klima iz špara je Vivax Cool ACP-09CH25GEF popust cca 304kn, cijena je 1895,99. Imam knjižicu do 24.7
Da li je netko ovih dana negdje vidio lutku Barbie sirena postaje surferica (ima rep kao sirena i dasku za surfanje)?? ima još tri dana da je nabavim...
Tražim kukuruz šećerac u klipu za kuhanje (pečenjaci). Da li je netko vidio da ih ima u Zg-u ili blizu Samobora. Našla sam u S. Kraljevcu, al to mi dalekooooo.
gdje kupiti Riziko - društv. igru?
Mueller nema...
friška info - nema trenutno niti u jednom one2play dućanu u Zg...
zvala Mercator, imaju, 304kn košta! Nekako mi to puno (ili je to i drugdje takva/slična cijena)?
Zna li netko gdje mogu kupiti vrećice za Potette plus? I koja je cijena? Kupila sam ga u Kozmu ali nemaju vrećice.
Posljednje uređivanje od Vagica : 04.07.2012. at 17:24
gdje ima za kupiti one male kišobrančiće za koktele?
kišobrančića ima u ; ofertisimi, kauflandu, plodinama
i ova stranica ima usporedbe cijene
http://jeftinije.hr/
gejde u Zagrebu kupiti crtic(e) Segrt Hlapic ..kod nas nemaa L zeli bas taj
na hlapić netu imaš sve
http://www.hlapic.net/trgovina/
dostava je i u inozemstvo
meni se pokazalo korisnim nekoliko puta za neke sitne kućasnke aparate. odgovara stvarnim cijenama u dućanima, barem za to što je meni trebalo je bilo točno.
evo ga
http://www.jeftinije.hr/kucanski-apa...018F948?bPar=2
jel vrijedi to sta?
ne kužim ti se u klima uređaje, mi imamo fujitsu doma i prezadovoljni smo
Gdje kupiti lepezu - ne dječju. I da je povoljno.
Mojoj mami su cure strgale njenu.
gdje kupiti stropni ventilator (po mogucnosti drveni) ali da nema ona ruzna svjetla montirana na njega (dakle meni ne treba luster nego iskljucivo ventilator),i da ima jako velik promjer propela? (klasicne su 90-120cm,meni bi trebao od 150cm pa i vise)
dakle,svi oni koji inace vidite po centrima su mi mali,u biti bi ja mozda nekako trebala doci do kataloga za opremanje ugostiteljskih objekata....![]()
Gdje kupiti dugu ljetnu suknju? Dugu do gležnja...
Gledala u h&m, c&a, bershki i sl. nigdje nema
Pa ako je netko vidio...
Ja vidjela u Zari, baš sam gledala neku bijelu.. Mislim da je bilo i više modela/materijala....
orsay. i još su na sniženju. ne znam koliko su, ali vidjela sam u KC u izlogu u više boja.
Jel ima negdje za kupiti štambilj "PLAĆENO" ?!
Kako račune plaćam putem net bankarstva pa bih na svaki nakon plaćanja stavila štambilj s datumom plaćanja, umjesto toga da pišem rukom kao dosad....
Ima sigurno štambilj samo plaćeno, a imaš i samo datum koji složiš i šibaš.
Meni je bolje taj datum jer po njemu znam da je i kad je plaćeno.
A imaš sigurno po papirnicama ili u narodnim novinama.
treba nam nekakav auto ili motor na akumulator, jeli netko kupovo pa da može preporuciti? treba nam netu, jer smo na jugu...
Tražim mlijeko za tijelo Felce Azzura Elegante na pumpicu.
Barbie sirena/surferica ima i u Plodinama, cijena negdje kao ova sto spominje mama_jos_malo, vidjela sam ih sad za vikend.
Gdje ima za kupit vlakića iz Tomice i prijatelja? Već vidim da mi se cijene neće svidjeti, ali Bubamaronja već 10 dana svaku večer prije spavanja nabraja "Mama, kupit ćeš mi Tomicu, i Peru, i Stjepana...."![]()
ja sam ga kupila na nekoj turbo akciji za 130,00 kuna
inače isto mislim da je na nekoj normalnoj akciji već dugo vremena 150,00 kuna
a pak prvi put kad sam vidjela je bio 170,00, pa....
ne znam da li je od Kozma do Kozma razlika
uglavnom, ako tamo kupuješ i imaš neke popuste isplati se uzet tako nego naručivat netom....