trebaju mi kalići i držači za cvijeće za balkon..
Gdje ima za kupiti? Na balkonima sam vidjela kaliće koji imaju procjep po sredini pa se samo nataknu na ogradu..a ne znam di ih ima![]()
trebaju mi kalići i držači za cvijeće za balkon..
Gdje ima za kupiti? Na balkonima sam vidjela kaliće koji imaju procjep po sredini pa se samo nataknu na ogradu..a ne znam di ih ima![]()
draga ja sam vidjela u baumaxu da ima pogledaj
wow! thanx! idem odmah ujutro pogledati
gledala po Trešnjevačkom placu na štandu br. 112 imaš šivane naše od firme Panda , a nasuprot Škorpion isto naše, to ti je u onoj rupi nasuprot piceka zadnji red prema Savi, pa imaš još na platou ( to je nasuprot tih opet piceka i sl) haljine jedinstvenog kroja koji se podešavaju samo s remenom. Plac ti radi do 14 sati, i subotom do 15 sati. Cijene do 150 kn.
Imaš još i dalje u Ozaljskoj 17, DG moda ( ili obrnuto) neke haljine od viskoze. cijena cca 100 kn
Mi boxerice kupujemo samo u h&m-u i mani.....
Onaj mali pješčani sat za mjerenje vremena kad se peru zubi.
U mani su tri komada boxerica 49,00kn....
Redovna cijena, a znaju imat popust 2+1gratis pa za 98,00kn dobiš 9 boxerica....
gdje kupiti etui za putovnicu, ali ne klasični crni nego nešto u boji ili šareno (sa nekim motivom)
a niš, onda u manu sutra.... thanx cure
Inače je takvih stvari znalo biti u knjižari kod SC-a. Doduše, kad sam zadnji put tražila etui u koji mogu staviti zdravstvenu + iskaznicu od dopunskog, žena me gledala k'o da tražim dinosaura... Usput, toga ima po ljekarnama, ako nekom treba.
Može li se kod nas kupiti onaj najlon s mjehurićima za umatanje? Imam neke osjetljive komade koje moram preseliti pa sam mislila kupiti toga i lijepo omotati. Zna li netko postoji li to (na metre) jer mi se ne da šalabajzati bezveze po dućanima?![]()
Mishekica, Eko plast ili Ekoplast u Planinskoj, ako ti nije daleko.
dal netko zna dal možda ima negdje kupiti u većoj količini štapiće ko one koji su u sladoledu na štapiću, mogu bit i od bambusa i od plastike koja se može smrznuti
evo jedino kaj sam pametno našla bili su štapići za rižu u metrou 34 kn , 100kompleta ( valjda kompleta?)
Gdje ima za kupiti onih skroz tankih papuča, jednokratnih, što se dobiju nakon pedikure u salonu?
Misliš ovo? A to se dobije poslije pedikure?
http://www.jysk.com/hr/97/669/704/5868000/a/catalog
to ti je to kad ne idem spavati na vrijeme pa niti mozak više ne funkcionira, uh
To su ovakve http://www.socap.hr/shop/hr/proizvod/ciabaper
ako kome trebaju zavjese, u kiki su danas i sutra na popustu od 20%, a akcija besplatnog šivanj atraje još cijeli sljedeći tjedan
Gdje se može naći malo boljih (kvalitetnijih) kofera po ne prevelikoj cijeni? Samsonite si ne mogu priuštiti, a bogme ni loše jeftine kofere iz Metroa.
Kad natrpam kofer onoliko koliko stane u njega, onda očekujem da on to izdrži, a ne da mu otpadaju ručke i da puca po šavovima. Imam jedan takav (kvalitetan), ali sam ga dobila iz inozemstva i kod nas nigdje takvo što nisam vidjela.
Obitelj se širi, a koferi me napuštaju.![]()
Wenger torbe sa OMV-a su odlične.
Uz njih imamo i neke Benetonove kofere koji drže već skoro 10 godina i još su dobri.
ja sam kupila u Konjščinskoj set od tri kofera prije nekih 12 godina (za nekih 400 kuna ili manje)
i stalno su u upotrebi, ne samo kod nas, nego ih i posuđujemo okolo
kao novi su
ok, novi i prljavi
imam ti one naljepnice za popust u mercatoru za kofere, ak hoćeš javi!!!!!!!!! http://www.jatrgovac.com/2012/06/set...sti-mercatora/
gdi ima za kupi set za stolni tenis, mreža, reketi, i loptice,
U intersportu na zagrebačkoj ni
nepromočiva podloga za krevet na gumicu? ono što ide ispod plahte da madrac ne nastrada? zna li netko gdje ima....
možda neki internet baby shop?
ma ima tu kod mene u dvjema apotekama, ali neke bezveze dimenzije, zato sam mislila nešto baš za dječje krevetiće, ovo je valjda sve za velike krevete, namijenjeno starijim osobama
moja je 70x140
kupljena u hospitaliji
ili kako se to već sada zove
Jesi ove vidjela http://www.sunasce.hr/prestashop/pro...?id_product=93
gdje kupiti navlaku za trosjed?
da li je jeftinije ici šivati?
Gdje u Zgb kupiti čarapice s onim točkicama protiv proklizavanja?