Stranica 271 od 271 PrviPrvi ... 171221261269270271
Pokazuje rezultate 13,501 do 13,511 od 13511

Tema: Gdje kupiti...?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Po cijenu su grafike, samo ne piše kojom tehnikom su napravljene niti u kojoj nakladi, a ne vidim niti taj broj otiska na njima.
    Recimo ako na stranicama Kolekcionarta pogledaš grafike možeš vidjeti da piše tehnika (npr. sitotisak) i veličina edicije tj. koliko ih je otisnuto.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oznake su numeričke, npr. 1/100, 36/200 itd.

Ja imam jednu E/A to je prvi otisak (epreuve d`artiste) i kad sam u jednom izložbenom prostoru stala ispred iste grafike s oznakom otprilike 105/200 , vlasnik prostora je pitao hoćemo li se mijenjati jer je E/A prvi otisak i vrjedniji. (moj E/A uopće nije na zidu, nije moj stil, ne dopada mi se, i "originalnih " grafika ima 200 primjeraka, a kopija tko zan još koliko; dakle, šteta stotine eura koje su potrošili na dar)

Ja ne bih kupovala te grafike, njih ima svuda, ne može se lako procijeniti je li originalni autorov potpis ili nije. Bolje bi bilo kupiti uokvireni poster s neke izložbe.
    Posebno Dimitrije Popović je sveprisutan.

Bolje uloži u neki original, manje razvikanog umjetnika.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, oznaka kaže koji je otisak u pitanju od koliko otisaka ukupno. Doduše gledam jednu grafiku u tehnici akvatinta koju imam kod kuće, pa ne piše niti na njoj. Možda piše na poleđini.
    Nije neka popularna umjetnica u pitanju, tako da sigurno nije neki "fejk" plus mislim da se akvatinta niti ne može otiskivati u velikom broju primjeraka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisno o boji, mislim da akvatinta je samo jednom ili eventualno 2-3 puta

moje dijete je u ateljeu radilo monotipiju (jedan otisak; izrezivali su oblike od aluminija, premazivali bojama i otiskivali; tako 4 puta pa imam na jednom zidu 4 slike)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

gdje mogu pronaći knjigu iz engleskog Third solutions Upper inetrmediate Oxford Exam support? polovna bi bila super jer trebam i knjigu i radnu.
    Hvala.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

si vidla njuškalo? koji je to razred?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

iz 2. razreda al ja nisma znala pa sam se toga riješila a rješavaju je još jedno vrijeme i u 3. razredu

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa fotokopiraj od nekoga iz razreda i uveži spiralno, dijete se lijepo isprica nastavnici da je mama prerevna bila i bacila knjigu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    gdje mogu pronaći knjigu iz engleskog Third solutions Upper inetrmediate Oxford Exam support? polovna bi bila super jer trebam i knjigu i radnu.
    Hvala.
    Jel to knjiga koja se vraća ili radni udžbenik u koji se piše?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nisu vracali pa sam ja shvatila da je to zato sto su pisali unutra inace sve ostalo vracaju. Isla sam tom logikom i dok su bili na moru ja rascistila ladice od papira i viskova i eto ga na...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa fotokopiraj od nekoga iz razreda i uveži spiralno, dijete se lijepo isprica nastavnici da je mama prerevna bila i bacila knjigu.
    Ovo je dobra ideja.
    Mogla bi tako. Hvala ti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •