-
E ovako, ja sam uskoro kuma frendici koja zivi 450 km dalje. naravno zbog posla necu biti u mogucnosti pomoci joj danima prije oko tih priprema jer cu stici jedva dan prije vjencanja i bit cu okupirana vlastitim pripremama
. Znam da djevojacke nece ni biti. kuma neznam nit cu ga upoznati do samog dana vjencanja tako da se s njim ne mogu dogovoriti oko nekih eventualnih zajednickih poklona. zanima me sto je moja financijska obaveza? nemojte mi samo reci da se dogovorim s mladencima jer mi je to bezveze. mislim da kuma kupuje buket i skupa s kumom placa vjencanje??? placa i ostale one nekakve gluposti, cvjetice, kicenje auta, ulazak svatova i sl. heh nabere se toga. sto se poklona tice, kakva kosara ide, sto ide u kosaru? sto ide mladozenjii? negdje sam cula kao neka kosulja, pice i sl. mladoj sam mislila kupiti neku ogrlicu za poklon tek toliko da ima za uspomenu. dala bih jos lovu u kuverti samo neznam koliko???? 100-200-300 eura? mikrovalne, posteljinu, case, pegle, tanjure i slicne gluposti ne namjeravam kupovati to ce joj svakako pola rodbine pokloniti. ajde da vas cujem bivse kume drage
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma