-
Samo ti njih posalji sve gdje im je mjesto, doslovno ako treba.
Samo ti njega nosi stalno, kupi maramu ili mei tai da ti bude lakše zbog leđa da se ne pogrbiš i mazi ga. Nase bebe su puno toga propustile, one tek trebaju steci sigurnost i povjerenje da smo tu uvijek tu za njih.
Znanstveno je dokazano da bebama nosenje omogućuje razvoj mozga i motorike, to je jedan od razloga zasto cesto domske bebe zaostaju u razvoju, jer su po cijele dane u krevetiću, za sto sam kod kćeri imala drasticni primjer zapustenosti te vrste. Kad ti njega nosis on se osjeća sigurno i uci, promatra svijet, ljude, stvari i mozak se razvija. Sto je beba vise po rukama bolje će napredovati, nije samo teorija već i svakodnevno iskustvo.
Ja sam se otpočetka postavila prema svima onako pomalo strogo, to su moja djeca, ja najbolje znam sto im treba, educirala sam se, isla u skolicu, citala, razgovarala s drugim mamama, ali onima uspjesnima, cija djeca su zdrava i vesela, s liječnicima a ostali moraju postivati ono sto ja odredim za svoju djecu, od prehrane pa na dalje. I nekako su i olabavili, kad su vidili koliko mi djeca napreduju i koliko zrace srećom i veseljem, kćer je još beba, ali sin usprkos svoj ljubavi i pažnji jako dobro zna gdje su granice i sto se smije i sto ne smijebez da se itko derao na njega ili ga lupao po guzi, sto je većini ljudi još uvijek prihvatljivo discipliniranje djece
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma