-
Onda se preporuča heparin/fragmin prije transfera do bete... iako ... teško je reći neki clear cut oko svega toga... jer se tu mišljenja i preporučeni hodogrami razlikuju, netko na to neće obratit pažnju, neko hoće... to je ista stvar kao i TSH 2 - neki vode računa, neki ne, neki tvrde da je zavjera farmaceutskih lobija da TSH mora bit 2, kao i kolesterol do 5, neki da su Ameri već pomakli tablice, a vidim i na topicu hashimoto u trudnoći da sve više naših endokrinaca vole vidjet TSH do 2 u trudnoći, sad, teško je meni kao laiku skužit je li to samo za nekoga kojemu je utvrđena bolest štitnjače, ili en general, nisam se u to više udubljivala, ja sam prilični forumski informatinvi svejed, bez neke dubine...
-
i ja sam jedna kod koje je nalaz:
Genotipizacija polimorfizma 5G/4G u genu za PAI -1 - u uzorku je dokazan genotip 4G/4G u genu za PAI-1
i ACE polimorfizam DD
dr. R. zbog PAI mutacije i dr. na SD uveli su mi heparin kao rješenje mojih problema i eto uspjelo: zbog toga ili ne, ne znam...možda su se i zvijezde konačno poklopile, tko bi ga znao...jer jedni vjeruju u takve nalaze i obraćaju na njih pažnju dok drugi odmahuju rukom...
da, bila sam i na Andolu do 33. tjedna...
Snješka, ne znam...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma