Prije svega, evo ti jedan veliki zagrljaj podrške
Na pravom si mjestu ako trebaš nekoga kome ćeš se izjadati i istresti svoje brige... ovdje sve vrvi mamama koje dijele tvoje probleme.
I sama sam višestruka mama, još k tome zaposlena, uz pomoć jedino muža, koji je također (pre)zaposlen... ponekad mi stvarno dođe do grla koliko jurim i pokušavam pokriti sve segmente svakodnevice, obiteljske i poslovne, zadovoljiti svo troje djece, fizički i duhovno... na sebe i svoje potrebe već odavno niti ne mislim. Najgore mi je upravo to balansiranje između njih troje, toliko različitih, a zapravo s istim zajedničkim nazivnikom - svi trebaju mene. I trudim se iz petnih žila, dajem i više nego što mogu, navečer legnem kao zaklana od umora, a ujutro se opet budim ispunjena i sretna, jer pored mene leže tri savršena mala bića. Nitko i ništa to ne može platiti. Svaki trud i muka za njih se isplate. I dojenje u nemogućim uvjetima, i noćna buđenja, i čitanje kasnovečernjih priča kad već vidim duplo od umora, i šiljenje bojica svaku večer prije škole, i pripremanje odjeće za drugi dan, i kuhanje unaprijed, i odricanje od svega i svačega... nije lako, stvarno nije, ali nikad se ne bih vratila u vrijeme kad toga nije bilo.

Zato, draga, pregrmi još neko vrijeme, balansiraj i dalje najbolje što možeš. Proći će i prije nego možeš zamisliti... malenom neće još dugo cica biti centar svijeta, pa će biti lakše. Izađite van, šetajte, družite se s drugim mamama i klincima. Imaš ono neprocjenjivo - dvoje zdrave djece. Jedan i dovoljan razlog da sve ovo ima smisao.

Drži se i uvijek se ovdje pojadaj kad ti je teško, nisi sama.