Ja sa kupila jednu takvu u Lidlu i ne bi vise nikad, cif se raspao u roku odmah.
ovak, neki dan je malom pukao rajsfešlus na jakni. Plastični. Uglavnom, teta u Megi, kad sam odnijela jaknu na popravak, je rekla da pri pranju rajsfešlus uvijek treba biti zatvoren. Tako da vjerojatno vrijedi i za posteljinu
Ovo totalno ima smisla. Ja većinom to i radim, dobro da si mi osvijestila još jedan razlog zašto. Ja sam mislila da treba zato da ne ošteti drugu odjeću i da se jakna ili što već ne deformira. Sad mi je jasno da će se plastični rajsferšlus itself deformirati i neće se dati zatvoriti.
Ne samo plastični, svi patenti moraju biti zatvoreni.
Moji imaju posteljinu na cif od hipolimaca, i još je ok sve
upoce ovo nisam vidjela
i za rodiliste, i za doma
ako budem isla u nase rodiliste, moras imati svoje (kao i sve ostalo, osim robice za bebu)
ako ne budem, onda mi ne treba nista
u c&a su mi isto babske te na kopcanje, ostale nemaju kopcanje
pidjame nisu bed, toga ima, a te i ne moraju imati kopcanje, dignem majicu
uglavnom, thnx
Gdje kupiti potkosulju sa gumbicima drukerima, da ima 5-6 drukera? To mi je najzgodnije za dojenje. Kupila sam prije 4 godine u hm, poderale su mi se sad ali su mi odlicno sluzile, trebam ih jos
Gdje kupiti odjeću za djevojčicu visoku 180 cm a sva ostala obilježja su joj za 164 broj. Hlače rješavamo u Oliveru ali sve ostalo.... u potrazi smo za ski hlačama/jaknom/odjelom. Ali što joj paše širina ruke i noge vire kao metle....
gdje još u zagrebu, osim u ikei, lesnini xxl, emmezeti i harvey normanu, mogu pogledati garniture za sjedenje?
meni na fejsu stalno iskače neki palladio, pa pogledaj možda tamo... http://www.palladio.hr/
a u biti si sve nabrojala, ima još Scavolini ali je jako skup
znat će sigurno apri!
Solidum nema skoro ništa a i ono kaj ima je jaaaKo skupo
a Margalić, čula sam neke pohvale za njih. Nemam pojma kakve su cijene
http://margalic.hr/
Moja svekrva je nedavno mijenjala namještaj u dnevnoj sobi i uzela je od ovih - Grading Bedekovčina:
http://grading.hr/kategorija-proizvo...tne-garniture/
ako nekoga još interesira evo i malagić - izlaže u svim salonima koje sam gore nabrojala.
harvey norman - iznenađujuće skupe garniture: 25, 28 - 35 tisuća kuna. za tu lovu su ljepše, funkcionalnije, a rekla bih i kvalitetnije u lesnini xxl.
u emmezeti bih si, kao, nešto i izabrala, ali nisam mislila uzimati kožu, radije bih štof, a u štofu ništa nisam našla.
na velesajmu nisam imala pojma da još netko išta izlaže, znači da? super. ambienta je zatvorena, šta nije? preko puta velesajma je avenua mall.
primu, palladio i margalić onda moram obići.
od soliduma mislim isto ništa da je taj centar propao, ali usput mi je pa ću virnuti.
hvala vam! ako se još čega sjetite, napišite
Margalić proizvodi. Možeš dogovoriti visinu, širinu, duljinu, tvrdoću, hoćeš ili nećeš ležaj na izvlačenje, vrstu i boju materijala... Ja sam tražila da su mi svi jastuci perivi (navlake na cif). Obukli su nam i stare stolice u materijal garniture.
Margalić ima popust 20%. Vidjela sam na jumbo plakatu.
Drage moje,
gdje bih mogla kupiti pracku za dijete? Hvala
Pozdrav žene,
ako slučajno znate gdje bih mogla naći gumu (lastiku) za šivanje, ali široku, oko 10 cm?
Je l ima negdje nekih zgodnih ruckica za djecje ormare? U Ikei je bas los izbor, bila sam vec dvaput. Sve gori im je izbor.
Ja sam dva kauča radila kod Margalića.
Zadovoljni smo.
Po mjeri, štof po izboru, visina ledja, jastuci...
Trosjed (slično Ikeinom Karlstadu) 280-290 duljina, 6000kn
Drugi je u L; 300cm duljina; dio kao damski ležaj je 90-100 cm širok+160?cm dug tako da se može spavati na njemu. Ispod je kištra gdje se sprema posteljina. Tabure ima ispod zakačke i zakvači se za taj damski ležaj i onda je ležaj dug 200cm. - 9000kn.
Mogli smo i na razvlačenje, ali onda mora bit imalo tvrđi, to je cca 2000kn skuplje.
I mi smo radili kutnu garnituru kod Margalića, izdržala je 7 godina, sad smo kupili skoro istu takvu samo na razvlačenje i sa sandukom za posteljinu u Lesnini za istu cijenu.
angie, što znači izdržala 7 godina? da 8. ne bi jer se pofucala ili vam je dosadila?
ja si želim onu u "U", a te u "U" koje mi se sviđaju su oko 4m, meni malo povelike. manje, pak, imaju jako malo ugodnog i korisnog prostora za sjedenje.
većina njih je nesretna kombinacija parenja francuskog ležaja i dvosjeda, sve neki završeci bez naslona, kut neiskoristiv za sjedenje i tako. meni nisu neka sreća.
hehe
dobro pitanje
ma pokajali smo se što nismo odmah uzeli na razvlačenje i sa sandukom, jednostavno nam je to nasušno potrebno. Mogla bi ova inače još dosta izdržati, kvalitetne su im spužve. Osim što je treba dobro, dubinski oprati. Ali sigurno je nećemo baciti nego ćemo je već negdje premjestiti.
Gdje kupiti i od kojeg proizvođača, a da provjereno valjaju- škarice za nokte?
I da ne moram bubreg prodat za njih.
Moje stare su dale svoje i hitno trebam nove, kvalitetne.