-
Saira je imala nešto na licu ( suha koža i crvene piknice) i dermatolog je napisao da "predpostavlja" da je a.dermatitis. Mi smo mazali s različitim kremicama, ali nije prolazilo.( i još se žalila da je peče kremica kad je namažemo, pa nije bila sretna kad sam je mazala)
Onda je moja mama (koja dosta čita i prikuplja recepte o travama i prirodnim ljekovima) predložila da umivamo lice s čajem od bazge i da mažemo s uljem od kantariona. Tako smo počeli prije dva tjedna. Ujutro umivanje i onda više puta preko dana se "šminkmo" s uljem ( koje ne "peče" lice). I evo piknice su se povukle. Sad mažemo samo da zaštitimo kožu.
Sairi nije baš sigurno dijagnosticiran dermatitis, jer se sve to na licu javilo ljetos kada je bila sezona komaraca i tretiranja komaraca raznim kemikalijama, pa ja sumnjam da je moguća i alergijska reakcija na nešto od toga. ( mada su svi alergotestovi bili negativni, i potualergijski sirupić nije pomogao). Mislim, da možete pokušati i s ovim preparatima jer ništa ne mogu naštetiti, a možda i pomognu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma