gdje ima za kupiti crtić dvd gnomeo i julija i koliko otprilike košta
gdje ima za kupiti crtić dvd gnomeo i julija i koliko otprilike košta
Jesi li gledala na Konzumovoj stranici za online shopping?
Ja ga kupih u Konzumu negdje pred Bozic, pregenijalan je, bas navijam da ga nadjes!
trebam djecje carape stopalice, povoljne, zna netko?
stopalica ima u lidlu, sedam pari trideset i neš sitno kuna
Gdje da kupim krunu?
Gledala sam u Muelleru, ali tamo ima onih malih koje se sa češljićem trebaju nekako pričvrstiti za kosu pa V. stalno pada s glave.
Dakle, trebam neku blješteću, rozu, šljokičastu krunu koja će stajat na malenoj glavici.![]()
Posljednje uređivanje od dunja&vita:-))) : 12.07.2012. at 16:03
Trebam onu "zaštitu" za električni štednjak - ono što se stavi na kolut kad se ne koristi. I to mi treba baš nehrđajući čelik, nikako emajl. Nije za mene pa moram naći baš tu neku točno takvu...
Pretpostavljam da ima po dućanima tipa Bauhaus, ali mi niti jedan takav nije blizu pa bih bila jako sretna ako netko sigurna zna gdje toga ima![]()
znam da je glupo pitanje...ali ja stvarno ne mogu naći moderni badić za velika prsa a da ih i drži!!!!
pristajem kupiti odvojeno gačice i grudnjak...bitan mi je samo grudnjak, može biti i crn, ali da ima žice, debele naramenice, spužvu dubinu C (a može i D ako je manji broj) da dobro drži- ali da nije bapski- gledala sam u Lisci i Skini-ju, H&M, New Yorkeru, u Puli kad sam bila, ali sve ili mi ne drži dobro, ili je bapski, ili su skupa gornji i donji dio pa mi gaće budu velike (Palmers mi je preeeskup)
ako netko zna gdje ima dobrih i modernih badića za velika prsa (da nije dućan za trudnice) da se kupuje odvojeno neka mi hitno javi.... hvala ;-(
ivana, u Lidlu,( tko o kome, ja o Lidlu). Samo valjda ima još velikih grudnjaka. Svaki dio 45 kuna, drži, a nije babski. Ne mogu naći link sa slikom, ali u našem Lidlu ih je bilo prije dva sata. Kupila sam tirkiz-bijele boje.
Meni se čini da najbolji izbor velikih brojeva ima u Nami na Trgu. Ima i modernih i bapskih, oboružaj se strpljenjem. I uglavnom se mogu posebno kupiti gornji i donji dio, pa ako si dolje sitna, a gore obdarena, toplo preporučam.
hvala punooo curke..Lidl mi je blizu pa ću otići sutra, a Nama na Kvatriću mi je bliže pa ću prvo u nju pa na Trg-moguće je da imaju istu robu?
Pogledaj na kisocima, često ti to bude kao "poklon " u raznim časopisima za curice, tipa Princeze i sl.
Kod mene ispred lokalnog Konzuma čovjek ima štand sa starim časopisima i knjigama i uvijek ima tih zapakiranih điđa iz dječjih časopisa, s časopisom ili bez, a uvijek je omotano u originalnu plastiku i po max 10 kn, pa ak te zanima javina pp.
Znate li gdje ima kolutova za plivanje za male bebe - napuhuje se i unutrašnji dio koji ima remenčiće (ne ono kao sa hlaćicama dolje, kada beba sjedi). Vidjela sam na plaži, to je za bebe od 6 mj. do 1 god ili tako nešto, ali taj je bio kupljen u Slo. Jeste li vidjeli to kod nas?
A treba mi i torba za kupovinu na kotačiće, ono za tržnicu. To mi je za tatu, pa da nije previše ženska. Gdje i koliko kunica?
Hvala
Riječanaka, tu se pričalo o tom kolutu http://forum.roda.hr/threads/74374-b...a-bebe-za-more
Gdje u blizini Šibenika kupiti maale kupaće gaćice za jednogodišnjaka?
Vidim da ima novih šoping centara oko Šibenika ali da ne lutam od jednog do drugog...
hvala Mojca, vidim da je popularan, jedva čekam danas otići do DM-a i vidjeti ima li.
hvala jelena, i mislila sam da je tržnica pravo mjesto da se to kupi.
gdje kupiti povoljne potkošulje za dijete, ali moraju biti duže i uže, da se ne dogodi ono da se rašire u pranju pa postanu široke koliko su i duge
znam da je dević dosta povoljan (mislim da je 15kn/kom), ali ne znam kakve su njihove, ima li tko iskustava?
ja sam bila zadovoljna, one su baš takve, duge a uske. i budu u kauflanda na akciji, pa sam ih kupovala po 4 kn
ja sam ih kupila u intreršparu na akciji - 9kn i njihove gaćice 4kn -odlične su... (prije par mjeseci)... bilo je i za curice i za dečke
a neki dan sam mu u kik-u uzela potkošulje, duge, a uže, da ih može sad nositi kao majice a po zimi kao potkošulje- 3 komada u paketu (siva,crna,bijela, i drugi paket plava,siva i bijela) za nekih 35kn... ima i za curice i ima raznih boja...
da li netko zna gdje se može porubiti veći tepih, vuneni? porubili bi preštepavanjem, jel se mora nositi?
Gdje ima za kupiti duge-maxi haljine, koje možete nositi i po Zagrebu a i na more..udebljala sam se i mislim da su mi one savršeno rješenje...ponesem ih par i samo mjenjam...bitno mi je da nisu jako široke ali da nisu ni uz tijelo..onak da padaju od pazuha ravno uz tijelo bez obrisa.... prije 3 godine kupila sam jednu crnu u Diademi i stvarno je vjenčna ima podsuknju do koljena,preko je lagani prozirni materijal s malim volančićem na dnu.. bez rukava, nije nabrana gumom preko cijelih prsa, već je guma iznad pazuha a ispod prsa onak trakica kojm sami regulirate širinu i svežete je...kad npr. idem u Crkvu preko nje nosim onu kratku vesticu...
neznam zašto je kod nas tako teško naći haljine npr. kakve Talijanke furaju u serijam talijanskim, "naglašena prsa", strukić i od struka se malo širi ili pada, ili neku lijepu na preklop ali da ne visi na jednu stranu kad ju svežete...ako nešto takvo i nađete (na točkice) košta ko suho zlato- ne kužim to su takvi jednostavni krojevi s malo materijala u čemu je štos?
... sad kad su te maxi haljine u modi nigdje ih ovdje na istoku grada nema za kupit ili im je cijena preko 300kn a to mi je puno....... ne moraju biti jednobojne ali ne i previše šarene.... nakon što me je H&M razočarao i svi ti veliki koje sam obišla Centri, otišla bih do Borongajskog placa, pa me zanima je li netko od vas bio nedavno i ima li haljina...
kalupi za sladoled, trebala bi možda njih 6-8kom i cijena?
kalupi za sladoled- u "sve po malo kuna" ducanima
Posljednje uređivanje od mala-vila : 17.07.2012. at 14:59
danas ni bilo ni u jednom u koji sam ušla
gdje da nađem Baby safe ink pad? (jastučić s tintom koja ne mora dodirivati bebinu nogu kad se radi otisak stopala nego se to lijepo preko papira otisne)
znam da ima na e-bayu ali mi je hitno, nemam fore čekati tri tjedna
E to je taman na knapTrebam od cca 19,5 cm (može i 20
).
Bilo je u Lidlu, čini mi se. Ali pitanje je kad će opet biti... Mislim da sam vidjela još negdje - Billa, Interspar ili Kaufland. Nije baš neka precizna informacija, ali ako ti je nešto od navedenog usput, pogledaj
P.S. Tupperware - 159 kn za 6 komada ako ti nije puno![]()
Posljednje uređivanje od mishekica : 17.07.2012. at 22:22
E, a vidi ovo... Mada meni to izgleda kao kalup za plastelin, al' dobro...
tu se spominjalo http://forum.roda.hr/threads/55892-Gdje-kupiti/page72