jel ima neko ideju koj bi kupovni se jos sir mogao koristiti umjesto onog klasicnog svjezeg sira kod nas tog sira nema
stray_cat prvotno napisa jel ima neko ideju koj bi kupovni se jos sir mogao koristiti umjesto onog klasicnog svjezeg sira kod nas tog sira nema ricotta, vrsta svježeg talijanskog sira, meni čak taj okusom i bolji
Posljednje uređivanje od Ares : 05.02.2011. at 15:12
Ares prvotno napisa ricotta, vrsta svježeg talijanskog sira, meni čak taj okusom i bolji to ima i koristim je u gibanici pomjesano sa fetom jel dodajes sol?
stray_cat prvotno napisa to ima i koristim je u gibanici pomjesano sa fetom jel dodajes sol? nisam probala raditi slance s ricottom, nje sam se sjetila jer sam je koristila u Italiji umjesto svježeg sira jer ga tamo nema, ali pretpostavljam da bi trebalo dodat sol
Pravila foruma