Evo curke moje ! Nisam bas tu puno pisala vise na drugom forumu MIB,ali tu vas ima puno vise,pa eto i mene.Ja sam uglavnom prosla obradu i sad bi trebalo pisati centrima,pa me zanima dali saljem istu molbu koju sam poslala svome CZSS,ili napisem malo drukcije ,kako to ide? A zanima me dali tko ima adresu u Zagrebu doma za djecu koje drzi casne sestre?! Sad se spremam i to napraviti i super.Staviti cu staviti link na kojemu mozete procitati moju ekspresnu obradu...Nadam se svojoj bebi uskoro....Pusaaaa

Odgovori s citatom
... Nisam pisala nikakve podatke nego sve samo svoje osjecaje,ocekivanja,misli,zelje...I sad cu staviti printer print,i neka lipo do sutra ujutro printa ko lud.Sutra ujutro cu kupiti kuverte sve ispisati i popodne poslati.Malo sam citala okolo na rodi,vidjela da neke cure su i slike slale ,kopije vjencanog lista.pa sam mislila da posaljem mozda makar kopije osobnih iskaznica tu su nase slike,i isto vjencani list.Nece biti naodmet.Iako ce to sve dobiti kod mog CZSS u Zadru. Cim posaljem pricekati cu dva tri dana i onda krecem sa zvanjem,stalno mi se po glavi vrti da je vec tjedan dva proslo od kad smo bili na obradi a ja nisan nista napravila ,nezelim da mi netko uzme moje djete jer sam bila lina prije se aktivirati,zvati cu stalno i jedva cekam da krenem...Cak cu i biljeznicu si kupiti da si biljezim koga sam zvala,koliko,kad ,koga da vise ne zovem i tako te stvari...sad idem njonjiti jer stvarno jedva gledam na oci.
(