Pošto smo svih deset MPO ginekologa koji se bave umjetnom oplodnjom (kako je rečeno u dnevniku) nabrojali i identificirali, ima li smisla HRTu slati demanti u kojem bismo naglasili kako nisu svi ginekolozi ni MPOgin. ? Jer taj podatak je obmana javnosti ... i čudi me da nitko od novinara nije postavio pitanje o postojanju većeg broja svrsishodnih prezentacija... ili je možda izrezano?
miskovic i rotim
nema smisla slati takav demanti, jer to jesu sefovi bolnica ili rodilista
gričanka, ta tvoja boldana rečenica mene reže, laž usred dnevnika, neka tamo sjedi ko god hoće i slika se, dignute ili pognute glave, al nek nam ne lažu ko su.
ivarica, rečeno je da su to mpo doktori, neka su ravnatelji i šefovi, al nisu to što je izrečeno.
Posljednje uređivanje od mare41 : 21.05.2010. at 12:44
... Ovo točno to je novinarkin komentar iz priloga.Za manju nervozu ministra bilo je zaduženo 10 ginekologa kojima se okružio. Svi se bave umjetnom oplodnjom o kojoj M više neće progovoriti ni riječi. Tako je barem obećao.
Dakle, nije provjerila da li je zaista riječ o ginekolozima ili oftalm. ili ravnateljima ili savjetnicima ili koji dr već ...!
Ima smisla reagirati jer se Milinović ne bi okružo svojim podređenim ravnateljima koje je on postavio na te funkcije da nije uzdrman.
gabi i ljufi, evo, ja vam se tek sad zahvaljujem
gledala sam prilog i plakala ko kišna godina
nisam ništa pisala prije, jer sam se pokušala držati dalje od svega jer mi loše utječe na trudnoću, al ne mogu....
hvala vam još jednom