Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Zivot u Londonu

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Zivot u Londonu

Drage mame, nadam se da medju vama ima poneka koja zivi ili je zivjela u Londonu.
    Mi cemo se uskoro seliti u London i zanima me...sve. Malena ce imati oko godinu dana. Za pocetak ce biti sa tatom a ja cu raditi. Naravno, tata ce traziti posao i nadamo se naci ga, tako da nam trebaju informacije i o vrticima/jaslicama, tetama cuvalicama i sl. I naravno, o birokraciji, o zgodnim mjestima za djecu, trebaju nam linkovi da proucavamo prije selidbe.

Ukratko, sve informacije su dobrodosle.

Hvala vam unaprijed!!!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ufff, ja bila teta cuvalica u Londonu (dosta dugo) ali bolje da ne zbrajam prije koliko godina (tocno 20) pa moje iskustvo ne vrijedi bas nista.

Sretno! Meni je tamo bilo lijepo.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Kako ce tvoj suprug dobiti radnu dozvolu?!

Prijateljica mi vec zivi nekoliko godina u Londonu a ja sam tamo svakih mjesec i nesto dana. Sto te konkretno zanima? U kojem kvartu ce te imati stan?

TTiL avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ce tvoj suprug dobiti radnu dozvolu?!

Prijateljica mi vec zivi nekoliko godina u Londonu a ja sam tamo svakih mjesec i nesto dana. Sto te konkretno zanima? U kojem kvartu ce te imati stan?
    Preko mene kao clan obitelji, a koliko sam procitala sa tom dozvolom boravka se moze i raditi. Ali jos se pokusavamo snaci u birokraciji. I sve skupa je zakomplicirano cinjenicom da trenutno zivimo u Italiji ali za vize moramo aplicirati svako u svojoj zemlji....ali valjda cemo uspijeti.
    Ne znam u kojem cemo kvartu zivjeti, znam samo da me ceka radno mjesto od oktobra. Posao je u samom centru i sumnjam da cemo tamo i zivjeti. Pa mi trebaju savijeti koji su kvartovi ok za zivot sa djetetom. I linkovi gdje se nalaze ok oglasi za stanove. To za pocetak, ali opcenito me zanima kakav je zivot u Londonu, sta preporucate a sta ne...

Znam, zvucim zbunjeno, to je zato sto i jesam

Peterlin - bas mi je drago da ti je bilo lijepo. I mi se pripremamo za selidbu sa puno optimizma i nadamo se da ce nam biti lijepo...
    Posljednje uređivanje od TTiL : 17.05.2010. at 17:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •