Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Ducray A-Derma kozmetika

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Ducray A-Derma kozmetika

Je li netko koristio ovu liniju za atopijski dermatitis? Lari se na moru dermatitis povukao ali se sad natrag pojavio. Pa ako netko ima iskustva s ovim kremama da ne bacam novce uzalud.Već smo probali i Mustelinu Stelatopiu i Dr.Theisa, ali joj to više ne pomaže.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jesmo i nama je pomogla za nekakav lišaj koji je zara imala na nogici, a koristili smo je po preporuci pedijatrice. doduše, mi je nikad nismo kupovali već bi nam pedijatrica uvijek dala po nekoliko reklamnih uzoraka ili bi ih pitali i dobili u ljekarnama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marti je Aderma, exomega odmah pomogla.

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hvala cure, mislim da ću probati s tom kremom.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MamaAna prvotno napisa
    i franu

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a meni nije pomogla Ducray A derma

lidac2004

Početno

Citiraj MamaAna prvotno napisa
    nama ta krema nije pomogla pa smo presli na mustelinu stellatopiu i ta nem je bolja.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Saira je imala nešto na licu ( suha koža i crvene piknice) i dermatolog je napisao da "predpostavlja" da je a.dermatitis. Mi smo mazali s različitim kremicama, ali nije prolazilo.( i još se žalila da je peče kremica kad je namažemo, pa nije bila sretna kad sam je mazala)
    Onda je moja mama (koja dosta čita i prikuplja recepte o travama i prirodnim ljekovima) predložila da umivamo lice s čajem od bazge i da mažemo s uljem od kantariona. Tako smo počeli prije dva tjedna. Ujutro umivanje i onda više puta preko dana se "šminkmo" s uljem ( koje ne "peče" lice). I evo piknice su se povukle. Sad mažemo samo da zaštitimo kožu.
    Sairi nije baš sigurno dijagnosticiran dermatitis, jer se sve to na licu javilo ljetos kada je bila sezona komaraca i tretiranja komaraca raznim kemikalijama, pa ja sumnjam da je moguća i alergijska reakcija na nešto od toga. ( mada su svi alergotestovi bili negativni, i potualergijski sirupić nije pomogao). Mislim, da možete pokušati i s ovim preparatima jer ništa ne mogu naštetiti, a možda i pomognu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •