Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: zamrzavanje dizanog tijesta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Zagorje zeleno
    Postovi
    871

    Početno

    Ja već duže vrijeme tako zamrzavam klipiće. Dakle sirove napravljene klipiće složim na pleh i ubacim u škrinju. Kada ih pečem, ne odmrzavam ih, nego samo izvadim iz škrinje, premažem jajem, i ubacim u rol. Naravno da se peku duže nego friški, ali na kvaliteti ništa ne izgube ( ili ja imam nezahtjevne jedače ).

  2. #2

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zgb
    Postovi
    472

    Početno

    Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja već duže vrijeme tako zamrzavam klipiće. Dakle sirove napravljene klipiće složim na pleh i ubacim u škrinju. Kada ih pečem, ne odmrzavam ih, nego samo izvadim iz škrinje, premažem jajem, i ubacim u rol. Naravno da se peku duže nego friški, ali na kvaliteti ništa ne izgube ( ili ja imam nezahtjevne jedače ).
    Ovo pitanje me non-stop muči. I baš mi super dođe ova tema.
    A u kom trenutku ih stavljaš u zamrzivač. Pustiš da se gotovi klipići još dignu ili ne?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •