Ufff, ja bila teta cuvalica u Londonu (dosta dugo) ali bolje da ne zbrajam prije koliko godina (tocno 20) pa moje iskustvo ne vrijedi bas nista.
Sretno! Meni je tamo bilo lijepo.
Ufff, ja bila teta cuvalica u Londonu (dosta dugo) ali bolje da ne zbrajam prije koliko godina (tocno 20) pa moje iskustvo ne vrijedi bas nista.
Sretno! Meni je tamo bilo lijepo.
Kako ce tvoj suprug dobiti radnu dozvolu?!
Prijateljica mi vec zivi nekoliko godina u Londonu a ja sam tamo svakih mjesec i nesto dana. Sto te konkretno zanima? U kojem kvartu ce te imati stan?
Preko mene kao clan obitelji, a koliko sam procitala sa tom dozvolom boravka se moze i raditi. Ali jos se pokusavamo snaci u birokraciji. I sve skupa je zakomplicirano cinjenicom da trenutno zivimo u Italiji ali za vize moramo aplicirati svako u svojoj zemlji....ali valjda cemo uspijeti.
Ne znam u kojem cemo kvartu zivjeti, znam samo da me ceka radno mjesto od oktobra. Posao je u samom centru i sumnjam da cemo tamo i zivjeti. Pa mi trebaju savijeti koji su kvartovi ok za zivot sa djetetom. I linkovi gdje se nalaze ok oglasi za stanove. To za pocetak, ali opcenito me zanima kakav je zivot u Londonu, sta preporucate a sta ne...
Znam, zvucim zbunjeno, to je zato sto i jesam
Peterlin - bas mi je drago da ti je bilo lijepo. I mi se pripremamo za selidbu sa puno optimizma i nadamo se da ce nam biti lijepo...
Posljednje uređivanje od TTiL : 17.05.2010. at 18:31