-
evo nas nakon dugog vrimena...ne stignem bas pisati...malena je prije neki dan prohodala...malo sam se vec pocela brinuti iz razloga sto je stopalo nekako savijala,spremali smo se fizijatrici,medjutin ona me iznenadi i prohoda...mali je prohoda 16.1 prosle godine,i bas komentiram sa prijateljicom kako daga nece jos,i ja stojim kraj kauca a ona se zaleti k meni...a ja u soku!!! tako da je preduhitrila naseg dagog...moji linoguzi polako su krenuli pricati.nisu to sad neke pricalice al ono sto znaju me naprosto odusevljava...
uglavnom pitamo malog koliko ima godina,i sad nezeli odgovoriti,i moja mama inzistira i 1000 put Dagi koliko imas godina,a cujes Dagu,aaaa dvaaaaaa! uglavnom kad ih pitas i jedno i drugo imaju dva godina...hahahah
strasni su...baby tv i dalje no.1 u njihovom malom djecijem svijetu...imali tt faze,neznam kako smo prezivili al jesmo...sad molin BOga da me mimoidje sa mojon Dagom....
uglavnom malo mu okeco bizi pa mu moran uvjek zatvarati flasterom jedno oko ,da se misici drugog vjezvaju,e onda mu moran odma upaliti baby tv, i dat lizalicu,i onda valjda zaboravi na taj povez pa prezivimo 2 h bez problema...
Daga je nasa Tinkerbell,doslovce je zvoncica...Stalno vristi cim joj nesto uzme...imamo jednu fotelju i 5 malih sjedalica,ali ne oboje nasrnu na tu jednu fotelju,narucila i drugu ali nikako da dodje,i onda krene borba oko te sjedalice,i ona vrsiti on je cupa,onda je ljubi pa ponovno cupa,a ona ga samara i skida povez sa oka...za poluditi...a cjela glava joj je jedna velika loknica...tako je malena ,zenstvena,rekla sam koda sam je izvukla iz 18 stoljeca,sa nekim aristokratskim drzanjem...ma da vidite te pokrete,naprosto te odusevi svojom pojavom...a kad se sredi...i kad stane pred svoju rozu komodu,pa se ceslja.pa se gladi...pa se sama sobom smije,pa zube gleda.ma za krepat od smijeha,neki put iman osjecaj da ima 20 godina ne 2 godine..
mozda ga na jesen damo u vrtic,jos nisam sa sobom rascistila,obozava dicu,a sve je to u biti iz naseg susjedstva...ispricavam se moran ici podjeliti kocke izmedju njih dvoje jer ona po 1000 put danas vristi...
mozda ga damo samo na 2 ure,da se odusevi,uglavnom kad sretnemo na cesti vrtic,on ti se sav zajapuri i trci k njima i stane medju njih 30 i uhvati se za spag i ode on,mozes ga zvati i onda vidis kako pokusava uhvatit korak izmedju njih...ma sav je smisan....strasan je...a tetu obozava odma on nju ljubi i hvata za ruku i govori joj ajde ajde...i kad vidi da se priblizavam samo je gura i vice ajmo ajmo...smisnica je...
prezivljavamo zimu...jedva cekamo lipse vrime,jer volimo se djirati...za Bozic je dobija biciklu,ljudi moji srice i veselja....sta je pred biciklu ko ukopan,ni zna di bi od srice pogleda,niko je ni smija 10 dana takniti...i onda sam njega i Dagu vozila po kuci na bicikli jer ona naravno odmah vristi ako se osjeti da je zapostavljena....premedeni su...
eto toliko o nasim dogodivstinama...
Posljednje uređivanje od amaria 23 : 10.01.2013. at 17:09
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma