dragi moji!!

Eto mene i moga dečkića sa novim problemčićem. Naime već 1 i pol mjesec ako ne i više ne cikamo kako bi trebalo par minuta i onda izvijanje u luk i nema šanse da bi ponovno na cicu. Izdajam se, pa se nekako nahranimo...Uvijak ponudim prvo ciku. Ok, zubić je jučer izašao milimetar...i sada je malo jauknuo iz sna pa vjerujem da ga boli...Mene zanima kako dijete vratiti isključivo na cicu, hoče li to učiniti samo ili sam ga navukla na bočicu...i u tom slučaju kako ga vratiti. Sve sam isprobala, ali jednostavno hranjenja su nam nočna mora...Ja i dalje ne odustajem, moje cike još uvijek prave dovoljno mljekeca za malca...I voljela bih svim srcem da nastavim sa dojenjem...ali me već hvata muka pri pomisli o sljedećem obroku...svaki put natezanje i natezanje...ispada da mi je djete zadnju kilu dobilo na silu...mrzim to. uf..e a što je najinteresantrije nikada ne plače tako da ga ni ne mogu hraniti na zahtjev jer mi izgleda da je najsretniji kada ga makneš sa cike, odmah se počne smijati- Ah:=) ima li tko sličnih iskustva...