curica mi ima 2 mj i deset dana, prošle smo puno toga, od ragada,povračanja...ali stalno dolaze novi problemi.Zadnjih pet dana odbija sisati,moram je stavljati na dojku kad se tek probudi, ili je pospana jaaako, inače okreće glavu i plače,imale smo rutinu, svaka dva sata je cicala bila budna ili uspavana, bila joj je to i uspavanka i sve, a sada nikako. kada idemo spavati moram je najprije uspavati bez cice pa staviti na cicu i kad pojede ponovno uspavati.po noći jede bez problema, budila se samo jednom ali sada je budim češće jer je u dva tjedna dobila samo sto grama i to je problem broj dva.Ima 4550 i do sada je dobivala koliko toliko dobro, znam da je kod dojene djece skokovito dobivanje na težini ali sve me to jako muči.Ima stolicu svakih 5-7 dana i onda se dobro iskaka,piški dobro. Probala sam joj dati nadohranu ali je samo uznemirim i rasplačem, nema šanse da je prihvati, pa pretpostavljam da nije gladna, jer bi vjerovatno jela i to da je gladna.Neznam kako da se vratimo u normalu i da prihvati cicu uvijek, kao i prije....pomagajte cure