Hvala! A jesu te u Baumaxu uokvirene nekim letvicama ili?
Hvala! A jesu te u Baumaxu uokvirene nekim letvicama ili?
trebam vrlo malu količinu pčelinjeg voska, ali nemam pojma gdje ga mogu kupiti
na placu na štandovima gdje se prodaje med nemaju.
anyone?
pa kaj nema pčelarska centrala neki dućančić - stari plac na Trnju , tako mi nekako zvoni u glavi.
Pitaj tateka, on je tamo kupovao vosak za svijeće
Koja je cijena tih marksovih i c&a ?
mi trebamo zemljopisnu kartu hrvatske, ali ne palstificiranu, nego običnu papirnatu. zna li netko gdje ima?
imaš pakiranja po 5 komada vrlo povoljno, ali nisam kupovala godinu dana pa ne znam sad cijene (ali vidiš koliko su kvalitetne, da se ni ne sjećam kad sam zadnji put kupovala gaće)
za božić sam kupila neke ekstra slatke, te su bile 30 kuna jedne. ali obično kupujem te u paketu po 5
a M&S uopće nije jako skup, a često ima super sniženja, baš volim tamo kupovati
Slobodno uđi u M&S, uvijek ima sniženja, a naročito sad u prosincu. Kvalitetno je i prodavačice su stvarno OK, možeš razgledavati koliko hoćeš i probavati i nijedna me nije pogledala "onim" pogledom koji kazuje da je moja veličina prevelika ili moj novčanik pretanak za njihov dućan.
A dječja robica je predobra.
Mislim da je 5 komada 120 kuna.
Btw. meni je dječja roba iz Marks&Spencer jako loša, kupila sam jako slatke pidžame lani, ono kad su dvije u kompletu i jedna se nakon prvog pranja totalno stisnula, a ista stvar mi se ljetos dogodila i sa tajicama koje sam kupila tako, u paru.
hvala cure, bum onda malo pogledala, izgleda da sam ja nekaj zabrijala![]()
M&S ima nekakve "basic" kolekcije koje su jeftine, a skuplja je recimo ona Autograph kolekcija (i još neke)
cure, za dečke 92-98 broj ski-hlače, da su postavljene, tople i da su na tregere, netko vidio?![]()
Hvala vam curke![]()
ja vec godinama kupujem M&S marku, dok djeci kupujem njihove pamucne potkusuljice jer su odlicne.
Moja preporuka je ebay, ovo je npr. za 5 kom http://www.ebay.co.uk/itm/2708259398...84.m1439.l2649
znaci 8,5 gbp sto je oko 80.-tak kn
Naravno moze se naci i jeftinijih, oko 60.-tak kn.
ja sam malcu kupila http://www.skolskaknjiga.hr/hrv/page...11921&act=more i to u područnoj papirnici susjednog kvarta (Prečko)
Kupila ja juče gačice u C&A , imali su 20% popusta u garden mall-u e sad kakve su vidjet će mo![]()
gdje bi mogla nać ono ogledalce kakvim nam zubar gleda zube? Nekad je bilo u mulleru al bila sam u cc1 i na trgu i nemaju
gdje kupiti termosicu sa sportskim čepom do zapremnine 0,5 l
treba nam za čaj za zimske treninge
metro je imao svakakvih termosica.....neko vrijeme nisam bila tamo, ali vjerujem da oni toga stalno imaju!
neznam kakav je to sportski čep al evo od danas u lidl-u neka termosica
(i ne, ne radim u lidl-u ni u njihovom PR-usamo sam svaki tjedan nekoliko puta tamo)
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_23136.htm
u intersportu imaš raznih veličina, čak bude i s likovima iz crtića
nisam znala kako bi to nazvala
mislim na onaj kljun kakav imaju sigg bočice ili obične bočice sa vodom, da se ne zalije dok pije
vidra tnx, budem pogledala u intersportu. takvih alu bočica ima svuda, ali malo koja je termo
mi inače za vodu koristimo Sigg ali u njih ne smije vruće
Tražim fragolino pod hitno. To je desertno vino od isabella grožđa, slatkasto je i mmmmljac
Prijateljica i ja smo se svojedobno navukle na njega dok ga je nabavljala iz Italije, no nismo ga nikad našle nigdje kod nas, a rođendan joj se bliži pa bih je rado razveselila (osim ako ne košta k'o suho zlato)
Jel ga itko igdje vidio?
Fragollino ima u Slo u Hoferu ako ti ima tko kupiti.
u hospitaliji?
a gdje mogu kupiti jako guste crne čarape sa jako puno dena
skroz neprozirne
i da ne koštaju više od 50 kuna
hvala, cure
ide tko u hm?
(nikad čula za čarape od 100 dena. a od 200 se ne bih usudila ni pomisliti)![]()
gdje povoljno kupiti sve moguće tipove ljepila? treba mi za papir, pa obični oho, pa lj. za papir u sticku, pa šljkosta, ono ekspresno i selotejp.
Vidjela sam povoljno u Offertisimi, ali mi nekako ne ulijevaju povjerenje. Možda griješim.
Ima sad i u DM čarapa od 70 dena za ispod 50 kuna, njihova marka neka. Za moj ukus malo sjajne, više volim mat kakve ima Calzedonia, ali nisu uopće loše.
ja sam najlonke s puno dena znala povoljno kupiti u lidlu kad su na akciju, imaju svako malo, samo treba pratiti
nedavno sam našla sive kao pletene za 27 kn
gdje kupiti naočale bez diotrije s onom zaštitom za rad na kompu dugo vremena? pretpostavljam da ih ima svaka optika, ali jeste li vidjele negdje kakvo sniženje?![]()
tamo gdje je jadran?
onaj dućančić što moraš glavu sagnuti da uđeš?
..i u Importanne galeriji na Iblerovom, sa strane Smičiklasove (Penti)