju s npr. pernatim jaknama u veš mašinu, da se perje ne zgrudva kod centrifugiranja.
Zar nisi navela da trebaš loptice za skupljanje mucica, a koje izgledaju kao one za stolni tenis?
(ako sam nešto pobrkala, ja za perje koristim pravu tenisku lopticu.)
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 30.12.2010. at 12:39
Da ne kopam okolo, zna li tko gdje ima za kupiti grudnjaka za dojenje (po mogućnosti što jeftinijih), ali da su dosta široki - ja nisam cicata ali sam širokoprsna
Svugdje imaju do 85, a meni bi trebao sad 95, ako ne čak i stotka, a mrzim kad mi se onako ureže u kožu![]()
Ripcord, ima u Mulleru povoljnih, oko 60kn, za velicine i model ne znam...
Da, onaj na trgu svakako treba zaobilaziti kad god je moguće.
ja sam u mulleru kupila 90 i 95 D
ali prošle godine....
znaju imati...
samo ne ovaj na trgu.... that sucks
negdje od ljeta su to isti mulleri (čitaj imaju iste cijene), čak je ovaj na trgu sad puno bolji što se tiče izbora igračaka.Hvala, budem sljedeći tjedan do onoga u Cityju jer je taj po svemu sudeći povoljniji od onoga na Trgu (govorim o Zg)
Posljednje uređivanje od nikoliša : 31.12.2010. at 15:15 Razlog: pravopis
da li netko zna gdje kupiti glinu za modeliranje? bilo je velikih pakovanja u jednom dućanu na početku Gundulićeve, nekakav dućan sa svakakvom opremom za slikanje i slično, nedavno sam ga tražila, ali je zatvoren
Slična takva prodavaonica, isto s profi stvarima za slikanje, kiparenje, papirima raznoraznim, etc. ti postoji u Gundulićevoj, s iste strane, samo dosta južnije (još nakon križanja s Masarykovom malo naprijed). Provjeri jel imaju tamo, no takve trgovine su dosta skupe, mislim da bi (ako to tražiš za razbibrigu, a ne profesionalno modeliranje) trebala moći naći i po velikim trgovinama po puno povoljnijim cijenama
dobar i jeftin jastuk za dojenje???
ukrasne naljepnice za zid za dječju sobu???
hvala