Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Dukan dijeta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa Vidi poruku
    sirius, ti ne vjezbas? kako izdrazavas na dukanu koji ne dopusta nikakvu masnocu? odakle ti energija? ja sam s dukana utekla na lchf pa makar kile stajale jer intenzivno treniram i trcim i jednostavno ne mogu izdrzati na dukanu. a preporuka da se za vrijeme prve faze izbjegava vjezbanje mi je dokaz da to nije normalno ni preporucljivo
    ne vježbam. Pogotovo ne intenzivno. Prvo je bila zima, pa su me leđa zaštekala pa sam strogo mirovala. Vježbanje je u planu , svakako.
    Što se tiće masnoća, ne primjećujem neki generalni problem nedostatka energije. Zapravo ga uopće nisam imala (nedostatak energije) jer sam navikla jesti malo ugljikohidrata (oko 1,5 godinu sam na lchf). Možda je tebi nedostatak energije bio uzrokovan smanjenim unosom uljkohidrata, ako si krenula sa standardne prehrane?
    Gle, lchf je puno finiji, jednostavniji i dugoročno puno zdraviji nego dukan. Ali eto shvatila sam da moram srezati i unos kalorija ako želim još smršaviti , a ovo mi se čini kao jedini način dobar za mene jer ako jedem ugljikohidrate pa ćak samo neograničeno povrće ili jednu voćku dnevno budem gladna i ne mićem se sa mjesta . Ali što mi ostaje ako srežem kalorije I ugljkohidrate na LCHF ? Skoro pa ništa, šaka čvaraka, šaka oraha i jedna zelena salata dnevno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ne vježbam. Pogotovo ne intenzivno. Prvo je bila zima, pa su me leđa zaštekala pa sam strogo mirovala. Vježbanje je u planu , svakako.
    Što se tiće masnoća, ne primjećujem neki generalni problem nedostatka energije. Zapravo ga uopće nisam imala (nedostatak energije) jer sam navikla jesti malo ugljikohidrata (oko 1,5 godinu sam na lchf). Možda je tebi nedostatak energije bio uzrokovan smanjenim unosom uljkohidrata, ako si krenula sa standardne prehrane?
    Gle, lchf je puno finiji, jednostavniji i dugoročno puno zdraviji nego dukan. Ali eto shvatila sam da moram srezati i unos kalorija ako želim još smršaviti , a ovo mi se čini kao jedini način dobar za mene jer ako jedem ugljikohidrate pa ćak samo neograničeno povrće ili jednu voćku dnevno budem gladna i ne mićem se sa mjesta . Ali što mi ostaje ako srežem kalorije I ugljkohidrate na LCHF ? Skoro pa ništa, šaka čvaraka, šaka oraha i jedna zelena salata dnevno.
    ne, nisam krenula sa standardne prehrane. a moras priznati da postoji razlika izmedju neogranicenog povrca i jedne vocke i s druge strane normalnog unosa povrca i nijedne vocke. dakle, ostaje ti ponesto osim sake cvaraka, oraha i zelene salate dnevno...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa Vidi poruku
    ne, nisam krenula sa standardne prehrane. a moras priznati da postoji razlika izmedju neogranicenog povrca i jedne vocke i s druge strane normalnog unosa povrca i nijedne vocke. dakle, ostaje ti ponesto osim sake cvaraka, oraha i zelene salate dnevno...
    Naravno da postoji, ali ja (osobno, to ne mora vrijediti za druge) imam problema sa apetitom na neograničenom (ili ćak ograničenom) povrcu i jednoj voćki dnevno , a ne gubim kile. Kao što rekoh, već 1,5 sam na takvoj prehrani i isprobala sam razne verzije (zelenu kuru, ketozu...) ...Mislim probala sam i vježbanje , ali mu nisam ostala vjerna stvarno se moram motivirati i organizirati što se toga tiče.
    Ali sad mi je cilj smršaviti još 5 kg. , dok to nije na super opasan način, na kojem se osjećam loše - meni je ok.
    Inaće visoko proteinske , a nisko masne dijete (slično Dukanu, ali bez ograničenja ugljikohidrata) se prepisuju djeci koja nakon operacija srcua nakupljaju vodu oko pluća/u plućima . Djeca budu na takvoj dijeti više tjedana, dok se voda ne povuće . Tako da privremena prehrana takve vrste siguno nije opasna za odrasle osobe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •