gdje ima za kupiti mužar?
trebao bi mi neki za raditi pesto kad mi bosiljak naraste, ali da nije po nekoj astronomskoj cijeni
gdje ima za kupiti mužar?
trebao bi mi neki za raditi pesto kad mi bosiljak naraste, ali da nije po nekoj astronomskoj cijeni
u dm se 10 bodova može zamijeniti za neku narukvicu indikator uv zračenja, pošto ne posjećujem baš previše dm i nemam bodova gdje bih to mogla kupiti?
hvala na info za mužar, u magmi sam gledala i nemaju, a ikeu se nadam posjetit jednog dana, sad ne možemo trenutno na takav put
Posljednje uređivanje od tina55 : 14.06.2010. at 14:31
imala je Mama Voli Gabi neke bedževe sa isto tim indikatorom
a nekad se pojave i u časopisima bebe, mame i trudnice
nemam pojma - ja se pouzdam u sat i sunce - držimo se debele hladovine što više, kroz podne nikuda ne mrdamo i to mi je pouzdana mjera!
mužara par modela izbor u Kiki
cijene nisam gledala
U dućanima od suvenira onaj od bračkog kamena oko 125-150 kn
čitala sam malo po netu o tim mužarima, preporuča se kameni ili mramorni
i vidim na jednom forumu da je u metrou bilo kamenog za 50kn, eda sam znala...
vjerujem da je ovaj od bračkog kamena super, ali malo mi je skup, iako vidim da se cijene kreču od 50 do 400kn()
u ikei je 10 eura mislim da je mramorni, ali kad ću ja u ikeu...bosiljak će mi već uvenut
baš ću probat vidit da li je to stalna ponuda u metrou po 50 kn
pogledat ću i u mulleru i u kiki, ali bojim se da je tamo jako skup, ali nikad se ne zna
Posljednje uređivanje od tina55 : 14.06.2010. at 20:30
Ja ću ti mooooožda do Ikee do kraja mjeseca, pa ti javim ako te bude zanimalo da ti uzmem tamo.
U Bio&Bio dućanima ima mužar
Posljednje uređivanje od Teica : 14.06.2010. at 22:56
A sad ja s pitanjem !
Gdje ste kupili ili ćete kupiti kupaće gaćice za curice (4 god.) ?
Imam poklon bon za City Centar 1 pa ne znam gdje bih to tamo tražila.
Zna netko ?
U Bio&Bio to vjerojatno nije mužar nego suribachi.
Kupaće gaćice u CC1 - u Turbo Limaču, u C&A, u Okaidi, u Iani.
gdje kupiti pastele trebam debele i tanke, za nekoliko djece, a da su povoljne cijene? Inace u turbo limacu imaju neke jako jeftine bojanke 10kn za manju djecu, ako nekog zanima.
Mima, hvala na pomoći za kupovinu kupaćih gaćica !
A suribachi (znam ja da je to suribachi ), kaj to nije samo japanski naziv za mužar?
Jedino kaj je "nagrešpan" iznutra, a mužar je gladak, jel tak ?
@Teica, molim, ali ovo je bilo nabrajanje napamet.
Danas sam obišla navedene dućane u potrazi za kupaćim gaćicama, i osim u TL-u nema nigdje ništa, a u TL-u uopće nema brojeva.
Dakle - gdje kupiti kupaće gaćice, pitam se i ja.
Što se tiče suribachija, on je narebran, pa zapravo "melje" sezam u gomashio. Kako bi se u tome ponašao bosiljak ?? Pojma nemam.
samo provjeri prije nego pokloniš set, jesu li svi dijelovi u komadu, mi smo imali poklon bon i uzeli tamo set tanjura, a kad smo došli doma (znam mi smo krivi, trebali smo tamo provjeriti) i otvorili kutiju, vidjeli smo da je oko 50%posuđa razbijeno, a mi smo vrlo pažljivo baratali kutijom, tako da sam sigurna da su nam takvo prodali
zamijenili su nam set, ali uz krajnje bezobrazan nastup
gdje kupiti pečate za kekse? Onakve kakve je Ana (Ugarković) koristila u jednoj emisiji
Mužar sam kupila u Mulleru u CC1-u,nije prevelik i došao me manje od 100 kn.Kupaće gaćice sam našla u Benettonu a malih stopalica za dječake je bilo u Konzumu(vel.22-23)
Zna li netko gdje bi bilo za kupiti kišobran kupolastog oblika?
Nešto ovako:
http://norhymeorreason.files.wordpre...0/umbrella.jpg
Za kupaće mi je super Calzedonia. Ne znam gdje ih točno ima u Zg, jer ja uvijek kupujem usput kad idem u Varaždin. Onaj njihov outlet je mrak: majice, potkošulje, gačice, čarape i kupaći. Prošle godine sam sebi kupila po 30 kn, a i za klince je bilo jeftino (više ne pamtim koliko).
Ako se uzima više stvari ( a sigurno bi se toga nabralo za cijelu obitelj), ili da se par cura dogovori i podijeli benzin, isplati se otići i do Varaždina.
Definitivno Calzedonia za kupaće. Ima u King Crossu, West Gateu, Rosesu.
Moglo bi biti i u Opremi.
Ja zapravo svake godine kupim kupaće u nekom dućančiću u kvartu, imaju marku "Niki" a imaju i beti kupaće gaćice - ali fakat su mi već dosadili jer već pet godina imaju iste stvari.
- gdje kupiti sprej za kosu sa zaštitnim faktorom? Imala sam svojevremeno jedan Keune, a činilo mi se i da sam kupila Balein u DM-u (ali to sam možda izmislila). Sad u DM-u ne vidim da to postoji.
- gdje kupiti drvene bojice, ali one preko kojih se kasnije može bojati kistom namočenim u vodu?
Gdje ima ženskih pidžama muškog kroja, onako kragnica, gumbići... dugorukavnih, a laganih?
a vi mislite na onaj putlet baš u varaždinu, a ne u rosesu, taj sam samo vidla jer sam u varaždinu uvijek bila subotom popodne i nedjeljom, a tad ne radi
gdje da kupim disney puzzle za pod?
Posljednje uređivanje od tina55 : 18.06.2010. at 13:14
Mima prvotno napisa
...
- gdje kupiti drvene bojice, ali one preko kojih se kasnije može bojati kistom namočenim u vodu?
Muller, oko 99 kn, one kvalitetnije i bolje..
Tražim disko role..tj one sa 2 kotača naprijed, 2 iza za jednog dečkića od 8 godina
Hvala za boje, vidjela sam i jedne i druge, jesu li ove iz Hlapićevog dućana dobre tj. funkcionira li to bojanje sa vodom?
Malo su mi skupe ove skupe (ima i par komada po 63 kune)
Kupaće gaćice sam našla u benettonu u West Gate (ali isto skoro da nema brojeva)
Zna li netko gdje kupiti sjedalicu - tutu (kahlicu) poput onih nekadašnjih, drvenih, nalik... hmmm... prijestolju? Tad su se kupovale na Opatovini, imale su neku kao tacu naprijed koja bi se podigla, dijete bi sjelo, imalo je rukonaslone i tu i tu tacu, a sama tuta uvlačila se u dvije "šine" s donje strane?
Tražim to već godinama i zna li tko, ili ima staru koju bi bio voljan prodati, toplo se preporučam.
Zna li netko gdje bi bilo za kupiti 3d sličica Hello Kitty? E sad, je li to 3d ili 2d, onako da su izbočene...
Trazimo rucnik za plazu sa Dorom, ako je netko mozda vidio. Moze i neki jeftiniji sa placa, bitno da je gore Dora...
evo ja sam kupila keramički mužar u kauflandu za 8kn, ako nekome treba...
mali je, ali poslužit će svrsi dok ne nađem neki pravi
koje trgovine drže muške hlače, ali dovoljno dugačke (za visoke osobe) ili da imaju hlače s izborom duljine
tražimo trapke ili kargo s džepovima
pretražila sam već razne trgovine, ali ponuda je nikakva, pa ako znate gdje pogledati...
Gdje ima kupiti velikih vrećica (prozirnih) za spremanje odjeće?
Nešto slično kao što bude u ormarima po hotelima za prljavo rublje.
Bibai, misliš li na ovo što je sljedeći tjedan u Lidlu na akciji:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14222.htm
Ana, sličice sigurno ima Ofertisima.
Posljednje uređivanje od rena7 : 22.06.2010. at 02:00