Koliko sam primjetila Nike ga nema , znate li možda za neku drugu marku? .......ili da li možda negdje mogu kupiti anatomski uložak pa ga ugurati u tenisicu?
Koliko sam primjetila Nike ga nema , znate li možda za neku drugu marku? .......ili da li možda negdje mogu kupiti anatomski uložak pa ga ugurati u tenisicu?
sori na pitanju, ali što će ti uložak? jel dijete ima ortopedskih problema ili...? ako ima onda napravi uložak po mjeri, ako nema onda ti ne treba uložak
Mislim da ni jedna marka (reebok, nike, puma, NB, adidas...) nema. Mi trazimo BEZ uloska, i uglavnom kupujemo patike, cipele jos nismo pronasli da nemaju nikakav ulozak.
nema problema ....... totalno sam zbunjena sa tim dal je potrebno ili ne . Čitala sam o tome i vidim da su mišljenja različita . Imamo bambi i frodo cipke i one imaju uložak dok nam najkice nemaju . E,sad se ja ujedno pitam da li štetim time što nosi i jedne i druge ? ....doduše,većinu vremena je bos jer još ne hoda samostalno ,ali ipak
Ne treba ti uložak.
Ja sam mojoj curici uvijek kupovala ciciban i bambi cipele, a sad ima ravna stopala (ne previše) i mora nositi ortopedski uložak. Iako mi ova njena ravna stopala nikako ne idu u glavu, niti bi genetski trebala imati, često je bosa, na plaži hoda bosa (živimo na moru).... stvarno mi nije jasno, iako nisu strašno spuštena, ali ipak.... krivim uložak.
A opet, sin isto nosi ciciban i bambi i nema problema sa stopalima... hm...
Ništa mi nije jasno, jedino da im želim kupiti kvalitetnu kožnu obuću, a ovdje kod nas to je jedino ciciban, bambi i frodo.
E.. jesam ti pomogla![]()
I da... teniske.... isto Nike.
Možda je u tome štos, što sin češće nosi teniske, nego što ih je nosila/nosi moja curica.
cure hvala,pomogle ste mi u odluci.....nosit će tene bez uloška kao i do sada!![]()
Ja sam baš pitala ortopeda zadnji puta (Lea ima valgus) pa mi sa baš i nije učinilo da mu je to važno. On preporuča čvrste cipele, koje dobro učvrste petu i visoke (fizijatar baš i ne). Mi smo uvijek forsirali Bambi baš zbog uloška (btw. ima i Bambi tenisica), a proljetos smo konačno kupili Geox nakon ortopeda. A evo sad sam opet kupila Bambi sandale jer Geox uopće nema modela kakve trebamo. Dječje cipele su mi noćna mora.
Mi kupujemo froddove, super smo zadovoljni s njima, prema preporuci ortopeda smo ih kupili zbog anatomskog uloška, a još su i k tome prekrasne![]()
Mi smo, kad je malac prohodao, isli na redovnu kontrolu kod ortopeda i on je rekao da nikakvi ulosci ne trebaju, samo cvrsta cipela, al opet ne jako tvrda, bitno je da je peta stabilna.
Moja prijateljica radi u jednom dječjem dućanu i kaže mi da vani (mislim, van lijepe naše) u niti jedne dječje cipele više ne stavljaju uloške, a ako dijete ima problema, onda se kod ortopeda izradi ortopedski uložak.