U Kauflandu imaju papirnate kalupe u boji , u pakiranju su smeđi, crveni ,žuti i plavi zajedno.
U Kauflandu imaju papirnate kalupe u boji , u pakiranju su smeđi, crveni ,žuti i plavi zajedno.
Gdje naći kvalitetnu termos šalicu kojoj ne pušta čep?
Koji proizvođač? Čujem da nekima puštaju čepovi pa se ne bi htjela zeznuti.
joj nemam pojma, ali skužiš po cijeni, ima za 20ak kuna i one skuplje, e pa te su super
Gdje kupiti nepromočivu zaštitnu plahtu, pamučnu za bračni krevet?
a kak će ti pamučna biti nepromočiva
može s jedne strane biti pamuk, ali druga mora biti neka plastika ili guma, pa da se postaviš na trepavice
Ma da... i ja sam se čudila, ali na ambalaži ovih za kinderbet piše da je 100% pamuk.
I izgledaju tako, s obe strane meko i pamučno, možda je u sredini nešto, mrvu jesu elastične... nemam pojma.
Gdje ima za kupiti samoljepivih foto-albuma, velikih (većih od A4 formata)?
Onakvih kakve je nekad imao Morning Glory?
Pred par godina sam ih kupila u onom foto dućanu u Praškoj. Kad kreneš s trga s desne strane. Ne znam ima li ih još.
Gdje ima za kupiti Papirnati prekrivač za WC daske, ali manje pakiranje do 50 kom, bilo je prije u Ipercoopu a kako ga više nema zna li netko gdje se može nabaviti?
Hvala!
Preformulirat ću pitanje, očito su moji zahjevi previsoki.
Gdje kupiti veliku zaštitnu nepromočivu plahtu, min 140x190 cm, a može i veća? Jedini uvijet je da ge gornja površina od prirodnog materijala. Metro nema, Hospitalija nema, Rozi step nema...
Ne treba mi za krevet, već za futon s čvrstim, gustim pamučnim punjenjem, kojeg smo prenamijenili u igraonicu umjesto baby gym-a. Hjela bi je pustiti bebu da bude bez pelene, jer uživa biti golišava, ali ni kap tekućine ne smije kapnuti na futon, jer se neće osušiti cijelu vječnost. Mala plahta za kindebet nije dovoljna, zvrkuljica odmah ode s nje.
Čak i ako netko ima polovnu zaštitnu plahtu tih dimenzija, dolazi u obzir.![]()
Mojca, a nije ti opcija da kupiš tatami strunjaču
možeš naći za cca 200 kuna (ok, duplo skuplja od plahte=, ali je vrlo iskoristiva za koješta
ja sam kupila 4 komada i dijete se non stop po tome valjalo, u kući, u vrtu...
mi i sada znamo iznijeti u vrt pa na tome sjedimo, ili damo djeci kada dođu
i stalno se netko po njima razvlači, gradimo kućice, šatore, skloništa...
Ma je, i to je opcija, priznajem, puno praktičnija.
Već sam i naručila jednu takvu strunjaču, (ima frma u Sloveniji gdje režu na metre, širina je 205, dužinu biraš sam,) pa sam stavila "on hold", kad sam se sjetila futona. Radije bi ovaj futon iskoristila. Nekako mi je draži, pamuk iznutra, pamuk izvana.
Baš kompliciram znam, sori.![]()
gdje kupiti podnicu za dječji krevet 140x70 (a da nije u perfecti) i da nije 500kn....
jel baš mora bit podnica? mi smo ta sami prišrafili od onih letvi kaj smo jedamput dobili kao podnicu na gurtni. Istina taj krevet smo i sami radili, tj. oni su sami radili.
Nema gume, nema plastike... Sjetila sam se di sam kupilaDa, 100% pamuk, nepromočiva.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200949
Evo ima još http://pleniceracman.si/ponudba/zascitne_podloge/
Samo ove velike su skupe.![]()
Kad Jurana, sad friško?
Oni imaju posebne ponude, pa to traje par dana.
pa,da..... to je rabljeni krevet i umjesto podnice je imao dasku.... pa smo mi to razrezali na letvice i prišarafili..e,malac je sad par potrgao jer nisu nešto prečvrste i izdeformirat će mi se madrac... a treba nam još i za bracu taj krevet....
a da kupim veliku rolo podnicu pa izrežem na širinu koja mi treba, jel bi to išlo?
ima tko iskustva s rolo podnicama? jel mogu i na velike krevete? jel čvrsto to?
Gdje kupiti Puky biciklić (bez pedala) ?? Osim u AlterMama web shopu...
trenutno ne može, u garaži je; a pošto nijednom nije korišten, ni ne postoji fotka LOOOOL
budem poslikala i stavila
Gdje ima za kupiti Titanic ili nekakav sličan brod s 4 dimnjaka?
apricot poslala sam ti pp zainteresirana sam za biciklić... ako ti je tlaka slikati probaj nać neku fotku na netu![]()
gdje bih mogla kupiti kvalitetan štrik za sušit robu, a koji se namontira na 2 suprotna zida od balkona, a po potrebi skupi kad robe za sušenje nema? (znam da sam očajno objasnila)
cure, jel ima netko tko je kupio karte za Izložbu Barbie i Lego po 30 kn preko KupiMe, a neće ići? Mi zaboravili kupiti, a ne bi baš išli po 60 kunića. Ili možda znate gdje se mogu kupiti karte po 30? Hvala!![]()
Jučer sam ga vidjela u Lidlu:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25915.htm
Izgleda prilično dobro.
Da li u Sparu i Mulleru ima za kupiti playdoh plastelina? Hvala!
di bi bilo drvenih kućica za slaganje? One što su daskice pa se slažu od njih kuće, tornjevi itd..
Našla sam nešto na netu ali su cijene poprilično velike, možda bi bilo di drugdje?
Mislim da te drvene kućice za slaganje reklamira Hlapićev dučan u Katančićevoj, za cijene nisam sigurna, ali imaju svoj stranicu
Posljednje uređivanje od zmajica : 16.05.2012. at 17:39