na zalost to je IKEA izbacila iz svog asortimana. ja bih svoje zamjenila ali ne znam di naci. tako da ako kudri nadjes javi molim te.
na zalost to je IKEA izbacila iz svog asortimana. ja bih svoje zamjenila ali ne znam di naci. tako da ako kudri nadjes javi molim te.
Hvala svima!
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
vivre ima drvenih prostirki
https://www.vivre.hr/p-296021/drvena...tural_45x70_cm
sad vidim da su to kao i ove zebrine koje ti ne odgovaraju.
ova ne leži na podu
https://www.akvabutik.com/proizvod/p...e-70-x-110-cm/
Gdje kupiti one male gumice za aparatić za zube?
Ako ne trazis ono sto je Peterlin stavila, onda trazis drvenu pajolu. To se radi za terase i brodove, moze se napraviti ili kupiti u nekoj potrebnoj dimenziji. Najcesce je od jasena koji je skuhan ili nekako termicki obradjen ili od tikovine i drugoh egzota. Treba i meni jedna, al isto ne znam gdje cu ju naci...
Ja sam jučer vidjela te preklopne spužve u Sparu kod placa Volovčica - cijene su 69 i 79 kn/kom, ali sorciere je u pravu - treba pratiti kataloge. Ako sam dobro vidjela, idući tjedan su na popustu, pa će koštati 10 ili 20 kn manje.
Ooo super!
Ja sam prije 10 dana u plodinama senj vidjela po 100 i 130kn pa mi je to bilo puno previse.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Otislo mi nesto na balkonskim vratima da se vrata mogu stabiti na kant
Vrata su drvena
Gdje ima dijelova za kupiti
Ajde da velim novih nema nigdje
Ali je muz skuzio da ima isti takvi na prozoru ali na drugoj strani skinuo ga nalko pobrusio i za sad radi.
Je ali ne tad kad si rekla da je gotovovec dan poslije kad se uvjerio da od novog dijela nema nist
Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.07.2019. at 15:00
jeste li vidjeli danas igdje kivi po trgovinama? ako da, pliz javite gdje ga ima, treba mi večeras, a nisam ga jučer našla u konzumu i lidlu u kojima sam bila.
Gumenu igračku Bijelog bijesa (Lightfury) - bijela zmajica iz crtića Kako izdresirati zmaja, žena Bezubice. Jedan jedini shop ih više nema, u moru drugih zmajeva. Ili ako netko ima za prodati. Opčinjen je tim zmajevima.
Mali su, nema gumenih kao na minibigme, nije mu to to, a tamo nestao baš taj lik. Kraj svih dostupnih.
Joj, hvala vam za kivi. Sorc, eto nisam vidjela na Jankomiru, a uzela bih ga za ledeni vjetar da jesam. Baš sam pažljivo gledala. Promaklo mi. Ispekla sam drugu tortu, šta sad.
kivi znaju pomicati (nekad stoji na donjoj polici, nekad na gornjoj), pa i mene zna uhvatiti panika kad ih moram kupiti, a ne nađem na "starom mjestu". ja ih baš ne obožavam (kupujem za drugu osobu).
i na kraju, da ti život ne bi bio pust, prazan, i nesretan - sad znaš kako uvrebati kivi, i da ja želim probati taj kolač.
bilježimsesaštovanjem![]()
gdje ima za kupiti većih plastičnih kutija za spremanje stvari (npr igračaka), ovog tipa https://jysk.hr/pohranjivanje/kosare...box-32l-s-pokl
ali da nisu prozirne
gledam jysk, emezzetta.. svi imaju te prozirne
Mi smo neprozirnu kupili baš u Jysku. Plavu, s kotačima, poklopac je žut. Skupa je u redovitoj ponudi, mislim čak 150 kn, ali je nadživjela nekoliko onih prozirnih. Zna biti upola cijene
povremeno se pojavljuju u plodinama i intersparu. tamo sam ih baš znala vidjeti
ako ti nije hitno - vjerojatno će ih biti krajem kolovoza / početkom rujna... bar je tako bilo prethodnih godina, vezano uz novu "vrtićko / školsku" godinu.
malo prati kataloge.![]()
a probaj pogledati i u ofertisimi. znaju ih imati.
Ja sam početkom ljeta u Bauhausu kupila drvene. Bilo je i plastičnih neprozirnih tada, pa možda ima još.
Treba mi više (5 sigurno) bijelih, lijepo oblikovanih meniposuda za sobno bilje, stare su mi preko ljeta dobile mladunčad. Nešto tome najbliže izgledom i cijenom mi je u Lidlu, no ako je netko vidio ljepše i jeftinije bila bih zahvalna.
Pada mi na pamet IKEA
https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/c...oration/10768/
pamučna plahta s gumicom, za veliki krevet (180x200)
debele, kvalitetne, ne preskupe ofkors
jeste li vidjele nedavno negdje, a da možete preporučiti?
Je li netko slučajno vidio ima li u DM-ovima još uvijek ovakvih planera?
https://planner-boutique.com/collect...pire-me-planer
(prazni, bez upisanih datuma)
Plahte - Naš dom, svih dimenzija, jersey i platno. Sad im je i neka akcija pa su ove od jerseya na akciji
Plahti ima i u Nami
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 19.08.2019. at 19:29
Plahte razne ima i Stanić u Jurišićevoj (južna strana).
Na proputovanju kroz juznu jugu jednu noc smo spavali na lijepoj krep plahti na sace tak nesto uzorak.ima li to negdje?
trebam novi okvir za dioptrijske naočale
jeste možda vidjele da ima tko kakvu akciju? ili optičara s dobrim izborom okvira i ne sky high cijenama?
nevjerojatno mi je da onaj okvir bez okvira (samo capica u sredini koja drži spojene leće i držači sa strane svake) košta 2.700 kuna?! (Ghetaldus)
ne kužim, stvarno![]()
Ako ti nije daleko dubrava a kolko znam nije
Nazovi kobacice
Pazi imaju dva lokala
Dankovecka i avenija dubrava mislim da jedni rade ujutro drugi popodne sad dok su godisnji
Moja topla preporuka za njih
Imaju i klub OK
Ak se uclanis dobis neli popust za prvu druhu kupobinu
Cesto imaju uz naocale suncane dioptrijske dobis nesuncane gratis i slicno
Zadnji put kad sam bila bile dvije cure valjda sestre jedna uzela duncane dioptrijske druga nesuncane
Svakakve kombinacije daju povremeno
Meni su ikeine koje imamza 90 200 super
Samo mi daleko ikea
Ovo je islo za plahte
Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.08.2019. at 20:12
cure, sjeca li se koja od vas na kojoj temi se pisalo o svim onim stvarcicama na temu harry potter?
a bilo je i neko pismo u igri...kao za 11.rodjendan