Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ja nisam baš najnovija ali..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Ja nisam baš najnovija ali..

..sam nova mama, imam bebicu od 7 mjeseci. Volim se družiti, razgovarati o svemu i svačemu, a sad nekako odkad sam na porodiljnom kao uostalom i ostalim mamama vjerujem, fali mi društvo, i to društvo drugih mama. Nisam rodom iz kraja u kojem sad živim, sve moje prijateljice od prije su ostale tamo gdje sam i ja nekad živjela, jedna najbolja ovdje je nedavno počela opet raditi nakon porodiljnog, pa se osjećam malo usamljeno . E sad: gdje upoznat ostale mamice? Ima možda neka mamica iz Varaždina ili okolice kojoj isto treba društvo? Nadam se da nije ovo blesavo što ovako tražim prijateljice ? Tak je to nekak u našem modernom društvu, svako živi za sebe, pa je teže naći nove prijatelje , jelda?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja nazalost nisam ti negdje u blizini iako i meni fali drustvo pa sam kad god imam fore ili na kompu ili u drzim nos u knjigama,u mom selu sami umirovljenici i ludjaci pa samujem nekad mi cisto dodje poludjeti,jer sam navikla biti u drustvu a kako smo preselili u ovu zabit nemam bas nikoga.proslih godina sam isla raditi po vinogradima pa sam se barem mogla ludim babama smijati a sada nemijem raditi pa izgubih i to...jednostavno ludim od monotonije...jako je gadno ostati takoreci sam tako da ovaj tvoj post u kojem trazis drustvo nije ni malo cudan covijek nije stvoren da bi bio sam

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo još jedne usamljene mame Živim daleko od vas, ali samo da se javim da nas ima još! Ja sam se isto preselila u iz voljenog grada u selo i stalno maštam o tome kako ću jednog dana otići... Nikog tu ne znam, a svi moji prijatelji su daleko pa mi trebaju opsežne pripreme kad se dogovorimo za kavu... Pa mi na kraju prisjedne i kava i druženje... Nije lako kad se za tu kavu spremam danima, a još ne vozim pa ovisim o drugima, pa tko će čuvati malog, kako ću natrag doma jer mi busevi idu svake prijestupne... strava! Čovjek je društveno biće, definitivno ću prolupat ovdje ako se uskoro ne preselim

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a ja sam već mislila da sam jedina ja usamljena ..
    i još k tome da će me žene ovdje vjerojatno kad vide šta sam napisala proglasit nenormalnom .
    mislim s bebicom je prekrasno, ali beba je beba, prijateljica je prijateljica, nije isto.
    drage moje, šteta da nismo bliže ..

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

e vala djeca traze vrijeme ja imam trojicu vecih ali stvarno mi ponekad nedostaje druziti se s nekim saliti pretresati ozbiljne i manje ozbiljne teme...drugom rijecju opustiti se,jedino pozitivno sto vidim u ovoj mojoj selendri je to sto su mi djeca slobodnija mogu sami u park er je odmah preko puta kuce,skola maltene u dvoristu prirode koliko volis...ali samo to je dobro ostalo sve katastrofa do lijecnika cetrdeset km samo jedna bjedna trgovinica ekstra skupa,rusevne kuce,sprovodi vjerovale ili ne dva na dan nikakvih lijepih dogadjanja a kad prodjes ulicom bezobzira dali te poznaju ili ne zle babe samo sapucu za tobom pocela sam se bojati reci i dobar dan...ZLO nisam ni sanjala da cu ikada biti ovakav pustinjak i ovako usamljena...je da imam troje djece i nekome bi i to bilo previse ali ja jedva cekam i ovo cetvrto samo da mi svo otalo vrijeme popuni da ne tugujem od samoce...ponekad se osijecam bas kao pale sam na svijetu ali se eto tjesim sto je barem mojim malcima bolje...bljak,sad samvas zatrpala sa glomaznim postom ali to je tako kad je brbljavoj zeni dosadno cijeli dan a iscitala sam sve knjige u knjiznici i sad tek nemam sto raditi

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A joooj liam ..
    Bit će bolje, od srca ti to želim, uživaj u dječici !

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala eto kad zatrebas nekog da ti krati vrijeme s klepetanjem tu sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •