Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: slanci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    nl
    Postovi
    3,369

    Početno

    jel ima neko ideju koj bi kupovni se jos sir mogao koristiti umjesto onog klasicnog svjezeg sira

    kod nas tog sira nema

  2. #2
    Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    402

    Početno

    Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    jel ima neko ideju koj bi kupovni se jos sir mogao koristiti umjesto onog klasicnog svjezeg sira

    kod nas tog sira nema
    ricotta, vrsta svježeg talijanskog sira, meni čak taj okusom i bolji
    Posljednje uređivanje od Ares : 05.02.2011. at 15:12

  3. #3

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    nl
    Postovi
    3,369

    Početno

    Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    ricotta, vrsta svježeg talijanskog sira, meni čak taj okusom i bolji
    to ima i koristim je u gibanici pomjesano sa fetom

    jel dodajes sol?

  4. #4
    Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    402

    Početno

    Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    to ima i koristim je u gibanici pomjesano sa fetom

    jel dodajes sol?
    nisam probala raditi slance s ricottom, nje sam se sjetila jer sam je koristila u Italiji umjesto svježeg sira jer ga tamo nema, ali pretpostavljam da bi trebalo dodat sol

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •