Stranica 270 od 270 PrviPrvi ... 170220260268269270
Pokazuje rezultate 13,451 do 13,470 od 13470

Tema: Gdje kupiti...?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ima netko preporuku za kolače na kile. Trebam za krizmu, da se ne osjeti samo margarin i da imaju mogućnost odabira vrsta zbog alergije na orašasto. Imali smo prije gdje smo kupovali i bili su kao domaći, ali na žalost više ne rade.
    U mom susjedstvu se proizvode Amelie kolači https://www.slasticeamelie.com/article/21
    Imaju butigu u Vlaškoj, a kolače izrađuju na Borongajskoj i tamo se isto može doći preuzeti.
    Često smo uzimali njihove torte i sitne kolače. Nisu badava, cijena torte je cca 60 eur, za neke i više (to je i čokolada napisala), ali su odlični. Eh sad, u vezi fleksibilnosti (alergije i sl.) nemam pojma, ali možeš ih nazvati i pitati. Znam da imaju čokoladnu tortu koja ne sadrži orašaste plodove, a za sitne kolače nemam pojma. Obično dolaze u standardiziranom paketu od kile i to imaju smrznuto, tako da ih možeš dobiti odmah (ne znam je li to dobro ili loše, ali vidjela sam više puta da im je to praksa za sitne kolače, ali ne i za torte).

Drugo mjesto za koje sam čula nalazi se na Branimirovoj tržnici. Imaju proizvodnju blizu Sesveta. Nisam nikada sama naručivala ni uzimala, ali kolegica kojoj je to u blizini redovito nam je donosila kolače i bili su odlični: https://www.kolaci-torte.hr/

Ako želiš probati kolače koji se ne peku (a vidim i da su malo jeftiniji) probaj kontaktirati ovu butigu: https://rawcakes.hr/ Probala sam jednom i dopalo mi se, ali premali je to uzorak da bih mogla preporučiti.

Vincek isto ima torte za alergičare (bez glutena i sl.) i torte koje se ne peku, tako da možda ne bi škodilo i njih pitati. Jako dugo nisam ništa naručivala, pa nemam osjećaj kakva im je kvaliteta.

Ne znam da li vama u obzir i obični zdravoseljački kolači bez orašastih plodova (štrudle vrsta raznih i slično). Mi često kupujemo i pečemo ovo: https://www.robin.hr/proizvodi/2237/...in-pekara-1-kg
    Prodaje se smrznuto i već složeno za pečenje u pakiranju od 1 kg. Nude se slani (sir), i slatki (jabuka ili višnja). U mnogim trgovinama može se naručiti i usluga pečenja, ali mislim da nisu dostupni u Zagrebu. Mi ih kupujemo u Križevcima ili Koprivnici. Moji sinovi ih obožavaju i ne smijem se u Zg vratiti bez bar jednog paketa To su starinski ručno rađeni kolači, imaju malo deblje vučeno tijesto. Jedini problem je što ih nema u Zagrebu, ali našla sam nešto slično - ovo: https://www.bakinesavijace.com/kontakt/

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Super, hvala na preporukama. Tortu imamo riješenu to nam nije problem.
    Vincekovu tortu smo prije par godina bacili u smeće. Teško razočaranje. Margarin i šećer.
    Problem je da većina slastičarni te sitne kolače na kile prodaje u paketu i ne žele ni čuti za nešto drugo. Nekoliko sam ih kontaktirala i rekla da sam spremna platiti i veću cijenu samo da se izbace kolači s oršastim i svima je to prevelika gnjavaža.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Satenske vezice za tenisice jel netko vidio gdje to ima u Zagrebu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vincekovu tortu smo prije par godina bacili u smeće. Teško razočaranje. Margarin i šećer.
    Problem je da većina slastičarni te sitne kolače na kile prodaje u paketu i ne žele ni čuti za nešto drugo. Nekoliko sam ih kontaktirala i rekla da sam spremna platiti i veću cijenu samo da se izbace kolači s oršastim i svima je to prevelika gnjavaža.
    nađi nekoga tko će napraviti štrudle (bez orašastih) ili neki cheesecake
    kremasti su upitni ako bude vruće

s tim kolačima se uvijek pretjeruje i uvijek ih ostane ... sa zadnjim djetetom sam se opametila, zamolila sam u obitelji da mi naprave dva domaća kolača i to je bilo sasvim dovoljno (uz tortu) za 25 ljudi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Chemaco (oni su u Vukovarskoj) ima ovo na svojoj web stranici https://www.chemaco.hr/hr/katalog/sv...ce-ili-cipele/

Nazovi ih i pitaj. Piše da se mogu obojati bojama za svilu, pa bi to možda bio zgodan način personalizacije...

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ne nađeš baš žnirance, mogu poslužiti i tanke stenske ukrasne trakice (npr. u Tedyu za sitne novce)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pronađi na internetu kontakt od ''Sandrine delicije''. frendica od kume, kod nje već godinama uzimam kolače i torte. U cijenu je uračunat i transport kolača na destinaciju.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kolače sam uspjela riješiti po nekoj preporuci.. Slatka tajna u Stupniku, a kakvi će biti vidjet ćemo.
    Hvala na informacijama za vezice, pogledam. J. neće sandale, cipele na petu za krizmu, malo joj je bio bed jer će valjda sve cure u štikle, ali se podmirila da će biti vjerojatno jedina u bijelim tenisicama pa smo se sjetili tih satwnskih vezica da malo podignu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neće sve biti u štiklama

nove genracije polako odustaju od štikli

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    neće sve biti u štiklama

nove genracije polako odustaju od štikli
    Tako je.

I moja generacija polako odustaje od štikli

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zakaj bi trebala nositi štikle, većina cura i kod Velikog i kod klinke su bile ili u tenisicama ili običnim ravnim cipelama, uostalom i rad i sad za firmu župnik je Reko da se obuku da im bude udobno i bez pretjerivanja, a u slučaju viših peta, nek nauče hodati u tom ( napise kod velikog kad je trebalo i veliku visinsku udaljenost trebalo proći jer su imali u sportskoj dvorani), sad bude na ravnom , ali je župnik predložila da bi bio najsretniji da su svi u trapericama, Ppolomajci i tenisicama

Kaj se tiče štikli ima i utrka na zapadu POSEBNA UTRKA – NaPetu – Z sprint u štiklama – 3.10.2025.

Start: 20:00h

Duljina: 50 m (unutar Z Centra
    , start ima slučajno badava...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pamučni frotirski prekrivač?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    moje najdraže ljetno pokrivalo Imaš ih nešto skupljih u Svilantu, a jednako dobrih u Pevecu, Nami, često u velikom Intersparu u Areni... Požuri jer ih kako dolazi ljeto brzo nestane s polica!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Naš dom ih isto ima.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Trebam termo vrećicu za hranu za nositi na posao. Da mogu stati dvije posude i čaša. Ima netko preporuku?
    Trebala bih i neku posudu u kojoj mogu ponijeti tekuću hranu tipa juha/varivo ali zazirem od metalnih posuda, preferiram staklo. Samo ne znam postoji li uopće nesto da je stakleno s hermetickim poklopcem koji nije plastika...
    Ako netko ima preporuku slušam!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Teško poklopci su plastični

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam termo vrećicu za hranu za nositi na posao. Da mogu stati dvije posude i čaša. Ima netko preporuku?
    Trebala bih i neku posudu u kojoj mogu ponijeti tekuću hranu tipa juha/varivo ali zazirem od metalnih posuda, preferiram staklo. Samo ne znam postoji li uopće nesto da je stakleno s hermetickim poklopcem koji nije plastika...
    Ako netko ima preporuku slušam!
    u ofertissimi je u nekom času bilo staklenki koje su imale stakleni poklopac i gumenu brtvu, tipa ovo https://www.restaurantware.com/produ...er-1-count-box
    ne znam imaju li i dalje.
    https://www.svijet-boca.hr/staklenke...-poklopcem?p=1
    Posljednje uređivanje od rossa : 09.07.2025. at 17:26

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

a evo ti i torba. https://www.ikea.com/hr/hr/p/framtun...crna-40498922/
    neke moje kolegice imaju takvu, ali s drukčijim dezenom već duže vrijeme i zadovoljne su

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Termo torba je bila htpetina i u lidlu tipa torba ili ruksaka
    Što se tiče posude muž ima neku vatrostalnu s PVC poklopcem s brtvom
    Da se mene pita ja bi u tom slučaju uzela običnu tegli od recimo krastavaca koja je puno lakša od one koju predlaže rossa. Mi kad idemo na put u većini slučajeva u leglu stavimo bažulj salatu.
    A znam staviti u tegle i višak juhe jer se lakše slaže u frižider
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 10.07.2025. at 12:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •