Hvala Vam puno, onu o posvojenju od Meline već čitam, a ovu od Penelope sam kupila jučer na Interliberu, na sniženju![]()
Sad sam u brzoj obuci za sve kaj mi treba, popisu stvari koje još moram nabaviti... a danas kad smo je bili vidjeti išli smo u parkić pa je htjela hodati i bome s pauzama prohodala uz držanje cijeli parkić :D
Onda se tak umorila da mi je skoro zaspala na rukama pa je vratih u naručje tetama koje se zbilja trude i svaka im čast jer s njih osmero koliko svaka ima na brizi imaju pune ruke posla.
Veselim se svim trenucima koji slijede, i hranjenju i uspavljivanju i kupanju, šetnjama i igrama i jedva čekam da zaista postanem mama![]()
Sonya, svratim svako malo da vidim sta ima novoga kod vas. Radujem se sto cete dovesti malo zlato uskoro kuci i osmjeh mi je od uha, jer i mi smo predali molbu za posvojenje i jedva cekam dan kada cu dobiti tako sretnu vijest kao sto ste vi dobili.
Obavezno se javljaj i ljubi malo zlato kada budete sljedeci puta s njom malo i od nas.![]()
Htjela sam te pitati par stvari a to je:
Da li ste cesto zvali centre?
Da li ste predali molbe u sve centre u RH?
Koliko godina imate tvoj suprug i ti i jos bi te milion stvari pitala ali ostavljam nesto i za sljedeci puta.![]()
Jooj koliko će vam život biti ljepši :D
Sretno, ove noći ću i ja lijepo spavati. Baš sam pročitala prekrasnu vijest prije spavanja
Sonya šaljem vam puno poljubaca i želim svu sreću .............. Veselim se skupa s vama...... PREEEDIVNO!!!!
Draga Emanuel,
najveće iznenađenje u svemu tome je upravo što nismo zvali centre, nismo se ničemu nadali jer smo molbu poslali po cijeloj Hrvatskoj, ali tek krajem kolovoza ove godine i računali kako imamo još dosta vremena za pripremu. Mm je 37, meni 34, a od slanja molbe pristigla nam je hrpa odbijenica tipa nemamo trenutno nikakvo dijete koje bi bilo pogodno za posvojenje i sl., ali i 5 poziva iz različitih centara za djecu raznih dobi (mi nismo naveli nikakvo ograničenje u molbi jer bismo rado udomili bilo kakvo dijete).
Zato se zaista osjećamo kao da smo osvojili životni zgoditak :D :D :D
Hvala na odgovoru.
MM ima 31 a ja 32 godine i naveli smo da bi usvojili dijete do 2-2,5 godine starosti bez obzira na spol.
Zahtjev smo predali u 8 mjesecu i za sada smo poslali molbe samo u centre u Slavoniji jer smo tako dobili upute od nase socijalne radnice.
Zanimalo me je kada poceti sa zvanjem jer nismo dobili jos ni odgovore iz svih centara a dio koji smo dobili bio je taj da ne mogu udovoljiti nasoj zelji jer nemaju djece za posvajanje.
Iskreno se radujem vasem zivotnom dobitku i zelim vam svu srecu, da sto prije dovedete svoga anđela kuci.
Velika pusa sretnoj obitelji![]()
Mislim da je za socijalne radnike ovo bio jedan od najznačajnijih podataka u vašoj molbi!sonya prvotno napisa
![]()
Emanuel, ja bih na tvom mjestu odmah počela nazivati; iako ima različitih slučajeva, evo, nedavno sam upoznala dva para koji su, kao i Sonya, usvojili jedogodišnjake bez da su ikad ikoga nazvali!
S druge strane za nas je jedan telefonski poziv u jedan Centar, baš tog jednog dana, bio presudan.
Emanuel, ti odgovori su formalnost, od savjesnijih Centara stignu odmah, neki pošalju nakon godinu dana, a od oko 40% nećeš dobiti nikad ništa!emanuel prvotno napisa
Nama i dan-danas (jutros iz Đurđevca) stižu obavijesti da su "zaprimili našu molbu i budu nam javili ako će imati pogodno dijete" , iako smo se do 15.6. odjavili iz svih devedesetak Centara.
sonya, prekrasno.
Pokušaj za Portal napisati nešto tipa: Najljepša Božićna priča
kroz to možeš provući cijeli postupak - vjerujem da ima mnogo ljudi koji bi voljeli pročitati informacije, pogotovo ako su upotpunjene sa puno smijeha i suza radosnica.
Potpisujem apricot!
Najradije bi te posjela ispred sebe i postavilla ti more pitanja. Iako sada najmanje vremena imaš za sjedenje pred računalom, ali ja ću ipak stalno virkati što se događa s vama.
![]()
stvarno prekrasno :D
čestotam
Sonya, čestitam vam od srca. Ovo je nešto predivno.
Sretna sam zbog vas a još više zbog male mrvice jer će dobiti prekrasne roditelje.![]()
Prekrasna priča-čestitam novim roditeljima i želim da su najljepše godine života pred vama.
:D
Ajmeee:
Ima li veće sreće od ove?
Čestitam i mami i tati i veseloj sretnoj djevojčici!
To je jedna zbilja prekrasna vijest u moru loših događanja na ovom svijetu!!! Isčekivnje je najgore, al sve prođe i više se ni ne sjećaš tog razdoblja!!
Evo mene opet, jučer smo se u ponoć stropoštali u krevet (kupovina krevetića, kozmetike, pelena), ali smo zato sa svojom mrvicom bili sat i pol![]()
Teta mi je dala da ju presvučem i poslije sam ju i hranila, bila je tako vesela i zaigrana - šetali smo po parkiću po mraku, čvrsto se držala za tatu i hrabro radila koračiće :D :D :D
Vidim da ćemo u parku provoditi veći dio dana i nadam se da će nam vrijeme poslužiti![]()
Krevetić je sastavljen, stvari sve nabavljene i samo fali bebica, a dolazi sutra. Zato vas sve pozdravljam i zahvaljujem puno puno svakoj od vas na podršci i lijepim željama, ako uspijemjavim se za vikend u nekom trenu njenog spavanja.
Velike puse svima i hvala![]()
suze radosnice samo što ne frcaju. jako sam sretna zbog vas i zbog male srećice. mislimo na vas i želimo vam puno nezaboravnih trenutaka.![]()
ja se stvarno ponekad upitam jesam li pravi nevjerni Toma, ali..šta ću..tek kad sam danas pročitala da ona ipak stiže i to sutra, povjerovala sam i rasplakala se..i evo pišem i plačem, ali od sreće..
Hvala vam što ste tako dobri ljudi...![]()
Ovakve priče mi vraćaju vjeru u ljude.
najljepši sutrašnji dan vam želim!
pamtite svaki trenutak!
Prekrasno, nek vam svaki naredni dan utroje bude ljepsi od prethodnog![]()
Prekrasno![]()
Prekrasno!! I kao što je neka curka prije mene napisala, želim vam najljepši dan novog života vaše male, uvećane familije!!![]()
Sretno i uživajte u maloj djevojčici! Javi nam se, svakako.
:D
Vaša priča me daje toliko puno nade u sve ovo što mi se trenutno događa.
Želim vam svu sreću s vašim božjim darom.
Uživajte u svakoj sekundi sa svojom djevojčicom. Puno sreće sutra![]()
Predivno, citam i cmizdrim a sto drugo.
Dobro dosla princezice u svoj novi dom![]()
Prekrasno! :D
Uživajte sutra i u svim narednim danima zajedno sa Vašom princezom.
Evo sva sam se naježila.
Prekrasno , tako sam srecna sto ce te napokon biti skupa![]()
prekrasna, prekrasna prica. ja je prvi put vidim, u dahu sam je procitala, suzim sad. cestitam, sonya :D
" .. i živjeli su dugo i sretno.. "
![]()
Prekrasno, prekrasno, prekrasno.
Želim vam sretnu budućnost i prekrasno djetinjstvo maloj princezi.
Sve objave trdunoce, rodjenje djeteta, rodjendani... sve me tako obraduje, ali ovakve vijesti mi tjeraju na oci suze radosnice .![]()
Joooj, sad si me rasplakala.
Prekrasno, uživajte sa svojom mrvicom :D
prica je prekrasna.
cestitam novoj mami i tati, a cestitam i maloj princezi na novim i tako dobrim roditeljima koji su vidi se puni ljubavi...
mislim da je ovo prekrasan bozicni dar![]()
Ajme, Sonya, prekrasno! I ja sam, kao i ostali, prosuzila...
Uživajte sutra, a onda i cijeli život s malom curicom![]()
:D Hura za novu obitelj!
Od ovog sam se zacmoljila...čvrsto se držala za tatu i hrabro radila koračiće
Sonya, nadam se da ste uspjeli barem malo odspavati nocas - danas je TAJ dan.
Sretno!
Mogu misliti kako Vam je tek danas...
Sretno!![]()
Prekrasno!
Uzivajte danas!
![]()
Prekrasno!!! Danas je Vaš dan!!!![]()
Jedva čekam da nam se ponovno javiš...
Ptičice mala, dobrodošla u novi život!![]()
Danas vam od srca želim puno suza radosnica, a princezici najljepši doček.