naljepnice- interšpar....
jel moguce igdje kupiti vece bodije (potkosuljice) velicine 116?..trazim vec neko vrijeme al nista....a ledja stalno gola
naljepnice za zid imas u plodinama, od 50 do 200 kuna, veliki izbor djecjih
...dječju mekanu dasku za wc?
Gdje ima kupiti dječjih buca - mali broj 26-27- ali baš buca ono do koljena, što imaju one trakice za vezivanje, ne ove neke kao polučizmice. Prošle godine je toga bilo u Turbo Limachu (sada imaju samo veći brojevi), a sada nigdje ne nalazim, ovako nešto tražim:
http://www.njuskalo.hr/image-w450/dj...ka-5015753.jpg
Najbolji su mi u Aniti (Gundulićeva), ima svih brojeva, pamuk ili microfibra, ima i u Chiccu (Vukovarska) pamučnih, ali ni kod jednih nije baš jeftino.
U Muelleru je jeftinije. No, imali su tada samo jedan model, jako visok, pa ne može na svaku ljetnu majicu (vidio bi se gornji rub košarice), a i prilično mi je neudoban.
tezenis
to je sestrinska (jeftinija) firma od intimissime
potkošulje svih veličina i dezena
pamuk
genijalne
ja orki nakupujem gomilu potkošulja, pa ih onda ljeti nosi kao majice jer su predivne
ima bez rukava, kratkih rukava, dugih rukava...
slip gaćica, hipserica, bokserica...
vidi me... ko da mi kruha daju!
Kupila mi je jedan kuma u Nami na trgu - cca 120 kn je bio, a uzela bih još jedan, pa ću to čekirat u Mulleru, vjerojatno u Cityju za vikend.
Btw, koga zanima, budući da sam ja sve preroštala ovih dana - madrac za kinderbet najjeftiniji (a djeluje čisto pristojno) kupismo jučer u Mercatoneu za 269 kn! Imaju u JYSL-u nešto za 100 kn, ali to je kao spužva, a ne madrac.
Meni se čini da su u lidlu veličine 85,90,95. Ne znam točno jer mi ih je tata kupovao
Pamučni su. Meni su super jer su isti nakon x pranja, za razliku od nekih koji su se zaništili nakon 3 pranja. I dobro drže
jedino što ne znaš kad ćeš naletit na njih.
Posljednje uređivanje od tua : 04.01.2011. at 16:00
ja sam isto grudnjak za dojenje nabavila u lidlu za 30 i nešto kuna,,,odlični su.samo prati kataloge biti će opet sigurno...
u prvoj trudnoći sam skoro isti takav pamučni u ljekarni platila 180 kn.a šta ćeš neznanje se skupo plaća.sada mi je prvi savjet svakoj trudnici koja me pita za opremu, "ništa ne kupuj u ljekarnama-osim ljekova naravno".
znači naljepnice u plodinama i intersparu...kakve su vam one iz mebla, vidjela sam u web shopu...???
jastuk za dojenje???baby panda shop ima neke, našla sam na webu, pa me zanima vrijede li išta???
tezenis ima u king crossu, west gate-u..
da vam usput spomenem..nedavno otkrila jedan feeenomenalan ducan sa rubljem! cini mi se nova firma kod nas. zove se extreme intimo i imaju ducan u king crosu (preko puta interspara) i u arena c.
to je neki srpski proizvodjac, ali....odlican pamuk, dizajn, katalog..ma sve naj, naj. sve je nekako sareno, veselo. ima djecje rublje i pidjame, a tako i za odrasle. kupila sam maloj neki dan par gacica po 15 tak kn (trazite snizene modele) a i novi su snizeni pa su oko 20 tak kn. sebi sam uzela jedne probne, oko 20 kn, zbog velicine. oprala dva puta i za sad su ko nove.
Ja ih pratim posljednja cca 3 mjeseca, i najveći je redovito bio broj 85, zato i nisam kupila nikako tamo!
Meni je mm kupio u Zg u Rozi stepu za godišnjicu taman. Ne znam koja je bila cijena, ali je velik i ne znam što bih bez njega: http://rozi-step.hr/zdravlje-bebe/hr...icu_i_dojenje/
Nely, hvala za info za Tezenis
A i za ovaj Extreme intimo!
Gdje se prodaju dječji tepisi koji su bili u tv emisiji "8. kat"?
Cijena, dimenzije? Svidio mi se jedan zeleni sa školicom ...
gjde kod nas kupiti ovo u dimenzijama A4 papira
:
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/96471400
i po mogućnosti da je isto jeftino?
Gdje su sad sniženja na kojima bi se mogle kupiti muške skijaške hlače ali za tatu visokog 198 cm i mršavog?
Nama tj.njemu to treba za sanjkanje, ne trebaju biti turbo kvalitetne kao prave skijaške.
Bitno je da su nepromočive.
Hvala cure, unaprijed!
Joj da i buce - veličina 46 - i to mu treba!
vidjela sam velike brojeve u Mani i u NKD-u Pothodnik Gl. kol. - odnosno Importanne centar minus 1
čak je neko sniženje od 40%
Mana u Import.galeriji?
Kaj je NKD?
Hvala!
Posljednje uređivanje od Teica : 06.01.2011. at 17:18
a što je zapravo brico store, prvi put čujem za njega? i gdje je?
naljepnica za zid sam vidjela u profilu, a ja sam kupila u kiki, 180 kn, dva velika lista sa po 20-ak naljepnica, stoje već dvije godine na zidu bez problema![]()
http://www.bricostore.hr/
meni se cini da ga nema u zg :/
Posljednje uređivanje od tua : 06.01.2011. at 21:39
da, kaže MM da toga nema u zg
Mana u Import.galeriji?
Kaj je NKD?
Ne u galeriji, napisala sam ti gore, u Importanne centru (Glavni kol.)
NKD je neka nova trgovina u stilu Mane, mislim čak da je to neka sestrinska firma
Dječjih buca i ostalih buca, ovakvih dugačkih, do koljena, s "vezicama", ima u Pitarellu u WG-u - brojeva 26-28 bilo je par komada, ali brojeva 29-31 i većih dosta. Boje su crvena i plava. Hvala svima!
Koji tip baterije trebam kupiti za PBZ-ov citac kartica za online banking?
Unaprijed thnx!![]()