Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: cista u bebinoj glavici?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno cista u bebinoj glavici?!

molila bih sve mame, buduće mame, doktore, sve one koji bilo što znaju ili su se susreli s istim problemom s kojim se ja sad susrećem trudna sam 29 tjedana - bebici mi je na glavi otkrivena cista, koja je za mjesec dana još narasla za 2 mm, iako nam je doktor rekao da mora nestati...nije mi svejedno, iako sada ne mogu apsolutno ništa napraviti, nego samo čekati da mi se sunčeko rodi i da vidimo kaj je točno...ima li netko tko se susreo s istim ili sličnim problemom???!!! molim vas za pomoć

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Našla sam jednu stariju temu , možda ti pomogne http://forum.roda.hr/threads/14200-moja-beba-ima-ciste

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam se susrela s time u prvoj trudnoći. U trečem tromjesečju na ultrazvuku mom sinu su otkrili cistu na mozgu. Morala bih sada vidjeti nalaz točno gdje. Cista se javila zbog krvarenja u mozgu, a to je bila najvjerojatnije posljedica neke neidentificirane infekcije kod mene. I meni su rekli da ta cista treba nestati i da najčešće tako i bude. Nakon rođenja sina, cista je bila tu gdje i prije i imao je krvarenje I i II stupnja. Odlazili smo na kontrole svaki mjesec kod neuropedijatra i na ultrazvuk mozga i na vježbice kod fizijatra. Do prve godine cista se smanjila, ali nije nestala, ali pošto je procjena doktora bila da je s njim sve ok, završili smo s kontrolama i dobili uputstvo da se javimo ako primjetimo kakva odstupanja u razvoju kojih nije bilo. Evo sad s njegovih 6 godina (vodimo ga na sport za djecu) na svim mjerenjima je u rangu sa svojim vršnjacima, a u nekim stvarima čak i iznad. Sad moramo malo do logopeda, ali ništa strašno. Kod nas je sve ispalo super, a tako je koliko ja znam i u večini slućajeva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •