Gdje kupiti...?

Thread: Gdje kupiti...?

1. tina55's Avatar

tina55 said:

gdje kupiti rabarbare? i koliko je cijena tome?
    isprobala bih u jednom kolaču, a nisam to nikad kupovala

2. Lotta's Avatar

Lotta said:

Quote Originally Posted by ivano2 View Post
    Gdje ima dječjih visokih starki (baš converse all star)...trebam broj 34- žuta ili bijela boja?
    Office shoes ima svih brojeva!

3. Martea said:

Quote Originally Posted by Lotta View Post
    Office shoes ima svih brojeva!
    A imaju li djecje niske?

4. Lotta's Avatar

Lotta said:

Quote Originally Posted by Martea View Post
    A imaju li djecje niske?
    Nisam sto posto sigurna, jer nisam neko vrijeme bila tamo, ali znam da su imali, a predpostavljam, da ima i niskih, posebno sad kad je počela sezona proljeće/ljeto.

5. fakinTin's Avatar

fakinTin said:

Quote Originally Posted by tina55 View Post
    Rabarbaru možeš naći 5, 6.mjesec na placu, cijene se baš ne sjećam, koristi se stabljika iliti lisne peteljke, ja sam pripremala kao kompot, odlična mi je!

6. tina55's Avatar

tina55 said:

Quote Originally Posted by fakinTin View Post
    Rabarbaru možeš naći 5, 6.mjesec na placu, cijene se baš ne sjećam, koristi se stabljika iliti lisne peteljke, ja sam pripremala kao kompot, odlična mi je!
    ja sam našla recept za crumble/drobljenac od jagode i rabarbare, pa bih to htjela probati
    potražit ću i na placu

7. buba klara said:

jel netko vidio dječju kuhinjicu sa loncima i sl. za igranje na kakvoj akciji ili po ok cijeni?

8. babyboys's Avatar

babyboys said:

gdje ima romobila ? i jel to univerzalne veličine ili ima manjih i većih?

9. jelena.O's Avatar

jelena.O said:

ja sam našla recept za crumble/drobljenac od jagode i rabarbare, pa bih to htjela probati
    potražit ću i na placu
    ima ih za kupiti ( stabljike koje služe za klopu) na 10. sajmu sela na Bundeku ovaj vikend, 30kn/kila, tetka i prodaje sjeme 5 kom/30 kuna, ili gotovu biljku ( malu par centi) 50kn/kom
    Last edited by jelena.O; 16.04.2011 at 18:44.

10. vida's Avatar

vida said:

Ja danas ispekla pitu od rabarbare, prefino...naravno za one koje vole rabarbaru, mm rekao da mu ima okus po ustajaloj pačjoj masti tj da mu je odvratna, meni tako i odgovara, više za mene

11. tina55's Avatar

tina55 said:

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    ima ih za kupiti ( stabljike koje služe za klopu) na 10. sajmu sela na Bundeku ovaj vikend, 30kn/kila, tetka i prodaje sjeme 5 kom/30 kuna, ili gotovu biljku ( malu par centi) 50kn/kom
    e čula sam za taj sajam na radiu, ali nisam iz Zg i nije mi bilo zgodno ići
    jesi možda zapamtila kako se zovu ti što su prodavali sjeme da ih kontaktiram, ako prodaju poštom?

12. josipal said:

Quote Originally Posted by buba klara View Post
    jel netko vidio dječju kuhinjicu sa loncima i sl. za igranje na kakvoj akciji ili po ok cijeni?
    Kaufland oko 200 kn kuhinja
    Konzum 40 kuna kutijica sveg pribora i lonaca

13. jelena.O's Avatar

jelena.O said:

e čula sam za taj sajam na radiu, ali nisam iz Zg i nije mi bilo zgodno ići
    jesi možda zapamtila kako se zovu ti što su prodavali sjeme da ih kontaktiram, ako prodaju poštom?
    ne nažalost

14. rosa's Avatar

rosa said:

Cure, gdje kupiti ručni sat za djecu na kojem se lako i brzo uči koliko je sati?
    Čula sam prije desetak godina da to postoji,dakle, na cijelom krugu ispod kratke kazaljke pišu brojke za sate,a ispod dugačke za minute.

Please?

15. tina55's Avatar

tina55 said:

Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    ne nažalost
    hvala svejedno za info potražit ću preko neta

16. buba klara said:

Quote Originally Posted by josipal View Post
    Kaufland oko 200 kn kuhinja
    Konzum 40 kuna kutijica sveg pribora i lonaca
    hvala!

17. vida's Avatar

vida said:

Ne hodam baš tj. uopće ne hodam po zlatarnama a sad mi treba za poklon neko zlato, ustvari naušnice-veliki kolutovi, pa tko zna gdje u Zg-u i po povoljnjoj cijeni ima neka javi, thanks

18. mrkvica05's Avatar

mrkvica05 said:

Zlatari - pogledaj u Ozaljskoj, odmah na početku kod placa (pa prema Remizi), ja sam tamo znala naći lijepo i povoljno.

19. lukava puščica's Avatar

lukava puščica said:

gdje ima za kupiti povoljno velike okvire ali znate one gdje je samo staklo? i foto albume?

20. tina55's Avatar

tina55 said:

Quote Originally Posted by lukava puščica View Post
    gdje ima za kupiti povoljno velike okvire ali znate one gdje je samo staklo? i foto albume?
    jysk

21. josipal said:

Zlato: od 11-130-150 kn/gram i sad sto odaberes...
    Vazno ej pitati koliko je gram da bi znala el netko povoljan
    U Av. Dubrava svi se drze 120 kn

22. josipal said:

Veliki okviri: bili povoljno u Mandiju

23. sandra111 said:

Okviri u Mercatoneu

24. babyboys's Avatar

babyboys said:

a moji romobili?

25. Lupe's Avatar

Lupe said:

Ako si U Zagrebu ili blizu...blicni u Bauhaus...imaju super izbor i dobre cijene.A imaju i prekrasne okvire za više slika.

26. Lupe's Avatar

Lupe said:

hmmm...imam i ja pitanjce..dali je netko vidio ili zna gdi bi se dale kupiti plišane igračke iz Ice age 3?osim prek neta... tj točnije zanima me za onu lisicu Buck.

27. Ifigenija's Avatar

Ifigenija said:

Gdje ima lijepih, finih, kao svečanih vesti na kopčanje za dječaka od 6 godina (treba nam za na košulju), ili sakoića?

28. MIJA 32's Avatar

MIJA 32 said:

Quote Originally Posted by babyboys View Post
    a moji romobili?
    i ja čekam da se netko javi

29. aleksandra70vanja's Avatar

aleksandra70vanja said:

romobili u intersportu

30. Kaae's Avatar

Kaae said:

potražit ću i na placu
    Slucajno vidim.... taj crumble-nesto je skoro pa najbolja stvar od rabarbare. Bolja je samo moja pita. :skromna:

31. babyboys's Avatar

babyboys said:

Quote Originally Posted by aleksandra70vanja View Post
    romobili u intersportu
    znaš ožda koliko nofaca?

32. Mater Studiorum's Avatar

Mater Studiorum said:

Gdje kupiti bakalar na bijelo na Veliki petak?
    Samo da nije Trentonov, taj mi ima potpuno pogrešnu teksturu i okus.

33. andrijana said:

zna li netko gdje bi mogla kupiti kosaru za djecji bicikl?

34. Nena-Jabuka said:

Gdje mogu kupiti satenske ukrasne cvjetiće za kosu?
    Djevojčica uskoro ima Sv. pričest pa bi mi trebalo desetak već napravljenih bijelih satenskih cvjetića koji se mogu zakačiti za šnalice.
    Pretpostavljam da ih ima u salonima vjenčanica, ali ne bih htjela najobičniji mali cvjetić platiti kao da je endemska vrsta pred izumiranjem, kao što se obično naplaćuje bilo što vezano uz vjenčanje.

Dakle, ako tko zna kakav dućan, štand na placu, sve od centra Zagreba prema zapadu, zahvaljujem na sugestiji.

35. Cathy's Avatar

Cathy said:

Quote Originally Posted by Nena-Jabuka View Post
    Djevojčica uskoro ima Sv. pričest pa bi mi trebalo desetak već napravljenih bijelih satenskih cvjetića koji se mogu zakačiti za šnalice.
    Pretpostavljam da ih ima u salonima vjenčanica, ali ne bih htjela najobičniji mali cvjetić platiti kao da je endemska vrsta pred izumiranjem, kao što se obično naplaćuje bilo što vezano uz vjenčanje.

Dakle, ako tko zna kakav dućan, štand na placu, sve od centra Zagreba prema zapadu, zahvaljujem na sugestiji.
    Pitaj u cvjećarnama, ja znam da moja frendica ima hrpe raznoraznog umjetnog cvijeća za aranžiranje poklona.
    Možda nađeš nešto što odgovara.

36. babyboys's Avatar

babyboys said:

ja sam za svoju frizuru za vjenčanje kupila cvjetiće u cvjećarni na cvjetnom, bilo je po par kuna komad.

37. Nena-Jabuka said:

o, hvala, cvjećarne mi nisu pale na pamet tj. nisam mislila da oni imaju neke cvjetiće od platna (satena), mislila sam da ukrašavaju samo papirnatim ili plastičnim, ovo mi je otkriće, svratit ću u poneku, tnx.

38. Tanči's Avatar

Tanči said:

imam ja tih cvjetića koji su mi ostali od bratove svadbe,ali su rozi.Roze ružice.

39. tina55's Avatar

tina55 said:

probaj pitati i u frizerskom salonu, meni je te cvjetiće frizerka nudila besplatno uz frizuru za vjenčanje, samo što sam ja imala druge planove

40. Ibili's Avatar

Ibili said:

možda bi bilo u MBM vrtnom centru u Lučkom...ustvari imaju veliki prostor sa tim rekvizitima, ovisi kaj se tebi sviđa...
    Last edited by Ibili; 27.04.2011 at 16:33.

41. gorka's Avatar

gorka said:

ako imas mogucnost mozes ju i posaditi (u konzumu vidjela sjeme za kupiti). ona moze i u dublje teglice na balkon

42. V&NMama's Avatar

V&NMama said:

U kojim trgovinama ima za kupiti deterdžent za rublje (bilo koja marka) ali da je u kantici?

43. Ripcord's Avatar

Ripcord said:

Ne znam je li već tko pitao, a ne da mi se tražit stranicu po stranicu, pa da vas pitam dvije stvari. Imam Graco kolica i zanima me gdje se može kupiti ona navlaka protiv kiše prozirna (za to valjda nije bitan proizvođač kolica, no za drugo može biti da je), te suncobran koji se pričvrsti na kolica? Kad šećemo često moram preći veće udaljenosti tijekom kojih sunce piči drito u kolica, a nije mi baš zgodno stalno ga vuči za sobom (ne mogu okretat ručku s jedne strane na drugu). Mislim da ne mora nužno biti isti proizvođač tog suncobrana, samo da ima što jeftinijih varijanti, a mi probamo koji paše.

44. Cathy's Avatar

Cathy said:

Quote Originally Posted by Ripcord View Post
    Ne znam je li već tko pitao, a ne da mi se tražit stranicu po stranicu, pa da vas pitam dvije stvari. Imam Graco kolica i zanima me gdje se može kupiti ona navlaka protiv kiše prozirna (za to valjda nije bitan proizvođač kolica, no za drugo može biti da je), te suncobran koji se pričvrsti na kolica? Kad šećemo često moram preći veće udaljenosti tijekom kojih sunce piči drito u kolica, a nije mi baš zgodno stalno ga vuči za sobom (ne mogu okretat ručku s jedne strane na drugu). Mislim da ne mora nužno biti isti proizvođač tog suncobrana, samo da ima što jeftinijih varijanti, a mi probamo koji paše.
    Pogledaj u Turbo limaču za suncobran i navlaku, a u DM-u za navlaku.

45. Ripcord's Avatar

Ripcord said:

Quote Originally Posted by Cathy View Post
    Pogledaj u Turbo limaču za suncobran i navlaku, a u DM-u za navlaku.
    Hvala

46. tina55's Avatar

tina55 said:

Quote Originally Posted by gorka View Post
    ako imas mogucnost mozes ju i posaditi (u konzumu vidjela sjeme za kupiti). ona moze i u dublje teglice na balkon
    baš ti hvala na informaciji
    imam vrt i rado bih ju posadila, no nigdje ne mogu nać sjeme
    sutra idem u konzum potražiti sjeme

47. SunčicaVŽ's Avatar

SunčicaVŽ said:

Quote Originally Posted by V&NMama View Post
    U kojim trgovinama ima za kupiti deterdžent za rublje (bilo koja marka) ali da je u kantici?
    Muller?

48. Martea said:

Quote Originally Posted by V&NMama View Post
    Ima i u DM-u

49. Lotta's Avatar

Lotta said:

Zna li tko postoji li uopće i gdje kupiti vreće za spavanje, ali tanke, pamučne. Ja ima dvije debele, zimske i primjetila sam da mi se malena počela znojiti u tome, a kad ju samo pokrijem sa dekicom, otkrije se, pa ostane u pidžami... Riječ je o veličinama 68/74...

50. Maruška's Avatar

Maruška said:

MTČ