Gdje kupiti kostim za maškare, goth vampirica, za cure 6 g (122-128), ako ima netko iz Rijeke da je vidio? Ili ostali iz Hrvatske ako ima u kakvom trg.lancu? Da ne idem sve dućane pretraživati... tnxs unaprijed!!
Gdje se mogu kupiti kućni ogrtači - bademantil - za klinceze, br. 10-12? I da je do cca 100 kn![]()
Ha, plac - Dubrava mi baš nije usput, ali vjerojatno ima i drugdje. U Kiku na Rotoru nije bilo, ali možda drugdje. Znači, pravac - plac! Hvala, TeFil!
Vjerujem da ima i na drugim placevima. Sretno!
U HM ima, ali su oko 180 kn. Na Dolcu baš i nema. Eh, što ti je svemir - baš kad tražiš on se uroti da to ne nađeš![]()
Gdje se u blizini centra grada može kupiti ukras za torte - auto, može i Peppa? Gledala sam na stranici Vinceka, ništa mi se tamo se sviđa od figurica s marcipanom a i djeluju mi loše napravljenim.
Meni su trodimenzionalne peppe uvijek nekako cudne, ne znam jesam li vidjela bas dobro napravljenu. A da kupite plasticne figurice i nasadite na tortu? Ili oko torte? A da se peppa nacrta plosno na tortu?
Peppa pokrivke u tom slučaju, koje bih izbjegla ovaj put. Njih je lako nabaviti, kao uostalom i sve pokrivke. Možda na kraju uzmemo kakav plastični vlakić ili auto, mislim da sam to vidjela u DMu ako se ne varam?
cure, gdje DANAS kupiti neki lijepi sat za 15-godišnjakinju? sutra je seki ročkas, a ja bila cijeli tjedan pdo temepraturom i nisam mogla nigdje. još uvijek sam bolesna i zato nemam snage obilaziti trgovačke centre, već bi otišla ciljano...znači, ima li negdje sniženja satova?
Posljednje uređivanje od kudri : 24.01.2014. at 10:02
Gdje kupiti lak za nokte koji svijetli u mraku.
A da me ne oderu.![]()
to postoji?
lak na ebayu.imam sestru tinejdzerku,pa mi je nedavno to pokazivalaa gdje kupiti MEDALJON u koji se može umetnuti fotografija? prilično mi je hitno...
zlatni?
u svakoj zlatari
Gdje kupiti mrežaste najlonke dokoljenke, tamno plave boje?
Tenkju.
Posljednje uređivanje od zmajica : 24.01.2014. at 19:27
Jel znate kakve su cijene vitamina i ostalog u Dm-ovima koji drze te stvari iz ljekarne?
Usporedno sa ljekarnama, da li se isplat tamo uzimati?
Cijene su pristupačnije, bar su bile. Ako ništa, isplati se radi bodova na DM-kartici.
IMAŠ TAJ program U antunović Dm,cijene su više manje tu negdje zavisi kaj trebaš, ali ak imaš -15% ili nekaj slično onda je u svakom slučaju pozamašna niža svota.
Da, imam bon za -15%, pa me zanimalo da li cijene napuhane, da me i sa tim bonom ne dode skuplje nego u ljekarni.
Super ako nisu, budem onda tamo uzela.
Trebamo periku za maškare, duža kosa (ne mora biti jako duga, onako, preko ramena), ciklama ili pink boje, je li netko vidio negdje u Zg?
Hvala![]()
Posljednje uređivanje od Shanti : 26.01.2014. at 23:32
gdje imaju klasičnih traperica (pod klasične mislim uske s elastinom ravnih nogavica) svuda je mrkva kroj
također trebam klasični kaput, ženstveni, strukirani... viđam samo neke katastrofa "trendy" modele koje mogu iskopati i iz maminog ormara u 80-ima i to od super modernim matrijala kakve moja baka ima na par svojih kaputa
eh da- i sve to na nekom sniženju![]()
Hvala! Izbor im je zbilja velik, ali nemaju boju koja nam treba... Baby Centar ima povoljnije cijene, ali kod njih je izbor manji i ni oni nijednu odgovarajuće boje.
I dalje bacam u uho bubu onima koji će sljedećih dana tražiti maske i molim da mi jave ako vide pink/ciklama periku duže (ne mora biti skroz duga) kose.
Sprejevi su opcija, ali rado bih izbjegla sprejanje kose u tu boju, imajući na umu njezinu "ljubav" prema pranju kose (a očekujem da bi nakon spreja pranje moralo biti "intenzivnije")
Trenutno smo u fazi ledenog doba, mislim na crtić. e sad, gdje bih mogla (osim ebaya i sličnih novotarija za mene) dakle na klasični način kupiti nekog lika iz crtića, najveći je favorit naravno vjeverica? Plišanac i sl.
gdje kupiti stalak za sušenje veša, onaj kockastii? Imamo onaj standardni trenutno no stan je mal a on zauzima dosta mjesta... eto, nadam se da netko zna na koji ja to stalak mislim...![]()
Perike imaju obično dobar izbor u NKD-u.
Lak koji svijetli u mraku su imali Catrice i Essence (crna bočica, fluo žuta slova), ima ih u DM i Mullerima. Bar je bilo.
Gdje kupiti kos za smece koji se montira na vrata kuhinjskog elementa? U Rijeci.