e hej!
evo da ti napišem da si ti jedan od razloga zašto sam odlučila se javiti na forum, kada sam pročitala tvoje postove dobila sam potrebu da se javim. Zbilja bi htjela nekako prenjeti dio onoga što sam ja proživjela i da se sve isplatilo, i da moram sve ponovo, prošla bi još 100 000 puta. ali to tek sad osječam, bila sam na izmaku snaga, često sam pomišljala -ma sad je dosta, prestat ču zvat, prestat ču obilazit centre!!
ali jednostavno treba shvatiti da ti ljudi koji su sa druge strane su ipak samo ljudi sa dobrim i lošim danima i tako sam ja odlučila da nečiji loš dan neče pokvariti moj!!
u ovom procesu sam naučila jako jako puno!! postala sam otvorenija, doživjela neke stvari koje nisam ni sanjala da če mi se dogoditi, upoznala sam sebe...

neče ti biti lako, često češ se susretati sa raznim preprekama... mislim... nije sve crno, lijepe stvari koje proživimo kroz posvojenje, na kraju samo one i ostaju.
želim ti snagu da izguraš sve, jel ono malo čudo koje čeka na vas je tu, blizu i samo se morate izboriti za njega
ako si ušla sa bilo kakvim predrasudama u ovo, ma nema veze, one če nestat, ili češ sa vremenom raditi na tome da nestanu, ako te netko povrijedi kada ne odobrava vašu želju za posvojenjem,ma, i to če nestati, sve je to tako prolazno , ali je tu, sve do onog trenutka dok ne primiš svoje djete i više se nikada ne poželiš odvajati od njega, tada sve loše prestaje biti važno...

mi smo imali veliiikkee sreče,u centru iz kojeg smo mi posvojili su sami veliki ljudi, puni ljubavi i razumjevanja!!! cjelo posvojenje su nam rješili za dva tjedna.

sretno