gdje ima najveći izbor? nekako su se uništila (a moja djeca tvrde da nemaju ništa s tim) pa bi ih htjela zamijeniti novima...
molim info o lokacijama prodaje...
gdje ima najveći izbor? nekako su se uništila (a moja djeca tvrde da nemaju ništa s tim) pa bi ih htjela zamijeniti novima...
molim info o lokacijama prodaje...
ja sam nabavila, ali prije jedno 3-4 godine u šoping centu Prečko
veliki izbor sjenila za lampe i sveg ostalog pribora za izradu lampi imaš u Tapikeru na Zavrtnici.
Oni prodaju opremu, pribor i materijale za keramičare, slikare, sve za izrau svega i svačega ali nije ono tipa hoby dućan nego ipak malo profesionalnije.
abažur, ako ti je taj termin prihvatljiviji.mali karlo prvotno napisa
opet mi ništa ne značiapricot prvotno napisa
![]()
a jesu to oni "šeširići" što idu oko žarulje?
da li netko zna može li se oko običnog sjenila ljepilom(ili možda nekako drugačije ) zaljepiti tkanina? imam višak tkanine od koje sam radila jastučnice,posteljinu i zavjese za sobicu pa bi bilo zgodno da je i to u tonu!!
Jel netko zna gdje bi se moglo izraditi stakleno sjenilo? Imam podnu lampu, visoku, a gore se razbilo.
Bleeda, jel imaju u Zavrtnici i staklo?
imaju. staklo prodaju u velikim pločama koje možeš rezati, ili male komadiće pa možeš slagati mozaik a imaju i sve za tifany tehniku.Drimm prvotno napisa
dinasta80 - ovo ti isto nije problem, sjenilo jednostavno izmjeriš, iskrojiš tkaninu i zalijepiš s nekim postojanim ljepilom. na kraju mžeš još uz rub naljepiti neku traku koja će sakriti rez tkanine i ljepljenje.
najveci i najbolji izbor abazura ima u novom zagrebu u babulicinoj ulici. ne znam tocno kako se zove ducan :/ tj vi sami izaberete kakav cete i od cega, hocete li sa zlatnim rubom, bakrenim , srebrnim i ima najveci izbor casica. u tapikeru imaju uglavnom samo zlatno a i svi su im od ostog materijala samo druge boje. pri tom su jos i prilicno skupi. sto se tice nekih skroz obicnih ali u raznim bojama ima u mercatoneu. i dosta su jeftini. na velesajmu ima u onom ducanu u prizemlju odmah do ulaza isto nesto. u ikei ima relativno veliki izbor jeftinih.
hvala bleedaprobat ćemo!!!
Da li oni i izrađuju po mjeri?
Naime, imam jednu staru podnu lampu na kojoj se strgao "abažur", ali dimenzije nisu uobičajene.
Cure pomozite mi: gdje da nađem sjenilo-abažur?
Nisam u Zg pa ako može ime trgovine.
Tnx.