Da li je možda koja od vas gledala u taj kalendar za predviđanje spola bebe i dal joj je kalendar pokazao točno.Meni je uzv pokazao curicu,a i po kalendaru mi je curica.![]()
Da li je možda koja od vas gledala u taj kalendar za predviđanje spola bebe i dal joj je kalendar pokazao točno.Meni je uzv pokazao curicu,a i po kalendaru mi je curica.![]()
Meni nije pogodio. Prvi je trebao po kalendaru biti cura, za drugu je bio pogodak cura-cura, a treči je trebao po kalendaru opet biti cura.
i meni je pogodiocurica je po kalendaru - curica po ultrazvuku
![]()
ja sam to gledala u prošloj trudnoći, kalendar je rekao cura, a rodio se dečko.
Baš da vidim šta će sad reći.
Ni meni nije pogođeno-po kalendaru bi trebao biti dečko, a biti će curica![]()
(valjda smijem?)
http://www.mama-mami.com/content/view/494/152/
Da, za sina mi je rekao da će biti cura,za kćer mi je reko da bude dečko, a sad mi govori da bude opet dečko...pa da vidimo!
Svaki puta mi je krivo prognozirano, možda bude 3. put točno?
meni je za prvo točno - cura
a za drugo mi piše dečko, baš me zanima
a i imam neki osjećaj da bude dečkić
meni prvo kaže Cura, a dečko je
drugo kaže Dečko ili Cura ( sad dal je dan sim ili tam ) cura je
treće kaže dečko bumo vidli
Baš sam računala moje obje cure je točno, za mene sestru i brata, sve točno, za MM-a i njegovu sestru točno. Moram hitno u akciju, sljedečih 4 mj mi se pišu dečki.
Da bi ovaj kalendar točno interpretirale prvo trebate svoje prave godine i mjesece života preračunati tako da vam se godina sastoji od 10 lunarnih mjeseci....
Probajte na ovom dolje linku - taj automatski preračunava u lunarne godine i mjesece. Kod vremenske zone stavite 2....
http://chinesefortunecalendar.com/predictsexlink.htm
Ovdje mi kaže da sam prvo trebala dobiti sina - što i jesam, a sad za drugo predviđa curu - vidjet ćemo....![]()
ja sam takodjer iz ciste znatizelje isla to njuskati,rece kalendarcic da bi cura,ali iskreno bas ni nevjerujem jer ja inace proizvodim deckepa se ponekad pitam hoce li mi kuca na krov biti izvrnuta ako i ovo bude decko jer su toliko puni energije da je to nevjerojatno...
a ni mm nije nista manje energican pa kad njih cetvero krenu to je ludnica
Za prvo mi kaže da je dečko, a bila curica. Za drugo mi kaže da je dečko i bio je dečko. Sad za treće mi opet kaže da će biti dečko...to ćemo tek vidjeti![]()
išla sam i ja provjeriti i na ovaj link što je stavila Fae ispada mi za prvo curka što i je, a sada dečko što ćemo još vidjeti, ali mamino šesto čulo kaže da je....
Meni je za prvu trudnoću bilo dečko-točno, sad za drugu kaže curica- to se nadam, vidjeti ćemo..![]()
Po prvom linku mi nije tacno, a po ovom sto je stavila Fae jeste, oba puta![]()
meni je točno. i za moju mamu kad je mene rodila i brata i za mog muža sve točno.sad planiram ako mi s nalazima bude sve ok iduči mjesec kad kaže da bi trbo biti dečko. imam curu sada.
Meni je pogodio, pisalo je curica i dolazi nam curica.
Mojoj sestri je isto pogodio,a i meni je sestra izracunvala kaze da je curica,al imam neki osjecaj da ce bit decko
Meni po prvom linku ispalo točno, po drugom točno za prvi put a za drugi krivo.
i meni pogodio-cura!
a po njemu mi ispada da mi je prvo triba bit dječak a cura je a drugo mi daje curu a doktor kazao da je dječak![]()
Ovo je nevjerojatno. Svaki put je pogodak (4).
Meni za prvo fulali! kinezi nemaju pojma
za drugo kažu dečko .. vidjet ćemo![]()
I meni fulali, koliko god sam ja bila sigurna da je Sven ustvari curica (a eto nije).
meni pogodilo, UZ pokazao djecaka, kalendar rekao djecak!![]()
meni prvi put pogodio-curica!
sad se spremamo za drugo i nadam se da smo 'uboli' ovaj mjesec
prema kalendaru bi trebao biti decko-nadam mu se
da bar ne dode gospodja vjestica![]()
Meni je fulao...nosim sinčeka. Još me više uljuljkao u lažni predosjećaj da je curica, prije nego sam saznala spol...
![]()
meni za prvu curu pogodio.
za drugo kaže- opet curka. vidjet ćemo!
Posto sam sad trudna i bas jaaako zelim curicu, sudeci po kalendaru, nju cu i dobit. E pa bas me zanima![]()
Meni je pogodilo za prvu curku, a za drugu ćemo pričekati da rodim da vidimoginić i kalendar kažu da je cura
Prva dva puta kriva prognoza!!! Kalendar kaze da bi moji decki trebali biti cure. Po svemu sudeci, cini mi se da ce i treci put biti tako, dr kaze decko, kalendar cura!!!
Pogodio 3 puta!
Prema kalendaru trebala bi biti curica, a na uzv se pokazao dečko
Nama kaze decko, a decko i je na uzv od 15 tjedna![]()
Meni pogodio prvi puta za curicuSad još ne znam što nosim, ali po kalendaru ponovo bi trebala biti cura
![]()
U svakom slucaju kalendar ima 50% sanse pogoditi
Drage moje, to vam je obicna igracka![]()
cure ajmo vi koje znate spol (a i one koje iscekuju sta ce nam dr.rec) mal obnovit temu da vidimo kome su pogodili
ja nasla pa se mal igrala, kaze decko, ja isto bas mislim da je decko... a budemo vidjeli
http://www.bhbebe.com/portal/kineski-kalendar