-
Moja je starija kćer imala 2 godine kada joj se rodila seka. Obe su sisale. Muž na poslu, mama i sveki po jednom nedeljno dolazile. Ostalo ja sama.
Polako! Sve se može stići. Jeste teško, ali izdrži. Možeš, sigurna sam, jer su mnoge izdržale, što ne bi i ti. Potpuno razumem tvoju napetost i brigu zbog ponašanja starijeg. Pokušaj da se reorganizuješ i neko vrem,e zapostaviš nevažne obaveze (pospremanje, peglanje). Možda da zajedno sa suprugom za dane vikenda skuvaš nekoliko ručkova, koje ćete jesti naredne nedelje. Kada nam se vrati lepo vreme, malenog za ručicu, bebu u sling/maramu/kolica, i pravac park. Napolju ćeš se opustiti. Pokušaj da ne vičeš kada je maleni nemiran, radije zastani, izboj do 10, pa ga zagrli ili jednostavno ignoriši takvo ponašanje, jer zaista samo tako žele da privuku pažnju na sebe. Moja se Pika znala nakačiti na siku kad god bi sela na 5 minuta da popričam telefonom sa prijateljicom. Ali sve je to prošlo.
Ako pokušaš da rastrgneš sebe izmedju njih dvojice u želji da im se istovremeno daš, neće od tebe ostati ništa. Sačuvaj i sebe, srećnu i smirenu, jer jedino tako i njima prenosiš dobru vibru.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma