-
ruza, kod mojih razlika 15 mj. Stariji ne ide u jaslice. Imala sam pomoć 3 tjedna. Nakon toga mm radio i do 21-22 h, bio i na terenu kad je mlađa imala 2-3 mjeseca.
U početku sam mlađu nosila u slingu, a stariji u kolica, ali je mlađa počela protestirati na sling pa sam kupila kolica za blizance.
Mlađu sam jednom rukom držala na sisi, a drugom hranila starijeg i sebe. Često sam jela rukom jer mi je korištenje vilice i noža bilo sf. Moja kćer mjesecima nije uopće spavala po danu i vrištala je na svako spuštanje iz ruku i non stop je sisala. UH UH kad se sjetim.
Sad mlađa ima 9 mj, a stariji 2 god i mm mi upravo javlja da on leži na krevetu a njih dvoje slažu kockice. Mlađa sudjeluje u igri tako da joj braco dodaje kockice, a on ih sprema u kutiju ili ih glođe a braco joj svako malo uzme kockicu i viče fuj mokro.
Prođe to sve, a ti ćeš nevjerojatno ojačati i taj osjećaj da se možeš sama brinuti za sebe i svoju obitelj je neopisiv. I ja sam znala žaliti samu sebe što nemam pomoć, ali sam brzo shvatila da samo gubim energiju.
Meni je sestra došla par puta izvesti ih van u šetnju na pola sata - sat. I brat možda jednom - dvaputa otkako sam rodila mlađu. Oni imaju svoj život i obaveze i ne mogu više vremena odvojiti. Zahvalna sam i na tome jer mi je puno značilo. Sveki je u penziji, ali....
Posljednje uređivanje od MarijaP : 21.05.2010. at 11:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma