Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kaya, linda,. u potpunosti delim vaše misli (i problematiku-)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Aj da vas i nasmijem malo, bebe mi zaspala...
    Bilo je to dva tjedna nakon što sam došla iz rodilišta, sama s njih troje, mm otišao raditi... Strah je uradio svoje... Dojim bebu u boravku, dolazi M. i (da sorite na izrazu) zbljuje se po cijelom boravku, pa malo po kuhinji, pa po hodniku do kupaonice i na kraju u wc i svuda okolo naokolo OMG, ja jurim za njom s bebom na cici, dolazi T povraća se i njemu jer je gadljiv i bljuv po ostatku čiste kupaonice! I kaj sad? Ja stojim, gledam, njih dvoje plaću, beba se bori s cicom, meni idu suze, sve izbljuvano, ali sve i oni sami... Skidam bebu s cice, plać i dreka, nema šanse, taman imala skok? U tom trenu mi je stao cijeli svijet i ono ružno pitanje: Ma šta je meni to trebalo, kaj bum sad, uvijek sam sama, bila sam ljuta na sve, muža, sveki, mamu, tatu, seku... jer mi nitko nije blizu da ppomogne! I onda sam se skulirala, strpala sam ih u tuš kabinu i rekla da sve skinu i bace van iz kabine na pod, stajala sam pored njih i čekala, držala sam tuš u jednoj ruci, oni susse ljepo oprali, umili, oprali zube, izašli van, omotali se u ručnike, ja sam ih prenijela preko bljuvotine u njihovu sobu, jednog po jednog i dalje s bebom na cici... Pod sam prala nekih 5 sati, na rate, jer nisam stigla... taman spustim bebu pa pomozi im obući ih, očistim kupaoni pa se opet beba probudi... uglavnom koma.... Sad nakon 3 mjeseca to mi je doslovce tema za sprdnju i smijalicu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •