Da li je neko negdje vidio salice s likovima iz Cars crtica.upravo mi je sin razbio zadnju i tuli pored kante za smece
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Da li je neko negdje vidio salice s likovima iz Cars crtica.upravo mi je sin razbio zadnju i tuli pored kante za smece

Znaci sutra pravac u interspar.thx

Gdje u Zagrebu kupiti vanjske prozorske klupčice a da uspijem nekako proći najjeftinije.. Mogu biti i od lima, ne znam, svejedno, da su bilo kakve, trebam 2 klupčice po 2,60 metara i izgleda da će me koštati više nego zlato..

Opet ja:
ako negdje vidite plastične boce za vodu sa Štrumfovima (0,5L, plave/roze boce) javite.

pidžame imaju u venera-rublje web shop-u
http://www.webshop.venera-rublje.com...=naziv&search=
imaju stalno raznih nekih akcija, pa se isplati kod njih kupovati

Aha, trebam naljepnicu za auto - beba u autu. Imam ih par doma ali na njima su imena koja ne zelim reklamirati, u par ducana sa djecjom opremom sam vidjela samo naljepnicu- baby on board, pa gdje kupit normalnu naljepnicu na hrvatskom jeziku ?

Gdje povoljno kupiti (deblje) pamucne potkosulje s dugim rukavima, velicina za 12-14 godina?
Samo me nemojte slati u Kik, tamo nikad ne nadjem nista....
Prije sam ih kupovala u Upimu, no sad ne nalazim te velicine....

A Devic?ja sam znala tamo naci takve stvari

gdje da nađem onu vrećicu candy mia i ja?to mora sv. nikola donijeti a ja nemam pojma gdje da ga uputim..

Nas 4 i pol godišnjak jako jako želi auto na daljinski..ali je fora u tome da on sve pokvari, pogotovo ako nije kvaliteteno. koji da mu kupimo a da je kvalitetan i da izdrži barem malo (dobio je prošle godine jedan od dide, pokvario ga u jednom danu)... ja sam mu pokušala objasniti da je još maleni za takve igračke ali ne ide. to je sve što zeli....

tanku potkošulju dugih rukava? u Intimissimi su po 159,00 kn. to mi je too much.

Gdje ima za kupiti paus papira? Ali neka veca pakovanja? A4, moze i veci format, samo ne manji.
Do sad smo uzimali u knjizari, ali mali ih trosi brzinom munje, pa mi to nije bas isplativo.

u koju školu ide,
inače nema manjeg formata od a4 za kupiti
bilo je toga na metre za kupiti, u cvjetno prolazu kad je još tam bila knjižara.
si pogledala u Nn
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.12.2013. at 11:48

U Teslu.
Nisam jos nigdje gledala, tj jesam po obicnim knjizarama, ali tamo imaju samo komadno.

gdje kupiti ukrasne staklene boce, 0,1 i 0,2L? povoljno po mogucnosti.

Prošle godine sam te deblje kupovala u Marks & Spenceru, baš u tim veličinama. Bila su pakiranja s 2 komada (ili možda 3?!), ali cijene se više ne sjećam, odn. naišla sam na neko sniženje u siječnju. A tanje potkošulje dugih rukava možda se nađu u Tezenisu. Eto, ako ti to što pomaže...
Posljednje uređivanje od sandra111 : 05.12.2013. at 14:07

HITNO trebam info ako ste negdje vidjele figuru SUPERMANA!
Pretražih pola grada već

hvala na info za pidzamu..
onaj link od venere je super,prekrasnih ima..
neko je pitao za duge potkosulje-prekjucer vidila u kauflandu,hrpetina ih bila

Hvala!

Gdje ima onih lijepih podnih puzla za bebe a da nisu brojevi ili slova... Samo takve sad nalazim u trgovinama a znam da sam prije kod nekoga vidjela da.su imali sa winie pooh...

Tražimo drvene sanjke s naslonom. Posvuda vidim samo one plastičnjake.. Jeste vidjeli gdje ovakve i kakve su im cijene?

trebam hitno kupiti ski hlače za curku, veličina 122-128, za 6 godina a da ne koštaju ko suho zlato i da su na tregere...ideje?

joj pa to onda moram odmah poslije posla do mercatora na vukovarskoj...tamo ima intersport, jel?
jučer sam gledala u cc1 nema ispod 500 tinjak kuna...a treba joj sljedeća dva tjedna za klizanje i malo snježnih radosti ako bude snijega....znači ništa posebno...ne skijamo tako da nam je ovo stvarno samo za male potrebe...
tnx, pogledat ću tamo

u Mani je još uvijek popust od 25 % na sve dječje, žensko i ....
a imaju i skafandere