Pokazuje rezultate 1 do 50 od 120

Tema: Briga o šestogodišnjem djetetu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moj ima pet godina.

- Jede li vaše šestogodišnje dijete samo ili ga vi hranite?
    Jede sam
    - Oblači li se koliko - toliko samostalno?
    Skroz sam
    - Obavlja li nuždu u tuti (kahlici) ili u wc šolji?
    WCu ima već 3god
    - Koliko su često preko dana crtići na vašem tv-u?
    Radnim danom rijetko i nikako, vikednom ovisno o vremenu(mislim na vrijeme kao temperaturu), max jedan dugometražni
    - Zamišljaju li neprestano da su netko drugi - i to toliko da su čvrsto uvjereni u to i da svi drugi moraju to podržavati (npr., "ja sam Pepeljuga" i onda svi u okolini se moraju tako ponašati i to podržavati), jesu li vrlo često tijekom dana u svom svijetu, pričaju sami sa sobom?
    nikad, osim kad se igra roleplaying
    - Govore li potpuno iskrivljenim naglaskom i upotrebljavaju izraze koji su, da tako kažem, "preozbiljni" za njihovu dob i neprikladno upotrijebljeni - da skratim priču - prekopirani iz crtića, ali upotrijebljeni u svakodnevnom govoru NEPRESTANO?
    nekad iz fore
    - Da li je njihov govor najčešće besmislen i nepovezan?
    nikad
    - Čine li (ali lukavo i neprimjetno!) štetu drugima, npr. oštećuju i skrivaju tuđe stvari?
    ne, ako to radi - to radi primjetno i nelukavo
    - Jesu li u ikada naletu ljubomore agresivni prema drugoj djeci, konkretno prema malim bebama, tj. udare ih ili uštipnu tako da ih natjeraju na plač?
    ne
    - Dopuštate li im ikada da i dalje jedu i piju iz bočice i voze se u dječjim kolicima, pa čak i samo iz razloga da ublažite njihovu ljubomoru prema maloj djeci?
    ne
    - Jesu li ikada u naletu ljutnje agresivni prema samima sebi - sami sebe udaraju i ozljeđuju?
    ne
    - Uspavljujete li ih?
    ne u smislu da ne može zaspati sam, ali čitamo priču, nekad ostanemo zajedno ležati jer nam je gušt ili jer ne želi biti sam

smijemo li znati zašto ti ovo treba?
    Posljednje uređivanje od krumpiric : 17.05.2010. at 00:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •