U bio&bio dućanima.
Zna li netko gdje ima za kupiti povoljno vreća za spavanje za veću djecu. Pročitala sam negdje da postoje i tete koja ih šivaju? Moja curka ima 3 god. i visoka je 102 cm, a voljela bih da vreća potraje barem 2-3 godine.
Oprostite, malo sam se posvađala s interpunkcijskim znakovima (valjda mi je još prerano, nisam kavu popila)![]()
I mene zanima ovo za vrece. Ja sam jesensko/proljetne vrece nadostukavala sa pamucnim materijalom. Za zimu sam kupila jednu preko Amazona, ali jedna nam nije dosta,a kako su skupe, odlucila sam nadostukati one od prosle zime sa onima od pretprosleako si to mozes zamisliti.
zaboravila sam ti stvaiti link na amazon. Mozda ti netko moze iz Engleske poslati.
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb...g+12-36+months
šećer u boji (crveni,plavi)
nema u Intersparu i Mercatoru
Neki dan je frendica dodala par kapi jestive boje na oko 40-ak dg secera i protresla u vrecici.
nisam našla jestive boje ?barem nisam našla da se zove jestiva boja ?! svuda su arome ili ona kombinacija od 4 boje od schwartau (a to imam)
Gdje kupiti jestive boje? Trebam rozu![]()
imaš tih boja u boćicama. Ako ne staviš previše crvene dobiješ rozu.
Ja sam ih kupovala po velikim supernmrketima - više ne znam kojim - išle su u paketu 3 boćice.
Takvih "gluposti" za koleče imaš u malom dućanu u Zvonimirovoj, odmah na početku, kraj Vinceka.
Ima i onaj veliki dućan na Staroj Karlovačkoj, ali za to moraš sjedati u auto
ima u Super Konzumima veliki izbor jestivih boja...ima i u prahu i u bočicama
ovako, trebam platnenu knjigu/slikovnicu, ali da je malo kompleksnija. Dakle da ima neke đepiće za skrivanje, dijelove koji se zakače čičak trakom i tako. Da nije samo šuškava. Ili ako znate gdje ima ideja za tako nešto napraviti.
ak ti nije hitno - pričekaj do interlibera, sigurno će biti tamo..... mi smo prošle godine kupili ružno pače, platnena slikovnica sa šuškama, ogledalom, labudom koji se "presvlači" i tak nekim sitnicama na knjigici
gdje kupiti marame / šalove za djevojčice? lijepih boja i veličine prilagođene djeci
vidjela sam nešto u Zari, ali 100 kn je mi je malo previše, pogotovo jer moram kupiti dva![]()
našla sam jestive boje u običnom Konzumuhvala
za šal pogledaj u C&A oni znaju imati povoljnije
Cure, jel zna neko di mogu kupit samterice ili toplije hlače (a može i traperice) za dečka veličina 10-12, ali da su na gumu, a da nisu trenirke.
Moj Roko je jače konstrukcije i ove moderne uske hlače ga sve tiskaju i onda se žali da mu je mućno jer ga sve steže i non stop je u trenirkama,
jer ne možemo nać niš na gumu. Našli jedne trapke, al su isto bile uskog kroja i nosio ih 2 puta i dali ih dalje.
Cure, hvala za info o javorovom sirupu!
gdje kupiti "modlice" u raznim oblicima za peći jaja?
(nadam se da ste skužili o čemu se radi)![]()
Imali su ti neke na gumu u Arena centru. Nisam sigurna jel u Zari ili C&A, u tim trgovinama sam tražila traperice za sina 12.-icu, a baš se sjećam da je komentirao da neće ni slučajno te na gumu (moj je baš vitak, no i on ima problema jer su mu nekad neke uske u struku i pitam se za koga rade te hlače i kako drugi nalaze, s obzirom da je on među najmršavijima u generaciji)
Posljednje uređivanje od Ripcord : 22.10.2011. at 00:42
Gdje kupiti povoljno dobre kuhinjske krpe ( da se mogu opkuhat a sarene su), treba mi veca kolicina...
Jedan info: Na ulazu u Habyland igraonicu (zgrada pored CC1 ) prodaju flisove s cifom po 65 kuna. Kolko sam vidjela ima raznih veličina i boja.
Ima tu po 2,50 kn
http://www.istra-webshop.com/proizvo...-krpa-2320011/
U ZG ima Dubravateks i Indiahouse. Ne znam da li prodaju i na malo ili samo veleprodaja.
Imam kolica Maxi cosi citi CX i, na žalost, ostala sam bez adaptera za AS i košaru. Jel zna netko gdje bi mogla nabaviti nove adaptere, kolica su kupljena u TL od kojeg više nema koristi.
Treba dobro pretražiti jer ima svakakvih modelaa, s patentom, ali i bez njega, dakle u Osh kosh-a. Ja sam tek danas otkrila njihov outlet u emmezetti u Kaštelima - u podrumu. U outletu će koštat oko 120-140 kn - ako ti to nije previše. Meni su njihove oriđiđi cijene daleko preskupe (oko 190-200 inešto).
Potraži broj, npr 12X, to su širi modeli, ako je samo 12, to su obični, a imaju i neke uske.
Gdje ima kupiti gumene čizme za djecu (znam da ima svugdje, ali...) , a da su JEFTINE, tj. da nisu oko 100 kuna ili više, što je slučaj u većini trgovina obućom u Zagrebu.
Trebaju mi brojevi 24, 32 i 35.
I second hand, outlet, sve prolazi.
Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 24.10.2011. at 13:49
Jel netko zna gdje ima za kupiti CHOCO STOBI FLIPS
od makedonske vitaminke
http://www.trademarkia.com/choco-stobi-flips-79033169.html
gdje kupiti veće ukrasne tegle, a povoljne, znam da ih ima u bauhausu i sl., ali po 100 kn
gledala sam u offertissimi, ali sve su malog promjera bile
tina55, ako imaš u blizini više offertissima baci pogled u sve, jer ne drže svi sve (znam iz iskustva)
ja vidila nekidan u plodinama u splitu,79 kn su bile, al samo ženskaste