Čitala sam puno, evo tu su sažeti razlozi ne gubljenja na kilaži
anchie, ne mogu otvoriti tvoj link.
Pa,da. On kaže sve što sam ja napisala. Vjezbanje redovito , i paziti na unos kalorija , ako sve ostalo štima .
Meni je paleo prehrana super, uravnotežena , zdrava , ma sve pet, ali je teško na takvoj vrsti prehrane držati apetit i kalorije pod kontrolom koliko bi trebala, da smršavim (još).
Ono što ja tvrdim je da većina sigurno može smršaviti koliko treba na paleo/lchf ili da može izgubiti dobar dio kilograma, ali svi smo različiti , pa tako netko dođe do određene točke sa koje se teško pomaknuti.
Nakon čitanja njegove knjige ja sam ostala osupnuta s činjenicom koliko malo vježbanja on predlaže, puno manje nego sam ja radila. Ono što on predlaže je da se poveća "slow activity" - ja bih rekla da je to najlakše ako je hodanje. On kaže da toga treba biti 3-5 sati tjedno. I kada bi to svi radili puno bi bolji rezultati bili, a i zdravlje. No, ja to ne bih stavljala u kategoriju vježbanja nego mijenjanja životnih navika.
I u knjizi predlaže "primal" vježbe za 2x tjedno i jedan dan sprintanje- 10 min. Pa to je fakat zanemarivo u usporedbi sa svakodnevnim vježbanjem doma ili 3-4x tjedno odlazak u teretanu.