Sinoć sam bila u Lidlu u Sloboštini i piknula organizator....ostalo ih je još 5-6 kom. pa tko zna...požurite
gdje ima muških majica s malo elastina (za odrasle)?
ništa crno, smeđe, sivo, tamno plavo...
samo vesele boje dolaze u obzir
Gdje kupiti posuđe od melamina? Ono za kampere?
Osim u specijaliziranim dućanima za kampere gdje za servis od 16 dijelova traže 448kn.
Prioritet su mi tanjuri, duboki i plitki.
Da li je tko bio nedavno u Roses-u,u dieselu ili benettonu....kakva je ponuda za djecu???
Gdje se može naći najobičnija vunica?
Ono da bude vuna, čista ili visoki postotak, da budu neke jednostavne boje, ne šareno, i da nemaju mucice nego da su ravne. Baš vuna vulgaris. Nigdje to ne mogu naći...
Gdje se može kupiti u ZG Clarks cipelice za djecu, da li ih drži dućan u Frankopanskoj ili Anyway u Kingcrossu te ako ima, kakav je izbor i kako stoje s brojevima za malce do 2 godine? I koja je razlika u oznakama F i G fit koje vidim na netu?
Gdje kupiti kartu svijeta( može i neka druga slika) za radni stol u dječjoj sobi? onako plastificirana, da zaštiti stol
Gdje ima zakupiti Lola tetra pelene (od Lola Ribar-a)?
Ali ne paket od 6kom (3bijele, 3zelene),
Već ja trebam paket od deset bijelih tetri.....
Hvala!
http://www.lolaribar.hr/proizvodi_op...p?gID=3&pID=10
Na njihovoj stranici ima i online naručivanje.
Vidjela sam i to, al ne fukcionira....
Nemoguće im je poslati mail na e-mail-narudzbe@lolaribar.hr
(poslala sam nekoliko mailova i uvijek mi se vraća....)
Dakle, jedino preostaje neki dućan.....
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 29.08.2010. at 09:08
Lola tetra pelene od po deset komada ima za kupiti u Nami na trgu Josipa bana Jelačića u Zg.
Ja prekjučer kupila u dm-u u Mandiju - tetre 10 kom bijele LR.Da, ima u Dm-u i Mercatoru (to je što znam...),
al samo ti paketi od po 6 komada tetri, 3bijele, 3 zelene (a nepašu mi zelene nikako....)
E kaliko su. Možda to ne tražiš zapravo? Ja sam uzela njih jer sam pročitala da su nježnije, a kupila sam i 2 paketa onih debljih u Baby Magicu (neznam ko je proizvođač, al pročitah da su ljudi zadovoljni).Kaliko su 75 kn-10kom, a ove 80kn -10kom.
Kaliko pelena ima kod nas u Mercatoru, to sam kupila paket......
Razlika između tetre i kaliko je u tkanju.... Kaliko su baš ravno tkane (ko plahta za krevet npr....), a tetre su onako grbave (neznam kako bolje objasniti )
Ali teže ih je peglati pa bih zato još koji paket baš njihovih tetri.....
Ma previše tih tipova tetri ima! Te ovakve, te onakve, svako je zadovoljan s nečim drugim....mi na kraju uzeli os svega po malo i sad ćemo vidjet kak će se ponašat. Imamo kaliko, te iz BM i iz Tl, pa kud puklo da puklo.
Ručnike "before sex" i "after sex"? Vidjela sam ih prije 100 godina negdje po sredini Gundulićeve na izlogu jednog minijaturnog dućančića, kad se ide s Ilice s lijeve strane je bio.Hoću ih kupiti frendovima za roćkas.
Ja sam takve ručnike("before sex" i "after sex")kupila u Maksimirskoj u jednom dučančiću( sa desne str. ako ideš prema Maksimiru, bliže Kvatriću), no prije sigurno 5 god., ako neko tamo prolazi neka ti pogleda
hitno (danas) trebam novi jastuk za trudnice/dojenje.
gdje ima?
znam da sam ih vidjela u Kiki
apricot, ja kupila u Nami na trgu od Merkura iz Pitomače
inače sam vidjela i u Baby Media Shopu u King Crossu da ima neki dan, ne znam proizvođača, ali je nešto skuplji
Jastuka za dojenje ima i u Adaxu (u centru Solidum), domaća proizvodnja, gornja "jastučnica" se može skinuti na cif i oprati, cijena je bila 190 ili 220 kn, ne sjećam se više točno.
U Kiki je oko 170 kn i ok je
u Baby Media shopu oko 300 mislim, bar taj koji se meni sviđao
Upomoć !
Spremamo se pretvoriti suprugovu momačku sobu u sinovu dječju sobu .Kako je namještaj vrlo kvalitetan ne mislimo uzimati drugi već prebojati (no mom sinu se ne sviđa bojanje ) ili čak preljepiti onu tapetu preko toga .Zanima me gdje ima za kupiti tih samoljepljivih tapeta ,gdje su najjeftinije i njihove dimenzije i cijena ako tko zna bila bih mu zahvalna !!
na velesajmu - jel to tepihland ili tepih centar?!?! hm?
e tamo ima puno tih tapeta - fora uzoraka! ali ne znam ni dimenzije ni cijene - ccccc kako sam ja korisna danas!
Bila danas u bauhausu i više mi se isplati farbati cijelu sobu , princ je odabrao boje e sad treba u akciju !!
a šta ti farbaš /ljepiš tapete - na zidove ili na namještaj?
Ma uređujem kompletnu dječju sobu .Inače se bavim pretvaranjem starog namještaja u novi shabby chic metodom no mom sinu se to ne sviđa , on hoće jaku plavu sjajnu na ormaru , žarku crvenu sjajnu na ladičaru i žutu na stolu , a zidovi se farbaju u pastelnu plavu i iscrtavaju se .
Gdje je bolja ponuda odjeće za 10-godišnjake....u Benettonu u Hoto centru ili ista marka ali u Lanteinom outletu na Žitnjaku ??...da se ne vozamo bezveze
Gumene plahte za krevete?? (ne kinderbete, već velike krevete, bračne) Gdje ima za kupiti??
Duge gaće za dečka br. 110-116? Inače ih kupujem u HM-u, al sad ih nije bilo.
zna li netko gdje bih moglas naći Fisher Price CD-e s uspavankama?
Jel zna netko gdje se može naći dobar jastuk za klinca (4.god), a da nije perje i previše mekan - može latex ili slično, dimenzije 40x60cm.
Kupila sam jedan prije pola godine u lidlu ali ima nekakav čudan miris i kad sam ga oprala nije bilo ništa bolje.
http://www.apollonia.hr/index.php/Er...UR_jastuci.php
ako mislite dati neke konkretnije pare za to... imaju veliki izbor i tamo na licu mjesta ti određuju veličinu koja ti treba. za klince pretpostavljam univerzalno daju određeni tip i veličinu, ali možeš ih i nazvati da dobiješ osnovne informacije o tipovima i cijenama kako ne bi išla za bezveze...
Hvala Neli odmah sam ih nazvala i raspitala se, čini se skroz dobro.
Daj mi samo reci jel ti jastuci imaju kakav miris, prodavačica mi je preko telefona rekla da imaju,ali da taj miris ishlapi - ?
Jel netko zna gdje u Zgbu ima za kupiti efferalgan čepiće od 80 ili 150 mg.
Tražim i tražim ali ne nalazim
C&A?Duge gaće za dečka br. 110-116? Inače ih kupujem u HM-u, al sad ih nije bilo.
Ja sam kupila u 'Moj dom' jastuk, ali u biti to nije povišenje već cca. 4 cm debljine, mekani jastuk, tek toliko da nije tvrdo.Jel zna netko gdje se može naći dobar jastuk za klinca (4.god), a da nije perje i previše mekan - može latex ili slično, dimenzije 40x60cm.
Kupila sam jedan prije pola godine u lidlu ali ima nekakav čudan miris i kad sam ga oprala nije bilo ništa bolje.
Zna li netko gdje kupiti male ručnike sa likovima za curice, kao npr. barby, ma, glavno da je roze boje
Malena ne pristaje na kopmomise, leptiriće ili cvjetiće jok...
Posljednje uređivanje od oka : 03.09.2010. at 00:55
gdje kupiti baš tople termo čarapice po mogućnosti s absom za male nožice?
kupila sam fenomenalne u lidlu, ali sam mislila da će joj biti velike pa sam kupila samo 2 para, a sad ih naravno više nema u ponudi