Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 153

Tema: Krenula i ja! (stigao sin, stigla i kći!)

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

amaria čestitam, baš lijepo što su brat i sestra zajedno

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

čestitam, amaria, na krasnoj obitelji! i meni je jako drago što su braco i seka zajedno.

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

fala vam svima...fala na lipin cestitkama..ispraznila sam inboks!!pusa svima,od nas troje...

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Stvarno predivno!
    Iskrene čestitke, uživajta!!!

Koliko je sada star braco, a koliko seka?

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

molim skandy da pocisti inboks jer joj ne mogu odgovoriti....a meni prigovaras za pun inbox.ccccccc. Braco sad ima 14 mjeseci a malena ima 3 miseca...ona je s nama od pocetka,tako da je to zaista poseban osjecaj!!!imali smo onu rupu od 0-7 mj.pa nam je sve novo.a kad napunimo 7 mjeseci,sve znamo... presretni smo...iskreno...uzivam u svakoj sekundi svog vrimena...i u umoru i u veselju,i tuzi,i boli...tu smo jedni za druge...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

napravila sam mjesta za tebe

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Predivno uživajte u svakom trenutku

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

anamaria 23, divnu vijest tek sad pročitah! Čestitam, i samo uživajte, dječica nevjerovatno brzo odrastu! Pričaj nam kako se sve izdešavalo, vidim da je i vas iznenadilo!

inna1108 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

leptirice moja..(evo i mene)..šaljemo jedan veliki poljubac malim anđelima!!!

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Čitam ovu priču već 3. put ispočetka i nemogu opisati koliko sam sretna što se sve tako savršeno odvilo, što su braco i seka skupa.....ma neznam što bi rekla nego....život često piše nevjerovatne priče. Sretno i uživajte u svojim srećicama!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moj dragi je danas navrsija 15 mjeseci. 15 mjeseci i 15 000 poljubaca...seka ga prati u stopu...Blagdani su divni...ove sam godine dobila dva poklona ispod bora,i zahvaljujem Onom gore sto me nije zaboravio...

Ova godina je bila puna iscekivanja i iznenadjenja,nadam se da ce druga biti isto tako divna...mirna,spokojna,i sretna...

Napokon vise nema onog nemira,hoce li nece li,kad cu ja,svi imaju samo ja neman,osjecam bas mir,jos nisam svjesna koliku sam srecu imala...i imam...

sve ce biti dobro...sretna sam zbog mnogih cura.pogotovo moje drage valiant...zelim da se sve osjecate kao ja...sto zelim sebi zelim i vama...

Sretan vam i blagoslovljen Bozic i sretna Nova Godina!!!Saljem vam puno poljubaca i zagrljaj,i dva mala balava poljupca od mojih malih macica!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sretna i sve ostalo naj i vama svima, lijepo ispratite ovu, ova je bila za pamćenje, pusa mališanima.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sretan Božić i nova godina i vama!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sretna nova cijeloj obitelji, puno ljubavi, zdravlja i veselja!!!!!!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo i nas...moj dragi je narastao,hoda, 17 mj. mu je u guzi...a draga je prava cura...ona je navrsila 6 mj...pocela papati voce,predivna je.tako su lipi i dobri...zubi rastu naveliko...jedva smo docekali prolice,stalno smo vani...setnja ljuljacke...

tako malo za sricu triba,dvi male mirisljave glvice,10 pokakanih pelena,jedan zagrljaj i 10000 poljubaca dnevno po glavi i to je pravi recept za uspjeh,srecu,radost...hdb da nas je spojija i da smo zajedno...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, draga, ajme šta vas je lipo čitati, ka da vas vidim kako uživate

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

prekrasno!!! žao mi što nismo bliže da se upoznamo i družimo ako budete u blizini slobodno svratite

rima11 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Lijepo od tebe da si se javila i to sa lijepim vijestima!
    Krasno si rekla: malo za sriću triba ................ali je nekima ta srića nedostižna!
    Pusa dječici!

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prekrasna priča, uživajte u svojoj dječici!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

prelijepa priča, da su dječica našla svoje roditelje i da su roditelji našli svoju dječicu

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    prekrasno!!! žao mi što nismo bliže da se upoznamo i družimo ako budete u blizini slobodno svratite

i meni je zao!! Da moj dragi malo pocupka tvoju curu,da izvadi dudu i onda joj ponudi svoju dudu,aa ako ne bude htjela on to lipo gurne u usta bez pitanja...strasan je.i bas bi volila da se svi upoznamo...vidimo...da vidite moje macice male,ta dva mala dobrocudna bica,koja se samo smiju,vuku za rukav da ih primis,i pruzaju ti ruku za zadravo....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mozemo bar mi u dalmaciji organizirati neko druzenje, a mozda nam u ljeto dode i tko k nama u goste s kontinenta

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    Da moj dragi malo pocupka tvoju curu,da izvadi dudu i onda joj ponudi svoju dudu,aa ako ne bude htjela on to lipo gurne u usta bez pitanja...strasan je.i bas bi volila da se svi upoznamo...vidimo...da vidite moje macice male,ta dva mala dobrocudna bica,koja se samo smiju,vuku za rukav da ih primis,i pruzaju ti ruku za zadravo....

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Prekrasno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Stvrno se osjeća da živite san snova, uživajte !!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj amaria 23 prvotno napisa Vidi poruku
    i meni je zao!! Da moj dragi malo pocupka tvoju curu,da izvadi dudu i onda joj ponudi svoju dudu,aa ako ne bude htjela on to lipo gurne u usta bez pitanja...strasan je.i bas bi volila da se svi upoznamo...vidimo...da vidite moje macice male,ta dva mala dobrocudna bica,koja se samo smiju,vuku za rukav da ih primis,i pruzaju ti ruku za zadravo....
    predivan mali miš!!! nadam se da će biti prilike

seven of nine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Predivna prica! Amaria, cestitam ti od srca i zelim vam sve najljepse!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo proslavili prvu godisnjicu dolaska naseg sina...u 9 mj. ce biti godisnjica nasoj curi..mucimo muke po zubima...Moj dragi hoda,rusi, bjezi sa svojim ljubimcem(psom) iz dvorista...sve zivo zna...ma pravi je decko...bas je decko...izgubio je ono nesto bebasto,i sad je pravi momak...cura je princeza i po...ima dva zuba,9 mj ,okrece se na trbuh pokusava puzati...ma dama...neman drugo sto reci...eto u kratkim crtama!
    ne dolazim cesto ali da znate da mislim na vas...nadam se da cete uskoro sve biti mame...mislim na vas cesto...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

joj na kapaljku nam pišeš baš vas volim čitati, daj nam malo više

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lijepo te je čitati...

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Stvarno divna priča...Bog je zaista velik i sama Ljubav.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, draga, veselim se s vama!

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

amaria, tako mi je srce poskočilo kad sam vidjela da je ova tema dignuta! Puno ljubi svoju dječicu!!! Mislim na vas!

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

neman bas obicaj dolaziti na ovaj forum...dosla sam mari41 cestitati jer ce se pridruziti klubu mama...<3
    Mi smo vec veliki,narasli ohoho od zadnjeg posta...prosli sve zivo..hoda,trci,skace,cuda radi,da se pitam di mi je bila pamet voditi ga na vjezbe...navrsija je dvi godine ,mala jednu....ona vam je ko palcica..minijaturna mala...prati njega sto god napravi ona njemu pomaze.kad i kad se pokefaju...pocelo je.hahaha...jos ne hoda...vjezbamo doma...linoguzi oboje...strasni su,predivni,svak na svoj nacin...uzivamo,puno putujemo,ma svugidn nas je...on vam je trenutno u fazi :velik sam,ja cu sam..
    a ona:mazi me do iznemoglosti...dopuzi do tebe,legne na tebe,okrene glavu u poseban polozaj i cohaj dok ti ruke ne utrnu...moramo se pohvaliti da svako spava u svojoj sobi...uzivaju u svojim carstvima...krevetice smo izbacili iz upotrebe..dogodine cemo pelene ja se nadam...:D nevjerovatno kako rastu,pogotovo on,vise nema onu bebastu facu sad vam je on momak,pogotovo kad ga sredim...a ona je jos uvik moja beba....

ma za pozelit su.mali je ima fazu tantruma,al smo i to prezivili...ko ih izmisli...kukulele..ko ni po njegovom...obozavaju baby tv...to im je opsesija,i vrtuljak u parku...jedan put sam ga pustila,on vam je od kuce do vrtuljka trca ko mahnit a ja za njim trcala,on vam je na vrtuljak dosa sav znojan al osjecaja i radosti kad mu je guzica sila na vrtuljak...hahahahah

salimo se da ce biti automehanicar,rastavi sve zivo na proste faktore,laptop,stari daljinski,nove sakrivamo...zove baku,pa se cereka preko telefona i nece da prica,ona baka vec zna sto zna pricat pa ga isputje koliko ima godina,po 100 puta...glavno da razgovor tece...

rodjedane smo proslavili zajedno...bilo je predivno...sad cemo Bozic ...hahah lip pozdrav svima...i zelim vam svu sricu da sto prije osjetite cari majcinstva...a vi kooje imate djecicu uzivajte s njima..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, divno vas je čitati (javi se češće)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Pusa malim mišićima

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pozdrav i od mene

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo nas nakon dugog vrimena...ne stignem bas pisati...malena je prije neki dan prohodala...malo sam se vec pocela brinuti iz razloga sto je stopalo nekako savijala,spremali smo se fizijatrici,medjutin ona me iznenadi i prohoda...mali je prohoda 16.1 prosle godine,i bas komentiram sa prijateljicom kako daga nece jos,i ja stojim kraj kauca a ona se zaleti k meni...a ja u soku!!! tako da je preduhitrila naseg dagog...moji linoguzi polako su krenuli pricati.nisu to sad neke pricalice al ono sto znaju me naprosto odusevljava...
    uglavnom pitamo malog koliko ima godina,i sad nezeli odgovoriti,i moja mama inzistira i 1000 put Dagi koliko imas godina,a cujes Dagu,aaaa dvaaaaaa! uglavnom kad ih pitas i jedno i drugo imaju dva godina...hahahah
    strasni su...baby tv i dalje no.1 u njihovom malom djecijem svijetu...imali tt faze,neznam kako smo prezivili al jesmo...sad molin BOga da me mimoidje sa mojon Dagom....

uglavnom malo mu okeco bizi pa mu moran uvjek zatvarati flasterom jedno oko ,da se misici drugog vjezvaju,e onda mu moran odma upaliti baby tv, i dat lizalicu,i onda valjda zaboravi na taj povez pa prezivimo 2 h bez problema...

Daga je nasa Tinkerbell,doslovce je zvoncica...Stalno vristi cim joj nesto uzme...imamo jednu fotelju i 5 malih sjedalica,ali ne oboje nasrnu na tu jednu fotelju,narucila i drugu ali nikako da dodje,i onda krene borba oko te sjedalice,i ona vrsiti on je cupa,onda je ljubi pa ponovno cupa,a ona ga samara i skida povez sa oka...za poluditi...a cjela glava joj je jedna velika loknica...tako je malena ,zenstvena,rekla sam koda sam je izvukla iz 18 stoljeca,sa nekim aristokratskim drzanjem...ma da vidite te pokrete,naprosto te odusevi svojom pojavom...a kad se sredi...i kad stane pred svoju rozu komodu,pa se ceslja.pa se gladi...pa se sama sobom smije,pa zube gleda.ma za krepat od smijeha,neki put iman osjecaj da ima 20 godina ne 2 godine..

mozda ga na jesen damo u vrtic,jos nisam sa sobom rascistila,obozava dicu,a sve je to u biti iz naseg susjedstva...ispricavam se moran ici podjeliti kocke izmedju njih dvoje jer ona po 1000 put danas vristi...
    mozda ga damo samo na 2 ure,da se odusevi,uglavnom kad sretnemo na cesti vrtic,on ti se sav zajapuri i trci k njima i stane medju njih 30 i uhvati se za spag i ode on,mozes ga zvati i onda vidis kako pokusava uhvatit korak izmedju njih...ma sav je smisan....strasan je...a tetu obozava odma on nju ljubi i hvata za ruku i govori joj ajde ajde...i kad vidi da se priblizavam samo je gura i vice ajmo ajmo...smisnica je...

prezivljavamo zimu...jedva cekamo lipse vrime,jer volimo se djirati...za Bozic je dobija biciklu,ljudi moji srice i veselja....sta je pred biciklu ko ukopan,ni zna di bi od srice pogleda,niko je ni smija 10 dana takniti...i onda sam njega i Dagu vozila po kuci na bicikli jer ona naravno odmah vristi ako se osjeti da je zapostavljena....premedeni su...

eto toliko o nasim dogodivstinama...
    Posljednje uređivanje od amaria 23 : 10.01.2013. at 17:09

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

amaria, bas me veseli sto mogu tvoj tekst uklopit u vase divne fotke, rijeci i slike, uzivajte!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ajme kako vas je lipo čitat'! Zamišljam vas kako vam je doslovce svaka stotinka zauzeta i kako je veselo u vašoj kući! Tako mi je drago zbog vas!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

preeeedivna priča...

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Slatkiši mali

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Amaria, sretna sam zbog tebe, zbog vas, znam koliko si željela djecu, uživajte u svakoj minuti provedenoj zajedno!

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Lijepo je ovo čitat!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jedino sto sam ja ovdje vidila i s cime sam odusevljena,pa nasa mare nosi blizance,ja sam odusevljena,cestitam mare...nista vise nije,nece biti isto...kad se sjetim praznine...kad se sjetim onog grca u zelucu kad vidin samu napustenu kucu,prostor a ti sam u njoj,ubije te tisina,a sad i kad spavaju osjetis mir i spokoj,osjetis njiov miris po kuci,osjetis krckanje babyfona kad se okrene u snu, nepospremljene igracke osjetis njiovu prisutnost na svaki nacin,vidis otisak ljepljive rukice na zidu,cipele po kuci,igracke...
    jel mi vjerujete da se ne sjecam ni jednog dana moje proslosti,ne sjetim se,moj zivot je poceo onog trena kad sam se sama pozvala u centar i kad su rekli da ce ipak dragog dati meni... kad su mi dlai njegvu sliku,kad sam 1000 puta pitala dali je on moj i samo moj i da mi ga nitko nece uzeti...
    nemos ti to meni virovati dok ne dozivis,jer naprosto ne mogu vam sve docarati,jer da idem to napraviti pisala bi dan i noc...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •